TUVALET SORUNU VS SORUMSUZLUKLAR BOŞANMAYA KADAR GELEN EVLİLİK LÜTFEN YARDIM......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben de doğru varsayarak cevap veriyorum..değilse kendi bileceği iş,kendi vicdanı dediğim gibi..
abisi için daha önce kardeşlerim dedi galiba,ama evliler ve kendi kendilerine ancak yetiyorlar dedi yanlış hatırlamıyosam..

kadın özel okulda anaokulu öğretmenliği yapıyormuş,takıntılar yüzünden işten ayrılmış.
parası yok bu yüzden..

bu konu sahibi umarım okul öncesi öğretmenliği filan yapmıyordur
yoksa millet onun hasta olduğunu filan gözetmez, biri sıkar ümüğünü.
gitsin tedvai olsun arkadaş kaç gündür burada laga luga yapıyor.

başka bi konu açmış orda bunu açıklamış ama konu şu an kapalı aklımda kaldığı kadarıyla eltisi onu pc de kadınlar kulubüne baktığını görmüş sonra eltiye deşifre olmamak için bazı bilgileri meslek vs. uydurmasyon yazmış ondan tutarsız olmuş

acıma acınacak hale düşersin derler ya K kuzummm senin son yazdıklarından sonra gerçekten korkar oldum. Uyku ilacı verip deri soymak nedir Allah aşkına bu konu gerçek değil desek de bu yazılanlar ruhsal sağlığı yerinde olmayan bir insanın uyduracağı şeyler.

size kesinlikle katılıyorum

ne kadar abarttınız diyor bir de,yüz soymak için olan kremler var ya onunla yapmış..tabi çamaşır suyunun üzzerine yapınca ,biraz sıkıntılı olmuş sadece..

Bu konu ya sahte, Ya da gerçekten bir şizofroni vakkaası ile karşı karşıyayız..
Eğer konu gerçekse,
Hayal ile gerçek yaşamı ayırt edemediği için anlattığı şeylerin belki bir kısmını yaşamıyor bile ..
Beyninde ne yaşadığını zannediyorsa o ..
Son yazdıkları iyice tuhaflaştı..
Şizofroni hastalarını anlatan bir kitap vardı oradaki vakalara çok benziyor..
Son yazdıklarının tuhaflığından sonra ben artık böyle düşünüyorum..

işte bu mesajından ben abinin o evde yaşadığını anlamıştım.kızkardeşlerim evli diyor sadece.

size kesinlikle katılıyorum
sağol canım::))

eski yorumlarında ayrıntıya girmeden kardeşinin engelli olduğunu yazmıştı. Yani şu anda bahsettiği abim şizofren olayı doğru da olabilir aslında.

ne kadar abarttınız diyor bir de,yüz soymak için olan kremler var ya onunla yapmış..tabi çamaşır suyunun üzzerine yapınca ,biraz sıkıntılı olmuş sadece..
Öfke kontrolu olmayan bir adam böyle bir şey yaşayıp tepkisiz kalabilir mi ??
Hangimiz kalabilir ki...
Karşıdaki ya bizle alay ediyor ya da şizofreni hayal ile gerçeği ayırt edemiyor ..
O da bilmiyor gerçekte ne yaşıyor..
Son yazılarının çoğu da bizim konuştuklarımızdan uyarlamış gibi..

bana da öyle geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…