ailesi bir hastaya daha tahammül edemez,yani konu sahibi şuan ailesinin yanında hastalığını belli etmiyor,ya da hasta değil.kocasının yanında hasta oluyorsda o zaman ailesiyle yaşasın,adamı da rahat bıraksın
kocası o evde yaşamıyor mu,neden izin versin ki kalan eşyaların da satılmasınabide kendi çalışmıyor gram emeği yok kocasının içinde yaşadığı eşyaları İstanbul a gidip satacak hangi aklın ürünü ki bu, resmen haraç kesiyo baksana.
e istanbulda şurda tanıdık var mı eşyaları satıp tedavi olacam diyor ya vatandaş..istanbulda kim var kendi evi var hani zırt pırt eşyaları değiştirdiği şimdide gidip satacam diyor hangi akla hizmet diyorsa.kocası o evde yaşamıyor mu,neden izin versin ki kalan eşyaların da satılmasına
kapalı o konu ..http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-kurtuldu-bravoo-yani-kadinlar-kulubu.761976/
Buyrun yeni konusuu burada konuşmayalım hiçç
ailesi normal değil ki,eski tüm konularını okudum dün..baba küçüklüğündne beri şiddet,aşağılama,küçük görme evdeki herkese yaşatmış zaten.konunun temeli de bu bana göre..Canım bu kadar ağır takıntısı olan biri ailesinin yanında nasıl belli etmeyebilir illa belli eder yani bu sefer annesine takar yemeği nasıl yaptı, ellerini yıkadı mı, yatağı temiz mi aman aman düşünemiyorum bu saydıklarım en hafif olabilecekler yani. Kocamın yanında yaşayamam dövüyor diyor, aileme gidemem şizofren ağabey var diyor hem de doğuştan o nasıl oluyorsa şizofren tanımını bilmiyor sanırım. Babam hastaneye götürmüyor diyor bu kişi okuyup öğretmen olmuş yani bilgi birikimi var nasıl böyle olur bir anda? ve o baba kızını okutmuş yetiştirmiş şimdi nasıl sırtını döner mantıksızlık silsilesi.
kapalı o konu ..
işte bizimle dalga geçtiğinin kanıtı o zaten de anlayana.
dalga geçtiğini nereden anladınız ki?küçücük bi ihtimalde olsa doğruysa yardım etmek gerekmezmi.Allah korusun ya doğruysa bizlerde sırt dönersek daha da kendine eşine zarar verirse diye düşünmek lazım bencekapalı o konu ..
işte bizimle dalga geçtiğinin kanıtı o zaten de anlayana.
100 sayfadır konu sahibi tuvalete düşmeyen telefonun düştüğünü nasıl ispatlarım diye soruyor ki ispatlarsa eşinin elini uyurken asitle soyacakmış daha önce de yapmış.biri özetlese keşke hiç okuyasım gelmedi dümdüz yazı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?