rahatsızlık bu ama baska açıklaması olmaz :S yazık tehlike arz ediyor yakınındakilereyapmış zaten. yine yapacağım diyor. uyku iacıyla uyuttuktan sonra
ben de doğru varsayarak cevap veriyorum..değilse kendi bileceği iş,kendi vicdanı dediğim gibi..savunmak değil tabiki de anlamaya çalışıyoruz.
olmuyor mu böyle rahatsızlıklar oluyor,daha beterleri de oluyor.
işte bu sebeple doğru varsayarak yardım etmeye çalışıyoruz.
böyle hastalık olur mu diyenleri de ben anlamıyorum.
bu kadar gözleri kapalı değildir heralde etraflarına,duyduklarına.
binbir türlü hastalık var,hepsi gerçek,hepsi yaşanıyor.
psikiyatrik rahatsızlıkları yüzünden zincire vurulanlar var aileleri tarafından.
bu kadar baste alaya alınmasını doğru bulmuyorum.
bu arada şizofren abi ailenin ynaında galiba.ben öyle okuduğumu sanmıştım
kadın özel okulda anaokulu öğretmenliği yapıyormuş,takıntılar yüzünden işten ayrılmış.ara ara okuduğum yorumlardan bazılarında konu sahibi çalışmıyor beş kuruş parası yok deniyor başka bi yorumda konu sahibi okul öncesi öğretmenliği yapıyor deniyor? hangisi doğru? ya da konu doğru mu ?
ailesine yapamıyor,derdi kocasırahatsızlık bu ama baska açıklaması olmaz :S yazık tehlike arz ediyor yakınındakilere
başka bi konu açmış orda bunu açıklamış ama konu şu an kapalı aklımda kaldığı kadarıyla eltisi onu pc de kadınlar kulubüne baktığını görmüş sonra eltiye deşifre olmamak için bazı bilgileri meslek vs. uydurmasyon yazmış ondan tutarsız olmuşara ara okuduğum yorumlardan bazılarında konu sahibi çalışmıyor beş kuruş parası yok deniyor başka bi yorumda konu sahibi okul öncesi öğretmenliği yapıyor deniyor? hangisi doğru? ya da konu doğru mu ?
size kesinlikle katılıyorumsavunmak değil tabiki de anlamaya çalışıyoruz.
olmuyor mu böyle rahatsızlıklar oluyor,daha beterleri de oluyor.
işte bu sebeple doğru varsayarak yardım etmeye çalışıyoruz.
böyle hastalık olur mu diyenleri de ben anlamıyorum.
bu kadar gözleri kapalı değildir heralde etraflarına,duyduklarına.
binbir türlü hastalık var,hepsi gerçek,hepsi yaşanıyor.
psikiyatrik rahatsızlıkları yüzünden zincire vurulanlar var aileleri tarafından.
bu kadar baste alaya alınmasını doğru bulmuyorum.
bu arada şizofren abi ailenin ynaında galiba.ben öyle okuduğumu sanmıştım
yazık adama o zamanailesine yapamıyor,derdi kocası
ne kadar abarttınız diyor bir de,yüz soymak için olan kremler var ya onunla yapmış..tabi çamaşır suyunun üzzerine yapınca ,biraz sıkıntılı olmuş sadece..
işte bu mesajından ben abinin o evde yaşadığını anlamıştım.kızkardeşlerim evli diyor sadece.benim abim var ama doğuştan itibaren şizofren hastası babam ve annem yıllarca onunla hayat geçirmekten sıkılmış olacakki bir hastaya daha tahammül edemiyorlar heralde kızkardeşlerim evli herkes kendi ailesiyle amca hala filanda babam yüzünden bizimle küsler hiç gelip gitmezler babam hepsiyle kavgalı eşimde bıkmış zaten benden benim kendi başımın çaresine bakmam lazım galiba çevrenizde 2. el eşya alabilecek kişiler varmı öğrenci veya spotçular bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı
yardımcı olmasanızda canınız sağalsun sizde haklısınız insanın özannesi babası eşi yardımcı olmazken burda hiç tanımadığı yabancı insanlarmı yardımcı olacak allah kimseyi çaresiz bırakmasın zor bi durum benimkisi
ben de doğru varsayarak cevap veriyorum..değilse kendi bileceği iş,kendi vicdanı dediğim gibi..
abisi için daha önce kardeşlerim dedi galiba,ama evliler ve kendi kendilerine ancak yetiyorlar dedi yanlış hatırlamıyosam..
tabiki doğru varsayarak yazıyoruz.
gerçekten fake olduğun düşünsem kesinlikle yazmam.
bazı arkadaşlar gibi hele dalga geçer mahiyette asla yazmam.
durumunda bir gariplik var evet ama bu onun yalancı olduğunu ispatlamadı henüz.
kadın özel okulda anaokulu öğretmenliği yapıyormuş,takıntılar yüzünden işten ayrılmış.
parası yok bu yüzden..
sağol canım::))size kesinlikle katılıyorum
yoksa bir sorun yok yani sadece çamaşır suyunun üzerine yaptı diyene kadar abarttınız diyor bir de,yüz soymak için olan kremler var ya onunla yapmış..tabi çamaşır suyunun üzzerine yapınca ,biraz sıkıntılı olmuş sadece..
çok vahim durumda bu onun için önemsiz normalse abartısı nasıl olur kestiremiyorum.ne kadar abarttınız diyor bir de,yüz soymak için olan kremler var ya onunla yapmış..tabi çamaşır suyunun üzzerine yapınca ,biraz sıkıntılı olmuş sadece..
Öfke kontrolu olmayan bir adam böyle bir şey yaşayıp tepkisiz kalabilir mi ??ne kadar abarttınız diyor bir de,yüz soymak için olan kremler var ya onunla yapmış..tabi çamaşır suyunun üzzerine yapınca ,biraz sıkıntılı olmuş sadece..
bana da öyle geldiÖfke kontrolu olmayan bir adam böyle bir şey yaşayıp tepkisiz kalabilir mi ??
Hangimiz kalabilir ki...
Karşıdaki ya bizle alay ediyor ya da şizofreni hayal ile gerçeği ayırt edemiyor ..
O da bilmiyor gerçekte ne yaşıyor..
Son yazılarının çoğu da bizim konuştuklarımızdan uyarlamış gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?