TUVALET SORUNU VS SORUMSUZLUKLAR BOŞANMAYA KADAR GELEN EVLİLİK LÜTFEN YARDIM......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi,
yeni açtığın ama kapatılan konunu burda arkadaşın eklediği linkten okudum.
Yeni açtığın konuda ki problemlerinle burdaki konunun alakası ne.Burdaki insanlar ne bilsin sen ne yaşıyorsun ne yapıyorsun doktora mı gidiyorsun.İnsanlar yorum yapınca yok asıl öyle değil böyle diye yeni bir konu açıyorsun.Bir de bir üye (merve 01) ne yorum yaptı bilmiyorum ama senin yazdıklarından anladığım kadarıyla şımarıklık yapıyorsun demiş.Fikrini yorumunu tazmış.Sen neden onu hedf gösterir şekilde onun üzerinden konu açıp linç kampanyası başlatıyorsun.

Senin anlattığın kadar ileri derecede psikolojik hastalık taşıyan insan hastalığının hangi şartlarda başladığını,hangi koşulların tetiklediğini bilecek kadar bilinçli olmaz.

Ne sanıyorsun,hayatta bir tek senin baban mı sana kötü davrandı,herkes peri kzı olarak mı büyüdüOku buradaki konuları kimler babalarından analarından kaynanalarından üvey analarından,eşlerinden evlatlarından neler çekiyor.

Eski konuda ablana tavrın,şimdi ki konunda eşine tavrın hakaretin pekte hastalıkla alakalı değil.Üslupla,karakterle alakalı.Eğer bir kocaya yakıcı asitle ellerinin soyulmasını sağlıyorsan ve koca da buna uyuyor sesini çıkarmıyorsa,ikinizde kliniğe yatırılmalısınız.Sen resmen suç işliyorsun.Kocan rapor alsa seni şikayet etse ceza alırsın.Onun dışında anahtarın yere düşmesi,yerlere normal bir sürü tuvalete girmiş çıkmış ayakkabılarla basılıyor olmasını düşünmen gayet normal.Bunu ben de düşünürüm,normal herkeste.Ama su ve sabun diye birşey var.Sen teharet işlemini yaptıktan sonra elini napıyorsun yıkayınca geçmiyor mu?

Sen sadece kendin hep haklı çık istiyorsun.Burda konu üstüne konu açmandan da belli.Bunca insan yorum yapmış hala konunun sonunda telefon suya düşmüş müdür diyorsun.Düşmüşltür diyelim.Git boşa o zaman kocanı.

dalga geçiyo olamaz konularını okurken bunalıma girdim dalga geçicek daha az iç sıkıcı birşeyler bulabilirdi yaşamayan bir insanın aklına gelmez bunlar anahtar yere düştü eşinin eli mikroplandı çamaşır suyuna yatırdı
telefon tuvalete düştü mü düşmedi mi
ama şizofreni durumu olabilir
bilemeyiz teşhis koyucu değiliz ama
kesinlikle durumu ağır yani Allah yardımcısı olsun

sonuna kadar katılıyorum...

valla fake seyin peşine bu kadar insanın yorum yazması bana çok boş iş gibi geldi bırakın kendi eğlensin

böyle bir kişinin çocuğu olduğunu düşünemiyorum
olmasın da zaten
hayat zindan olur
çocuk psikolojik manyak olur çıkar

tedaviniz şart

şöyle yapılsa bilmiyorum yanlış mı düşünücem bu arkadaşla birde yöneticeler konuşsa ama kamerayla çünkü başka şeyler düşünmeye yönlerdiriyor bizi...

yazdıklarının bir kısmının veya büyük kısmının doğru olmama ihtimaline katılıyorum.
ben daha çok şizofreni olduğu kanısına vardım doğruyu söylemek gerekirse.
çünkü senin yaptığın tespit gibi ben de eşinin bunca eziyete tepkisiz kalabileceğini düşünmüyorum.
muhtmelen o asitli işlemleri filan hiç yapmadı,o eşyaları filan da hiç atmadı.ne bileyim bahsettiği profildeki bir adam evdeki koltuğu ,kanepeyi,fırını attırıp durur mu?yenisini alır mı?evlendiğinde yaptıklarını anlattı uzun uzun.
bu adam metamorfoz mu geçirdi ki bütün bu normal dışı hareketlere katlanabildi.
dün büyük bir açık verdi aslında gece dr. ları aradım fiyat sordum diyerek.
yapamayacağı ortada.
gerçekle doğruyu tamamen karıştırıyor muhtemelen.

