• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvaletten Çıkan Erkeklerin % 94'ü .....

koca bir yalan çıktı ağzımdan
sorarsan her gün herkes duş da alıyor ama metrobüslerde otobüslerde kokudan geçilmiyor
bu ankete içtenlikle hayır diyen yüzde yedi kişi varmış ben onu anladım

asıl araştırma şöyle olur tuvalete konulmaz elbet ama tuvaletin içine değil koridora el yıkama yerini koysunlar tuvalette olmasın el yıkama yerini bunu da kameraya alsınlar kimsenin haberi olmasın bakalım yüz kişiden kaç kişi geçecek musluğun başına
bu arada kadınlarımız da gayet pis tuvalet kullanımı konusunda belirtmeden geçemiyeceğim

Klozet kapağını kapatıp sifonu çekenlere çok pis ayar oluyorum. Sicramasin diye kapatıyorsun bir aç bak.. ordaki fircayla kimse dişlerini fırçalamiyor pis kadın.

İtiraf kom gbi oldu :KK76:

Bende başlığı görüp yanlış anlayanlardanım yüzde 94 ü yıkamıyormuş mu yoksa dedim:KK57: ama sanmıyorum ki bu oran doğru olsun

en fazla yüzde 60 tır

çinlilerden beklediğim şey zaten en pis olmaları

Yurtta bi kız vardı peşini klozete atarmış.
Carsaflarını 9ay yıkamamıs.
Ama görsem offff nasıl bakımlı :(

Benim en çok anlam veremediğim şu:

Kadın tuvaletten çıkıyor. Aynanın karşısına geçip saçını üstünü başını düzeltiyor. Sonra ellerini yıkıyor.

Çok iğrençsiniz bazı kadınlar. Pissiniz. İnsaf! O el herkesin dokunduğu sifona dokundu, popona dokundu. Sonra geldi saçına, rujuna dokundu. İğrençsiniz.

Chess Chess ben rastgeldigimde cok zevkle seyrediyorum o programi, aman tanrim ne kirli evler var öyle. Birde o titiz hatunlar :KK48::KK48:

aynen ya benim de çok hoşuma gidiyor, o evlerin itinayla temizendiğini görmek, keşke benim eve de gelseler diyorum:KK70::KK70:

Back