• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TUVALET SORUNU VS SORUMSUZLUKLAR BOŞANMAYA KADAR GELEN EVLİLİK LÜTFEN YARDIM......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
mervecik tüm psikiyatrik hastalıkları şımarıklığa ve karaktere bağlıyordu.
akla mantığa sığdıranınız var mı aranızda bunu.
kendisi bir mesajında kısa bir deneyiminden bahsetmişti.farkedenler yakalamıştır ayrıntıyı.
herneyse.
bu konuda ve konu sahibinde bir tuhaflık var ona katılıyorum.şizofrenik belirtiler de taşıyor.
durdu durdu abisinin şizofren olduğunu daha yeni söylüyor.psikiyatrik rahatsızlıkların kalıtsallığı ile ilgili bilgim yok ama ailesel yatkınlıkların hastalıkların gün yüzüne çıkmasını koalylaştırdığını biliyoruz.
fake olduğunu pek sanmasam da ihtimal dahilinde.ama geçmişte de benzer konuları var.
yıllarca fake konu yaratacam diye uğraşacak değil ya.
ama maddi yardım bekliyor olabilir.açıkcası düşünmedim değil.
sürekli tanıdık dr. soruyor ve maddi sıkıntıdan bahsediyor.
seansı bilmem kaç lira dr. lara neyle gidecekse.
başlarından geçenler de bilir kendi de yaşamış.
ben de biliyorum yaşadık az çok.her hafta tonla parayı saymak ta herkesin altından kalkacağı yük değil.
iki kanepe parası ile bir iki seansa gider belki.

ailesi bir hastaya daha tahammül edemez,yani konu sahibi şuan ailesinin yanında hastalığını belli etmiyor,ya da hasta değil.kocasının yanında hasta oluyorsda o zaman ailesiyle yaşasın,adamı da rahat bıraksın:KK14:

Canım bu kadar ağır takıntısı olan biri ailesinin yanında nasıl belli etmeyebilir illa belli eder yani bu sefer annesine takar yemeği nasıl yaptı, ellerini yıkadı mı, yatağı temiz mi aman aman düşünemiyorum bu saydıklarım en hafif olabilecekler yani. Kocamın yanında yaşayamam dövüyor diyor, aileme gidemem şizofren ağabey var diyor hem de doğuştan o nasıl oluyorsa şizofren tanımını bilmiyor sanırım. Babam hastaneye götürmüyor diyor bu kişi okuyup öğretmen olmuş yani bilgi birikimi var nasıl böyle olur bir anda? ve o baba kızını okutmuş yetiştirmiş şimdi nasıl sırtını döner mantıksızlık silsilesi.

Bu konunun gercek olmamasina sevinirim aslinda, ama burda bu kadar kisiyle dalga gecilmesi hic hos degil.
Bana inandirici gelmemisti, eski konularina baktikca tutarsizliklar belli etti kendini, o yuzden icimden hic yardim etmek gelmedi konu sahibine.
Su an kezzap atip ust deriyi soyma fikrini dehsetle okuyorum, konu sahte bile olsa icim bi tuhaf oldu.
Bu isin asli yakinda cikar insallah meydana:KK51:

bide kendi çalışmıyor gram emeği yok kocasının içinde yaşadığı eşyaları İstanbul a gidip satacak hangi aklın ürünü ki bu, resmen haraç kesiyo baksana.

