- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Konu sahibi,http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-kurtuldu-bravoo-yani-kadinlar-kulubu.761976/
Buyrun yeni konusuu burada konuşmayalım hiçç
yeni açtığın ama kapatılan konunu burda arkadaşın eklediği linkten okudum.
Yeni açtığın konuda ki problemlerinle burdaki konunun alakası ne.Burdaki insanlar ne bilsin sen ne yaşıyorsun ne yapıyorsun doktora mı gidiyorsun.İnsanlar yorum yapınca yok asıl öyle değil böyle diye yeni bir konu açıyorsun.Bir de bir üye (merve 01) ne yorum yaptı bilmiyorum ama senin yazdıklarından anladığım kadarıyla şımarıklık yapıyorsun demiş.Fikrini yorumunu tazmış.Sen neden onu hedf gösterir şekilde onun üzerinden konu açıp linç kampanyası başlatıyorsun.
Senin anlattığın kadar ileri derecede psikolojik hastalık taşıyan insan hastalığının hangi şartlarda başladığını,hangi koşulların tetiklediğini bilecek kadar bilinçli olmaz.
Ne sanıyorsun,hayatta bir tek senin baban mı sana kötü davrandı,herkes peri kzı olarak mı büyüdüOku buradaki konuları kimler babalarından analarından kaynanalarından üvey analarından,eşlerinden evlatlarından neler çekiyor.
Eski konuda ablana tavrın,şimdi ki konunda eşine tavrın hakaretin pekte hastalıkla alakalı değil.Üslupla,karakterle alakalı.Eğer bir kocaya yakıcı asitle ellerinin soyulmasını sağlıyorsan ve koca da buna uyuyor sesini çıkarmıyorsa,ikinizde kliniğe yatırılmalısınız.Sen resmen suç işliyorsun.Kocan rapor alsa seni şikayet etse ceza alırsın.Onun dışında anahtarın yere düşmesi,yerlere normal bir sürü tuvalete girmiş çıkmış ayakkabılarla basılıyor olmasını düşünmen gayet normal.Bunu ben de düşünürüm,normal herkeste.Ama su ve sabun diye birşey var.Sen teharet işlemini yaptıktan sonra elini napıyorsun yıkayınca geçmiyor mu?
Sen sadece kendin hep haklı çık istiyorsun.Burda konu üstüne konu açmandan da belli.Bunca insan yorum yapmış hala konunun sonunda telefon suya düşmüş müdür diyorsun.Düşmüşltür diyelim.Git boşa o zaman kocanı.