- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
Kızam çık git hayatımdan görmezden gel beni taammayok cidden ben kış ayını çok seviyorum çünkü hep eldivenliyim biraz daha kasarsam kontesler gibi yazın da eldiven takacam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızam çık git hayatımdan görmezden gel beni taammayok cidden ben kış ayını çok seviyorum çünkü hep eldivenliyim biraz daha kasarsam kontesler gibi yazın da eldiven takacam
Kızam çık git hayatımdan görmezden gel beni taamma
Bende yazıcaktım biraz önce kış ne güzel hiç biryerin biyere deymiyor üstündekileride eve gelince sepete hoopp tertemiz bende telimi eve gelince kolonyalı mendille siliyorum ne zaman bozulacak merak içindeyimyok cidden ben kış ayını çok seviyorum çünkü hep eldivenliyim biraz daha kasarsam kontesler gibi yazın da eldiven takacam
ıslak mendille siliyorlardır.niye Çin ve Japon erkekleri el yıkamiyor acaba ilginç
bir üye ve kocisi aklıma geldi bu arada hatta iki üye ve kocisleri
Ama bunda haklısınki.Gerçekden dışarda wc dert,kapı kolları pisbu gördüğüm elini yıkamayanlar yüzünden iyice obsesif oldum zaten.
hayatta inanmam %94'ün yıkadığına.
zaten çok çok mecbur kalmadıkça dışarıda wcye girmem.
musluğu da peçeteyle kapatırım ve o kapı koluna dokunmam, ya peçeteyle açarım ya da başkasının gelmesini açmasını beklerim.
o wcde sadece üstünü bile düzeltsen o elini yıka be insan evladı çok mu zor?
o kapı kolları en pis yerler zaten yani.
bi de pedimi düzelttim demiş, senin pis kanlı pedine dokunduğun ellerinle temas ettiğin yerlere dokunmak zorunda mıyız?
valla midem bulanıyor.
aramızdalar ne yazık kiErkekleri bilmiyorum ama kadınlar için söyleyeyim el yıkayanların sayısı yüzde 5'i geçmez.. test etmesi bedava, gidin bir avm de lavaboya tüneyip bekleyin.. Tuvaletten çıkan kaç kişi elini yıkayacak.. ben size söyleyeyim, özellikle girip 15 dakika kadar ayna karşısında kaldım tuvalete girenlerden hiçbiri (EVET HİÇBİRİ) elini yıkamadı.. artık o kadar huzursuz oldum ki birine "elinizi yıkamak isterseniz şu tarafta ki kurutucuyu kullanın diğeri arızalı galiba" dedim, "yok ben pedimi düzelttim sadece" dedi.. eğer aramızdaysa kendisine sevgilerimi yolluyorum.. onlar sayesinde kapıları dirseğimle açıyorum..
yani siz o anketi alın, uçak yapın öyle daha ilgi çeker
Bencede anket yapılıyor diye yıkıyoruz demişlerdir, uzun yola gitmedikçe umumi tuvaletlere girmemeyi tercih ediyorum, erkekler tuvaletini bilmem ama kadınlar kısmı akla zarar o kadar titiz bir milletiz ki hijyenik ellerimiz kirlenmesin diye sifon çekmiyoruz, pedlerimiz wcdeki kovalardan başka heryerde.%94 çok iyi bir takam ama hiç inandırıcı değil. Ben de tuvaletten çıkarken çok insanın el yıkamadan çıktığını görüyorum.
Bir de koku hassasiyetim var üstüne üstlük.
Girdiğin tuvalet kokuyorsa öğürmeye başlıyorum.
Keşke hiçbir zaman dışarıda tuvalete girmek zorunda kalmasak.
Bencede anket yapılıyor diye yıkıyoruz demişlerdir, uzun yola gitmedikçe umumi tuvaletlere girmemeyi tercih ediyorum, erkekler tuvaletini bilmem ama kadınlar kısmı akla zarar o kadar titiz bir milletiz ki hijyenik ellerimiz kirlenmesin diye sifon çekmiyoruz, pedlerimiz wcdeki kovalardan başka heryerde.
Bu hijyenikliğimizi yetiştirdiğimiz kızlarımıza da aşıladığımızdan okul tuvaletleri cillop gibi, sayelerinde kızım okulda tuvalete girmekten tiksinmişti.
Kızım ne okulda ne gezmede wc ye girer.Hele misafirlikte rezil eder. " anne, temizmidir .lavaboya gidebilir miyim acaba ?"Okul hayatım boyunca bir kez bile tuvaletlerine girmedim biliyor musun Mune :)
Kızını iyi anlıyorum.
Şu ped meselesi ve sifon olayını istediğimiz kadar uyaralım. Dediğin gibi olay aile eğitiminden geçiyor.
Evlerinde de böyle yapıyorlarsa demek ki.
Iyk.
Bana alttan alttan okbli mi dedin sen bakayımKızım ne okulda ne gezmede wc ye girer.Hele misafirlikte rezil eder. " anne, temizmidir .lavaboya gidebilir miyim acaba ?"
Off çok kötü sahneler yaşarım. Bu çişini tutma mevzundan sık sık idrar yolu enfeksiyonu yaşar. Banada okb li bir evlat geliyor sanırım.
bu anketin sonucu niye bana inandırıcı gelmedi
Bak yaBana alttan alttan okbli mi dedin sen bakayım