açıkcası ben konunun yalan olduğunu düşünmüyorum..
sana gelince konu sahibi kardeşim,Allah başa vermesin benim eşimde üniversitedeyken okb hastalığına kapılmıştı.devlet yurtlarının durumu malum,devamlı her yer pis diye banyo yapıyordu uzun sure çıkmıyordu ellerini yıkıyordu uzun süreleeeeeer...elleri kendisi benbeyaz olmuştu resmen,elleri soyuluo gibiydi.
mesela elini tutsam bana çaktırmadan gidip elini yıkıyordu gibi..
dr.a gitti,sizin de ifade ettiğiniz gibi beraber yeneceğiz demişti dr da.
olay aslında ne biliyor musun?sana olan vesvese,evham..Allah korusun şeytan sana vesvese verip duruyor.kendini şu soruyu soracaksın 'telefonun wc ye düstüğünden %100 emin miyim!'değilsin çünkü görmedin.eşim sakar diyorsun.hadi eşin çok sakar %99 düşürmüştür bile desen %100 emin olmadığın için hayatına normal devam edeceksin..için içini yiyecek ama sen güçlü duracaksın.bu söylediklerimi hatırla hep.
eşinin sakarlığını falan da bırak o şu an senden daha iyi durumda,bu gün iyileşmeye karar ver ve eşinle konuş takıntım olduğunda sana soracagım ona göre normal olanı yapacagım de.ancak bu şekilde atlatırsın.
bak ne güzel,eşin de seni çok seviyormuş.hatta kendine zarar verme ihtimaline bile razı oluyor.asitli kremler falan..kendin için,eşin için toparlan canım.bu hastalık yenemeyecegın bı hastalık değil.
eşimden bahsetmiştim yaa,benim eşim 4 sene falan üni.deyken o şekilde yaşadı.1 sanıyem yoktu duşunmediğim derdi.keşke elim kolum olmasaydı da bu hastalığa kapılmasaydım derdi.ama Allah a şükür dualarla,takıntısı olduğunda konuşarak,dr a giderek falan yendik biz.şimdi çok mutluyuz elhamdülillah:nazar:
takıntın olduğunda falan özelden bana da yazabilirsin,elimden geldiğince yardımcı olurum ins.hadi bakalım Allah ın izniyle hep beraber yeneceğiz hastalığını:KK25:

bildiğim kadarıyla şizofreni genetik geçişli bir hastalık..babadaki rahatsızlık şizrofreni olabilir.çocuklara da genetik olarak geçmiştir.doğuştan demesi de bence,küçük yaşlardan beri tedavi görüyor olması yüzünden..
aslında hikaye "acı" olsa saçma değil..
bu hastalık titizlik hastalığı değil ki zaten..sadece belli şeylere takıntı..burda da tuvalet ve mikrop takıntısı var..yani bu karanlık da olabilirdi,ne bileyim yalnız kalma da olabilrdi vs..
ben psikolog değilim ama ilgi alanım tıp ve psikoloji olduğu için çok okurum..oradan az buçuk biliyorum yani..uzmanlara ukalalık gibi olmasın da..

bide kendi çalışmıyor gram emeği yok kocasının içinde yaşadığı eşyaları İstanbul a gidip satacak hangi aklın ürünü ki bu, resmen haraç kesiyo baksana.
kocası o evde yaşamıyor mu,neden izin versin ki kalan eşyaların da satılmasınao_O

kocası o evde yaşamıyor mu,neden izin versin ki kalan eşyaların da satılmasınao_O
e istanbulda şurda tanıdık var mı eşyaları satıp tedavi olacam diyor ya vatandaş..istanbulda kim var kendi evi var hani zırt pırt eşyaları değiştirdiği şimdide gidip satacam diyor hangi akla hizmet diyorsa.

Canım bu kadar ağır takıntısı olan biri ailesinin yanında nasıl belli etmeyebilir illa belli eder yani bu sefer annesine takar yemeği nasıl yaptı, ellerini yıkadı mı, yatağı temiz mi aman aman düşünemiyorum bu saydıklarım en hafif olabilecekler yani. Kocamın yanında yaşayamam dövüyor diyor, aileme gidemem şizofren ağabey var diyor hem de doğuştan o nasıl oluyorsa şizofren tanımını bilmiyor sanırım. Babam hastaneye götürmüyor diyor bu kişi okuyup öğretmen olmuş yani bilgi birikimi var nasıl böyle olur bir anda? ve o baba kızını okutmuş yetiştirmiş şimdi nasıl sırtını döner mantıksızlık silsilesi.
ailesi normal değil ki,eski tüm konularını okudum dün..baba küçüklüğündne beri şiddet,aşağılama,küçük görme evdeki herkese yaşatmış zaten.konunun temeli de bu bana göre..
annesinin de ayakalrını saf çamaşır suyuna koymuş bir kere,kadının ayakalrı yara olunca bir daha evine gelmemiş konu sahibinin..
tekrar söyülüyorum asıl mesela temizlik değil sadece tuvalet takıntısı..
abi şizofren ama evli ve evden ayrı yaşıyormuş,bunu söylemişti zaten önceden..
kendi çabamal öğretmen oldum ama kpss yi kazanamadım dedi.özel okulda öğretmenlik yapmış,sonradan takıntılar yüzünden işten ayrılmış..
ben de savunucu gibi oldum ama okuduklarım böyle..
ama dediğim gibi ben pek çakamıyorum fake mi değil mi diye,çok da düşünmüyorum üzerinde,hakkımı helal etmem öyleyse,kendi vicdanına bırakırım konu sahibibn de.

