- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
mervecik tüm psikiyatrik hastalıkları şımarıklığa ve karaktere bağlıyordu.
akla mantığa sığdıranınız var mı aranızda bunu.
kendisi bir mesajında kısa bir deneyiminden bahsetmişti.farkedenler yakalamıştır ayrıntıyı.
herneyse.
bu konuda ve konu sahibinde bir tuhaflık var ona katılıyorum.şizofrenik belirtiler de taşıyor.
durdu durdu abisinin şizofren olduğunu daha yeni söylüyor.psikiyatrik rahatsızlıkların kalıtsallığı ile ilgili bilgim yok ama ailesel yatkınlıkların hastalıkların gün yüzüne çıkmasını koalylaştırdığını biliyoruz.
fake olduğunu pek sanmasam da ihtimal dahilinde.ama geçmişte de benzer konuları var.
yıllarca fake konu yaratacam diye uğraşacak değil ya.
ama maddi yardım bekliyor olabilir.açıkcası düşünmedim değil.
sürekli tanıdık dr. soruyor ve maddi sıkıntıdan bahsediyor.
seansı bilmem kaç lira dr. lara neyle gidecekse.
başlarından geçenler de bilir kendi de yaşamış.
ben de biliyorum yaşadık az çok.her hafta tonla parayı saymak ta herkesin altından kalkacağı yük değil.
iki kanepe parası ile bir iki seansa gider belki.
akla mantığa sığdıranınız var mı aranızda bunu.
kendisi bir mesajında kısa bir deneyiminden bahsetmişti.farkedenler yakalamıştır ayrıntıyı.
herneyse.
bu konuda ve konu sahibinde bir tuhaflık var ona katılıyorum.şizofrenik belirtiler de taşıyor.
durdu durdu abisinin şizofren olduğunu daha yeni söylüyor.psikiyatrik rahatsızlıkların kalıtsallığı ile ilgili bilgim yok ama ailesel yatkınlıkların hastalıkların gün yüzüne çıkmasını koalylaştırdığını biliyoruz.
fake olduğunu pek sanmasam da ihtimal dahilinde.ama geçmişte de benzer konuları var.
yıllarca fake konu yaratacam diye uğraşacak değil ya.
ama maddi yardım bekliyor olabilir.açıkcası düşünmedim değil.
sürekli tanıdık dr. soruyor ve maddi sıkıntıdan bahsediyor.
seansı bilmem kaç lira dr. lara neyle gidecekse.
başlarından geçenler de bilir kendi de yaşamış.
ben de biliyorum yaşadık az çok.her hafta tonla parayı saymak ta herkesin altından kalkacağı yük değil.
iki kanepe parası ile bir iki seansa gider belki.