TUVALET SORUNU VS SORUMSUZLUKLAR BOŞANMAYA KADAR GELEN EVLİLİK LÜTFEN YARDIM......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
fiziğini anlatırkende tutarsızdı. bir yerde 173 boyum uzun ve beren saat e benziyorum derken bir yerde eşinin bunun boyunun kısalığıyla dalga geçmesini yazıyor. bir yerde dolgu yaptırma, burun estetiği konuları açarken bir yerde uzun boylu yeşil gözlüyüm çok dikkat çekiyorum. bu yüzdende psikooğum bana asılıyor diyor.

100 sayfadır konu sahibi tuvalete düşmeyen telefonun düştüğünü nasıl ispatlarım diye soruyor ki ispatlarsa eşinin elini uyurken asitle soyacakmış daha önce de yapmış.

sağol canım ama ilginçmiş baya hala anlamadım. tiksinmiş mi bayan ondan mı elini asite sokacak yani

Bir de şu var bilgilerine baktığınız 2011 girişli 4 senelik evli olduğunu söylüyor ve öğretmen olduğunu önceden ama bilgilerinde sitede öğrenci olduğu ve bekar olduğu yazıyor neden? 2010 yılında evlenmiş demektir 2011 yılında üye olan biri neden bekar yazar, önceden öğretmen olan biri neden öğrenci yazar peki bunun açıklaması var mı var tabii elti meselesi dimi peki elti bundan nasıl şüphelenecek o kadar üye arasından anlayacak bunun mantığı var mı ay bu benim elti yahu diye mantığı bakın..

burda üyeler deriyi Allah korusun soyacak dedi birden asitli kremler havada uçuştu şizofren kelimesi kullanıldı anında abisi şizofren ilan edildi doktora git denildi gecenin 12sinde az önce aradım randevu aldım veridiğiniz numarlardan dedi,kocamın ellerinin derisini gene soyacam direnirse ilaçla uyutup gene soyacam dedi..şimdi alay ettiğini düşünmem mi yanlış

savunmak değil tabiki de anlamaya çalışıyoruz.
olmuyor mu böyle rahatsızlıklar oluyor,daha beterleri de oluyor.
işte bu sebeple doğru varsayarak yardım etmeye çalışıyoruz.
böyle hastalık olur mu diyenleri de ben anlamıyorum.
bu kadar gözleri kapalı değildir heralde etraflarına,duyduklarına.
binbir türlü hastalık var,hepsi gerçek,hepsi yaşanıyor.
psikiyatrik rahatsızlıkları yüzünden zincire vurulanlar var aileleri tarafından.
bu kadar baste alaya alınmasını doğru bulmuyorum.
bu arada şizofren abi ailenin ynaında galiba.ben öyle okuduğumu sanmıştım

beren saate benziyor 173 ilginç hadi beren kadar olsa bile eşi kısa demez zaten bastan faul olay oky .

sağol canım ama ilginçmiş baya hala anlamadım. tiksinmiş mi bayan ondan mı elini asite sokacak yani
Bulaşma takıntısı varmış mikrop bulaştığını düşündüğü her şeyi atıyormuş yeni aldığı yemek odasını kıyafetlerini hep atmış.

oky,kocası 1,90 küsür boyundaymış,kadın ne kadar uzun olsam da onun yanında kısa kalmamak için topuklu giyioyrum diyor.kocası da dalga geçiyomuş,düz ayakkabın yok,kısasın sen uzamak için topuklu giyiyosun diyormuş..
adam da normal değil ki...
kaygı bozukluklarında şüphecilik de beraber olabiliyormuş.yazmıştım hatta okuduğum bir kitapta örnek ceriyordu psikiyatrist.kadın doktora asılıyor hatta öpmeye çalışıyordu.adam reddedince de ama sen bana iş attın,gözlerin ve bakışlarınla beni yemeye çalışıyodun falan diyordu..doktor da şaşırmıştı..

Bunu yazdığını hiç görmemişim asite yatrcm dedi diye biliyodm ne şekilde olrsa olsun bu insan ya Fake ya da ileri derecede hasta

BEN SANA ANKARA ASKERİ MEVKİ HASTANESİNİ ÖNERİRİM..KESİN ÇÖZÜM İĞNELİ TEDAVİ...

ara ara okuduğum yorumlardan bazılarında konu sahibi çalışmıyor beş kuruş parası yok deniyor başka bi yorumda konu sahibi okul öncesi öğretmenliği yapıyor deniyor? hangisi doğru? ya da konu doğru mu ?

Yuuhhh bu ne yaa hala daha da inanan yardım etmek gerekir diyen insanlar var bir insan yardım istemezse kim en yapabilir ki buradan tek dediği 2. el eşya alan var mı hem de şehir dışı İstanbul2a satmak istiyor ne alakaysa. Bir erkek buna nasıl müsaade eder ellerini bile kaybedebilir hala inanıyorsunuz yani. Kim katlanır buna yahu hayatını zindana çevirir. Hanımefendi çok takıntılı ama tüm gün ve gece nette oturmayı, bilgisayarı telefonu mikrop vardır demeden kullanmayı çok iyi biliyor. Peki eşya sata takıntısı nedir yani ortak kullanılan bir ev ve eşe sorulmadan satılacak eşyalar. Gecenin bir yarısı aradığı doktor sekreteri filan tabi tabii çoook inandırıcı ailesinde sorunlar yaşamış olabilir ama takıntısı değil yalancılık hastalığı başlamış bu yüzden.

Bunu yazdığını hiç görmemişim asite yatrcm dedi diye biliyodm ne şekilde olrsa olsun bu insan ya Fake ya da ileri derecede hasta
diğer yeni açtığı ama kapatılan konusunda yazmıış bence kimse buna müsade etmez kim al hadi ellerimi çamaşr suyuna bastır der resmen yalan söylüyor ve bir çok tutarsızlıkta var zaten

Takıntısından dolayı işi bırakmış konu doğru mu bilmiyoruz tek emin olduğumuz konu sahibi hasta.

Ayrıca Fake te olsa bizi kandırıyorsa bile bi insan nasıl böyle şeyler yazabilir düşüncesi bile cok kötü yazan kişinn psikolojik bi vaka olduğu kesin

bende az önce aynı şeyleri dedim bildiğin uyduruyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…