Konuyu sadece takip ediyodum ama son olanlardan sonra yazasım geldi sanki konu sahibinde yalan söyleme hastalığıda var gibi

1. 2011 ile 2014 arasında açtığım konular var evet dediğim gibi burda arkadaş çevrem olmadığı için dertlerimi bu forum da paylaştığım günler oldu hatta eltimle ilgili bi konuyu paylaşırken tesadüfen eltim yorumları okurken gördü aaaa kadınlar kulübüne bende bazen takılıyorum forum sitesi çok güzel dedi tabi benim ne okuduğumu ne yaptığımı tam olarak anlayamadı kapattım hemen ama bu beni yinede rahatsız etti tam olarak kendimi teşhir etmemek içinde ismim ve mesleğimde bilinçli olarak tutarsızlık yaptım.

herşeye bir bahane bulunuyor tabii

kapalı o konu ..
işte bizimle dalga geçtiğinin kanıtı o zaten de anlayana.

Evet kapandığını bende sonra gördüm. Aynen hem de ne kanıt neymiş efendim eltisi görmüş de onun olduğunu anlamış da o yüzden meslek filan tutarsızmış yahu sen kendi adınla girmiyorsun aynı şeyleri yaşayan tonla insan var ne alaka tutarsızlık. Öğretmenim dedi orada düzenli bir işim yok diyor, babası sözde okutmamış kendisi okumuş nasıl kendisi okuyorsa parasız. Kocasına etmediği hakaret kalmamış ne spastikliğini bırakmış ne geri zekalılığını sonra adamın hala iyi davranmasını bekliyor. Bir gitsin Allah aşkına sabaha kadar bilgisayar başında oturmuş başka işi gücü yok canı sıkılmış herhalde anlamıyorum bilgisayar telefon nasıl kullanabiliyor böyle takıntılı bir insan. Salak mı zannediyorlar karşılarındaki insanları.

kapalı o konu ..
işte bizimle dalga geçtiğinin kanıtı o zaten de anlayana.
dalga geçtiğini nereden anladınız ki?küçücük bi ihtimalde olsa doğruysa yardım etmek gerekmezmi.Allah korusun ya doğruysa bizlerde sırt dönersek daha da kendine eşine zarar verirse diye düşünmek lazım bence:KK61:

biri özetlese keşke hiç okuyasım gelmedi dümdüz yazı
100 sayfadır konu sahibi tuvalete düşmeyen telefonun düştüğünü nasıl ispatlarım diye soruyor ki ispatlarsa eşinin elini uyurken asitle soyacakmış daha önce de yapmış.

kendini zor attı tamam lanet olsun neyaparsan yap diye ellerini uzattı önce bi güzel çamaşır suyuna bastırdım sonrada asitli yakıcı krem sürdüm eşimin elleri yanıyordu asitli krem ve çamaşır suyu birleşince ama o benim için içinin nekadar yandığını üzüldüğünü ellerinin acısını hissetmediğini bile sölüyordu kendine geldiğindede çilingire gittik yeni anahtar çıkarttık eskisini attık 1 hafta sonrasında asitle yandığı için ellerinin derisi soyuldu ve benim içimde bu şekilde rahat etti ve bu yaşadıklarımızdan sadece bitanesi biz bunların kat kat üstünde daha kötülerinide yaşadık.

Bunları yazmış :KK57: bence tamamiyle uydurma kadın yapmak istese bile kim böyle bir şeye müsade eder kim kabul eder resmen bizi kandırıyor yaa çok sinirlendim konu sahibine :stop::stop::KK11::KK67:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back