Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ablacım kadın zaten hasta..mantık arama hiç..herkes tedavisi için yırtınırken,tamam olurum tedavi ama şu telefon olayına bir açıklık getirin diyip duruyor devamlı..Eşinden şiddet gören bir kadın,nasılolurda 3 kuruşluk bir telefonun klozete düşüp düşmediğini merak eder?
Şiddetmi telefon mu deseler..
Cevabınız.
Telefon olurdu..
asitli krem ve çamaşır suyuyla yine yakarım karşı çıkarsa uyurken olmazsa uyku ilacı verip bişekilde ellerinin üst derisini soyarım heralde üst deri soyulup giderse biraz olsun mikroplar azalır alttan temiz deri çıkar klozete sokmuşsa elini
aramızda bilgili doktor cilt uzmanı varmı acaba elimizin üst derisi soyulunca üstteki pislikler alt deriyide etkiliyormu mikroplar deriden ne kadar içeri girebiliyor şu mantığı bi çözsem bakteriler elimiz üzerinde nasıl yayılıyor derilerin içine kadar girebiliyormu
şizofreni ve dahası ama fake olamaz bence2 ihtimal var.
kısa ve öz.
1. şizofreni...
2 fake..
2.ihtimal olsa da,1.ihtimale çıkıyor sonu zaten2 ihtimal var.
kısa ve öz.
1. şizofreni...
2 fake..
ablacım kadın zaten hasta..mantık arama hiç..herkes tedavisi için yırtınırken,tamam olurum tedavi ama şu telefon olayına bir açıklık getirin diyip duruyor devamlı..
adam döverken de,sadece tuvalete odaklı,başka şey umrunda olmuyor..
Konu açmasının sebebi tek kişiye cevap değil zaten.Kendi haklılığını ısrarla kanıtlama çabası ve bir üyenin adını kullanıp onu hedef göstermek.Çocuk meselesini bilemem.Hee cinsel sorunu da varsa asıl sorun temizlik değil bu evlilikte zaten.tekrar konu açmasının sebebini tek kişiye yönelik cevap olduğunu sanmıyorum. Çünkü o açtığı konudaki yorumun aynısını buraya yazmıştı. Sayfalar ilerlediği için arada kaynamış. Devamlı aynı sorular yöneltildiği için o şekilde herkes görsün diye tekrar konu açmış gibi geldi bana.
çocuk yapma durumu da zaten imkansız görünüyor çünkü dediğine göre evlendiklerinden beri eşiyle hiç ilişkiye girmemişler.
daha önceki konuları var ama.şizofreni ağır basıyor bence ve yazdıklarının büyük kısmı doğru değil diye düşünüyorum.2 ihtimal var.
kısa ve öz.
1. şizofreni...
2 fake..
Evet kesinlikle o konuda bende sizin gibi düşünüyorum...zaten tutarsızlık hastalığın seyrinde olan bir durum..yazdıkları mantıklı ve tamamen gerçek olsa hasta olmazdı bana göre..
Kesinlikle bencede başka bir ihtimal yok ..2 ihtimal var.
kısa ve öz.
1. şizofreni...
2 fake..
Ben senin alıntıladığın şeyi yeni okudum.Ben bu kadarına inanmıyorum.Kendini hasta göstermeye çalışıyor.Bu nalattığı kadar ileri derecede kronik vaka olsa,eşi bunu farkeder.Can tehlikesi var çünkü ve hastaneye yatırılması gerekir.Ama yorumlarına bak.Manvraları çok iyi.Kendi haklılığını kanıtlamak hasta olduğunu kabullendirmek için genç kızlığına kadar inmiş.yalnız bu bir suç arkadaşlar. bu kişinin bulunması lazım. bu suç duyurusu. adama bunu yaparsa bu suça girer
ablacım dünden beri,tüm eski konularını okudum valla..çok üzüldüm durumuna.yapacağımız birşey varsa yardımcı olalım istedim..okusan neler var neler geçmişinde..İlk sayfayı okudum dumura uğradım resmen..
İşte kafa orada acabaları var,temiz mi değilmi..
Bu kadar takıntılı olunmaz herhalde
adam nasıl bir hayat yaşıyor kim bilir.çalışıyor zaten,dışarda nasıl bir hayatı var kimse bilemez adamın.o da normla değil bir de..konu sahibi de başka şeye takılmıyor biliyorsun varsa yoksa tuvalet olayı ve yan durumları..kocası ne yapıyor,başka kadın var mı,ne yer ne içeiriz gibi şeyler yok hayatında..aslında şimdiye kadar eşinin boşamış olması gerekiyordu bana en mantıksız gelen kısmı bu. Mecnun mu bu adam onca probleme kadar devam etsin. 4 yıl boyunca hiç ilişkiye girmemişler kadınlar için çok önemli olmasada erkekler için ilişki bir elzemdir.
burda da yapan arkadaşlardan görmüştüm ben..yüz derisini soyuyor kimyasal peeling işte..satılan yerler var.derece derece farklı kremler var soyma işlemi için.O asitli krem hangisiymiş, gecenin bir yarısı bulmuş da sürmüş... kimyasal peeling kremleri olsa özel yerlerde yapılıyor o işlem.. diğer meyve asidi falan içerenler var, onlarında bu derece soyucu özellikleri yok...
bu derece takıntı hastalığı olan markete gidemez, o pirinci benden önce kim elledi acaba diye düşünüp kendi derisini soyması lazım önce...
ablacım dünden beri,tüm eski konularını okudum valla..çok üzüldüm durumuna.yapacağımız birşey varsa yardımcı olalım istedim..okusan neler var neler geçmişinde..
takıntıyı aşmış zaten,okb ve şizofreni gibi geliyor herkese..herkes hastaneye yatıp tedavi olmalısın diyor zaten..
adam nasıl bir hayat yaşıyor kim bilir.çalışıyor zaten,dışarda nasıl bir hayatı var kimse bilemez adamın.o da normla değil bir de..konu sahibi de başka şeye takılmıyor biliyorsun varsa yoksa tuvalet olayı ve yan durumları..kocası ne yapıyor,başka kadın var mı,ne yer ne içeiriz gibi şeyler yok hayatında..
burda da yapan arkadaşlardan görmüştüm ben..yüz derisini soyuyor kimyasal peeling işte..satılan yerler var.derece derece farklı kremler var soyma işlemi için.
adam olaydan sonra kafayı yemiş çıkmış gitmiş evden ,içimiş tüm gece..o arada almıştır kremi de..adam gelince sarhoşken soymuş ya ellerini..
ablacım benimki tehlikeye girdi bile.inan gece yattığımda aklımdaydı ya da tuvalete girdiğimde..Allah şifa versin çok üzücü..Aman okumayım ruh sağlığımı tehlikeye atamam şimdi..
ablacım benimki tehlikeye girdi bile.inan gece yattığımda aklımdaydı ya da tuvalete girdiğimde..Allah şifa versin çok üzücü..
şu kk da bu 2 konu beni çok üzmüştü yakın zamanlarda..
biri eşim ve ablam.dı..sonucunu bilmiyoruz hala.ya da gereçek mi ..
biri de bu konu..
o kadar yazıyoruz,üzülüyoruz,çare arıyoruz,sonucu ne oldu bilemeyince sıkıntılanıyorum ben..