Tuvaletten Çıkan Erkeklerin % 94'ü .....

yok cidden ben kış ayını çok seviyorum çünkü hep eldivenliyim biraz daha kasarsam kontesler gibi yazın da eldiven takacam
Bende yazıcaktım biraz önce kış ne güzel hiç biryerin biyere deymiyor üstündekileride eve gelince sepete hoopp tertemiz bende telimi eve gelince kolonyalı mendille siliyorum ne zaman bozulacak merak içindeyim

%94 çok iyi bir takam ama hiç inandırıcı değil. Ben de tuvaletten çıkarken çok insanın el yıkamadan çıktığını görüyorum.
Bir de koku hassasiyetim var üstüne üstlük.
Girdiğin tuvalet kokuyorsa öğürmeye başlıyorum.
Keşke hiçbir zaman dışarıda tuvalete girmek zorunda kalmasak.

bu gördüğüm elini yıkamayanlar yüzünden iyice obsesif oldum zaten.
hayatta inanmam %94'ün yıkadığına.
zaten çok çok mecbur kalmadıkça dışarıda wcye girmem.
musluğu da peçeteyle kapatırım ve o kapı koluna dokunmam, ya peçeteyle açarım ya da başkasının gelmesini açmasını beklerim.

o wcde sadece üstünü bile düzeltsen o elini yıka be insan evladı çok mu zor?
o kapı kolları en pis yerler zaten yani.
bi de pedimi düzelttim demiş, senin pis kanlı pedine dokunduğun ellerinle temas ettiğin yerlere dokunmak zorunda mıyız?
valla midem bulanıyor.

Ama bunda haklısınki.Gerçekden dışarda wc dert,kapı kolları pis

Konudan alakasız ama wc de bugün sifonu çekmeyen aptal bi kıza denk geldim. Tam o çıktı hemen ardından ben girdim. Birden sifon sesi duymadığımı fsrkettim. Nasıl sinir oldum görüntüye. Küfür ederek bastım sifona ama ne fayda! Aptal pis şey. Bi de ciciş ciciş geziniyo ortalıkta. Nasıl pişman oldum çıkıpda sifonu çekmeyi unutmuşsunuz demediğime!!! Boğabilirim o kızı!!
Ellerini yıkadımı onu bile bilmiyorum.
Ben hem girmeden hemde çıkınca yıkarım elimi. O kadar kağıt kürekle gün boyu elim klavyede iş yapıyorum. O ellerle wc'mi yapamıyorum bile. İlk girişte hemen yıkıyorum. Bayanların bu konuda hijyenik olmayışı tiksinç ötesi!

aramızdalar ne yazık ki
heryere dokunuyolar pislikler
dışarda dokunulası yerlere dirseğimle müdahale etmekten kıyafetlerim dirsekten eskiyor

Dışarıda elimizi yıkadıktan sonra napıyoruz, kapı sensörlü veya labirentli değilse elimizle açıyoruz. Elimizle açmadan napıyoruz? Bir peçete koparıp peçeteyle açıyoruz. İşin en kötü kısmı kapıdan çıktıktan sonra peçeteyi atacak yer olmaması. Medeniyetin gözünü seveyim, yaşasın sensörlü kapılar.
Nefret ediyorum dış mekan kapılarından.

Bencede anket yapılıyor diye yıkıyoruz demişlerdir, uzun yola gitmedikçe umumi tuvaletlere girmemeyi tercih ediyorum, erkekler tuvaletini bilmem ama kadınlar kısmı akla zarar o kadar titiz bir milletiz ki hijyenik ellerimiz kirlenmesin diye sifon çekmiyoruz, pedlerimiz wcdeki kovalardan başka heryerde.

Bu hijyenikliğimizi yetiştirdiğimiz kızlarımıza da aşıladığımızdan okul tuvaletleri cillop gibi, sayelerinde kızım okulda tuvalete girmekten tiksinmişti.

Okul hayatım boyunca bir kez bile tuvaletlerine girmedim biliyor musun Mune :)
Kızını iyi anlıyorum.
Şu ped meselesi ve sifon olayını istediğimiz kadar uyaralım. Dediğin gibi olay aile eğitiminden geçiyor.
Evlerinde de böyle yapıyorlarsa demek ki.
Iyk.

Kızım ne okulda ne gezmede wc ye girer.Hele misafirlikte rezil eder. " anne, temizmidir .lavaboya gidebilir miyim acaba ?"
Off çok kötü sahneler yaşarım. Bu çişini tutma mevzundan sık sık idrar yolu enfeksiyonu yaşar. Banada okb li bir evlat geliyor sanırım.

Bana alttan alttan okbli mi dedin sen bakayım

% 94 elini yikamiyor deseler inanirdim. Kadinlardan bile yikayan o kadar az ki.

Saçma bir araştırma olmuş.
İnandırcı da değil ayrıca..
Ben el yıkama oranının düşük olduğunu düşünüyorum.
El yıkasa bile sabunu iyice köpürtmezse ben onu el yıkamış saymıyorum sadece suyla.
Onu geçtim el yıkıyor WC den çıkarken bin tane pisliğe dokunuyor kapı açmak gibi.
Bu yüzden OPETleri çok seviyorum. Kapı bile sensörlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…