tekrar konu açmasının sebebini tek kişiye yönelik cevap olduğunu sanmıyorum. Çünkü o açtığı konudaki yorumun aynısını buraya yazmıştı. Sayfalar ilerlediği için arada kaynamış. Devamlı aynı sorular yöneltildiği için o şekilde herkes görsün diye tekrar konu açmış gibi geldi bana.

çocuk yapma durumu da zaten imkansız görünüyor çünkü dediğine göre evlendiklerinden beri eşiyle hiç ilişkiye girmemişler.

yalnız bu bir suç arkadaşlar. bu kişinin bulunması lazım. bu suç duyurusu. adama bunu yaparsa bu suça girer

bence adam da artık normal değil..evlendikten beri cinsellik yaşamamışlar ve kadının takıntıları ile uğraşıyor.dayanamadığı anda da şiddete başvuruyor.

eşi zaten şiddete başvurarak tepki veriyor..adam attırmıyor ki,kadın bunları yaparken,dövüyor sövüyor vss..ama kadın sadece atmaya odaklı.gerisini düşünmüyor..

böyle bir kişinin çocuğu olduğunu düşünemiyorum
olmasın da zaten
hayat zindan olur
çocuk psikolojik manyak olur çıkar

tedaviniz şart
Hastalık yüzünden eşi ile ilişkiye hiç girmediğini kala kız olduğu yazmıştı.
Karşısında hasta olduğu bariz bir kadın var üstelik bu kadınla kavga şiddet dışında hiç bir şey yaşamamış ama adam ne boşanmış ne kadını tedavi ettirmiş mantığınız alıyor mu?
Şu konuya açıklık getirilebilse fake mi yoksa konu sahibi şizofren mi?

Kesinlikle ..
Gerçek olamayacak şeyleri anlatıyor ..
Gerçekliğine inanmış ..
Eski konulardaki yorumlarıyla dünkü yorumları birleştirince başka bir ihtimal akla da gelmiyor..
Şu gerçekte kimbilir ne durumda belki artık evli bile değil ..
Keşke bir hastaneye yatmaya ikna olsa..

Yazdıkları yorumları okuduğumuz da bazı konularda dayak yediğini anlatıyor ..
Bazı konularda ise adamın artık tepkisiz kaldığını..
Kendi bence ayırt edemiyor gerçekle hayal dünyasını rahatsızlığı çok ilerlemiş gibi..
Ben artık buradaki yazdıklarına çok da gerçekçi bakamıyorum ..
Tüm eski ve yeni yorum ve konularını defalarca okudum..
Gerçekten çok tutarsız ve gerçek dışı ..

yalnız bu bir suç arkadaşlar. bu kişinin bulunması lazım. bu suç duyurusu. adama bunu yaparsa bu suça girer

evet suç ama bunu gerçekten yapıyor mu? bide bu var
yani burada dikkat çekmek için se bu yazdığı şeyler bilemiyorum aklımkarıştı valla
gerçi insanları kandırmakta suç

bu arkadaşla yüzyüze konuşulsa kamerayla birde eski üye burdan hiç arkadaş falan edinmedimi

bir sürü soru soru soru bende

adam özel doktorlara da götürmüş,hatta o yüzden çok borçları varmış.usanmaış artık,bana hastane deme demiş en son görüşmelerinde..baban yardımcı olacaksa olsun,tedavi ol,o zaman dönerbilrsin eve demiş.kv de boşanmasını istiyomuş.
2011 den beri daha hafif olan hastalığı artık son naktasına gelmiş..zamanla artmış yanii..
benc efake olsa da şizofren zaten..

zaten tutarsızlık hastalığın seyrinde olan bir durum..yazdıkları mantıklı ve tamamen gerçek olsa hasta olmazdı bana göre..

Belki..belkii..Belkii..
Çok karıştı artık bu konu ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…