- 20 Mayıs 2009
- 23.908
- 63.648
- 598
Erkekleri bilmiyorum ama kadınlar için söyleyeyim el yıkayanların sayısı yüzde 5'i geçmez.. test etmesi bedava, gidin bir avm de lavaboya tüneyip bekleyin.. Tuvaletten çıkan kaç kişi elini yıkayacak.. ben size söyleyeyim, özellikle girip 15 dakika kadar ayna karşısında kaldım tuvalete girenlerden hiçbiri (EVET HİÇBİRİ) elini yıkamadı.. artık o kadar huzursuz oldum ki birine "elinizi yıkamak isterseniz şu tarafta ki kurutucuyu kullanın diğeri arızalı galiba" dedim, "yok ben pedimi düzelttim sadece" dedi.. eğer aramızdaysa kendisine sevgilerimi yolluyorum.. onlar sayesinde kapıları dirseğimle açıyorum..
yani siz o anketi alın, uçak yapın öyle daha ilgi çeker
Office avmlerde ya da umumi tuvaletlerde ben de elimi yıkamıyorum. Daha çok iğreniyorum. Çözümüm elinde ıslak mendille dokunulacak yerlere dokunmak bir yere değmeden işini görüp çıkmak. Lavaboya yaklaşmam bile. Çıkınca da dezenfekte ederim ellerimi.
Gecen gün çantama ameliyat eldiveni atmayı düşündüm
aynen, ben kendimce bir sosyal deneye imza attım
ha, şimdi farkettim soru olarak sormuşlar, araştırma yapmamışlar.. zaten soru olarak soruluyorsa herkes günde 2 kere dişlerini fırçalayıp, her gün duş alıyor, büyüklere saygılı, küçüklere sevgili, örnek vatandaş
Erkekleri bilmiyorum ama kadınlar için söyleyeyim el yıkayanların sayısı yüzde 5'i geçmez.. test etmesi bedava, gidin bir avm de lavaboya tüneyip bekleyin.. Tuvaletten çıkan kaç kişi elini yıkayacak.. ben size söyleyeyim, özellikle girip 15 dakika kadar ayna karşısında kaldım tuvalete girenlerden hiçbiri (EVET HİÇBİRİ) elini yıkamadı.. artık o kadar huzursuz oldum ki birine "elinizi yıkamak isterseniz şu tarafta ki kurutucuyu kullanın diğeri arızalı galiba" dedim, "yok ben pedimi düzelttim sadece" dedi.. eğer aramızdaysa kendisine sevgilerimi yolluyorum.. onlar sayesinde kapıları dirseğimle açıyorum..
yani siz o anketi alın, uçak yapın öyle daha ilgi çeker
Bu sorulara çocuklar doğru cevap veriyor ama genelde
Bugün kişisel bakımdı konumuz. Benim bücürler öz değerlendirme kısmında çok dürüst davranmışlar.
Ben dişlerimi bazen fırçalıyorum öğretmenim, ama genelde annem zorluyor diyor
hani hep erkek tuvaletlerinin pisliğinden bahsedilir ya bizim okulda bir tuvalet vardı. allah'ım o şeyin! bir kadından çıkmış olmasına inanamazsınız!
hatta erkek arkadaşımı gizlice kızlar tuvaletine sokup göstermiştim.
evet çok romantik bi ilişkimiz vardı
hani hep erkek tuvaletlerinin pisliğinden bahsedilir ya bizim okulda bir tuvalet vardı. allah'ım o şeyin! bir kadından çıkmış olmasına inanamazsınız!
Meri gözümüzde canlandırdığın şeyler için tesekkür ederiz
alla alla siz mıçmıyonuz sankibizimle de var artık
de mi apla? bunlar benimlen dalga ediyolarNiye çıkmasın ayol,çok yemiştir herhalde son çare mışmak değilmi,az yeseydi oda demi
Yada kabızdı birikti tabi içinde,ani patlama yaşadı
Bende tüneyip birisinin kapıyı açmasını bekliyorum çoğu zamanyok Sep, hani ellerinde ıslak mendil olsa o da bir derece.. resmen üstünü düzeltip, parfümünü sıkan çıkıyor içeridenbir de o ellerle kapılara, koltuklara, yürüyen merdivenlerin kenarlarına dokunuyorlar offf..
bu arada eldiven konusunda haklısın, 2 gün önce benim de o aklıma geldi de millet obsesif der diye vazgeçtim
Eskiden bir bayılma smileyi vardı bu konuya ne giderdi ama
alla alla siz mıçmıyonuz sanki
de mi apla? bunlar benimlen dalga ediyolar
alla alla siz mıçmıyonuz sanki
de mi apla? bunlar benimlen dalga ediyolar
ben araştırmacı, soruşturmacı bir insanım bebeğemMıçtığımızı oturup incelemiyoz cicim.
ben araştırmacı, soruşturmacı bir insanım bebeğem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?