• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TUVALET SORUNU VS SORUMSUZLUKLAR BOŞANMAYA KADAR GELEN EVLİLİK LÜTFEN YARDIM......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim abim var ama doğuştan itibaren şizofren hastası babam ve annem yıllarca onunla hayat geçirmekten sıkılmış olacakki bir hastaya daha tahammül edemiyorlar heralde kızkardeşlerim evli herkes kendi ailesiyle amca hala filanda babam yüzünden bizimle küsler hiç gelip gitmezler babam hepsiyle kavgalı eşimde bıkmış zaten benden benim kendi başımın çaresine bakmam lazım galiba çevrenizde 2. el eşya alabilecek kişiler varmı öğrenci veya spotçular bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı
yardımcı olmasanızda canınız sağalsun sizde haklısınız insanın özannesi babası eşi yardımcı olmazken burda hiç tanımadığı yabancı insanlarmı yardımcı olacak allah kimseyi çaresiz bırakmasın zor bi durum benimkisi

ya arkadaşım...
1. 2. el eşya ancak sivastan birileri alır başka şehirden alan olmaz çünkü buu eşyaların nakli çok daha para eder.ve bu eşyalardan alıcagın para istanbul da yetmez

2. arkadaşlar sivas devlet hastenesi ve üniversite hastanelrinin açıklamalarnı göndermişler neden iistanbul bunu anlıyamadım.İstanbul da yatma yeme içme bir dünya para ve sen bir otel odasında yatıp hazır yemek yiyecek biri değilsin...
anlattığına göre

3. günlerdir senin için çırpınan bizlerle dalga geçmiyorsun dimi,sen hale bu tutumuna devam ettiğin müddetçe bizlerde artık senin çabanı görmedikçe sana inancımız azalıcak

4. ve artık bize abimin durumu şu ailem şu deme adım at,çünkü bir gün eger gerçekse bu hikayen ya eşin ya sen birbirnize dönüşü olmayan zarar vericeksiniz.

5. eger çok daha ciddi zarar verecek olursanız seni zorla bir hastaneye görürüp çok daha agır durumlar yaşamana sebeb olucan yada bunu da yazıcam hapishane bile olabilir bu durum

6.diyorsun ki ne var asitli kreme takıldınız evet takıldık bu normal değil ama sen bunu kavramdıgın için hasta olduğun için bunu anlamıyorsunve bizler hem sana hem eşine üzülüyoruz

7.eger dalgaysa dahada uzatma bence çünkü daha ben kavaltı yapmadan ne oldu acaba diye merakla buraya geldim bizim iyiniyetlerimizi kullanma oldu mu.

Konu sahibi bana göre de şizofren, sadece obsesif hastası olsaydı bu kadar ileri eşinin el derisini soymak gibi bir şey düşünmezdi. Daha önceki yorumumda da yazmıştım bende de vardı takıntı hastalığı hatta çok ağır geçirdiğim dönemde bile bu tür şeyler düşünmemiştim aklıma dahi gelmemişti sadece sürekli temizlik yapıyordum. Ama bizim binada bir komşum var o da şizofren ve ben konu sahibinin düşüncelerini onun düşünceleriyle çok benzettim. O da tencere tencere yemek yapar sonra üst kattan komşu geldi içine pislik attı diye yemeği döker. Evime çöp atıyorlar diye bağırır. Pazardan aldığı sebze ve meyveleri eve getirir bunların içine fare girmiş bunlar artık yenmez diye kaç kez binanın kapısına attığını gördüm. Kocası uyurken yanında yatan kadın kim diye kocasına bıçakla saldırmışlığı var. Tüm bunlara bina olarak tanık oluyoruz. Binadaki kadınların eşiyle ilişkisi olduğunu düşünür filan.

gece yattığımda aklıma geldi konu sahibi inanın..durumuna çok üzüldüm..yardım için de ne gerekiyorsa yapalım diye düşündüm..ama sorun şu ki ben fake falan anlamıyorum..kaç yıldır bu sitedeyim,herkesi gereçk konu açıyor diye düşünüyorum,yoksa eğlenceli bir tarafı yok ki sahte konuların,açılmasını saçma bulduğumdan belki de böyle düşnüyorum..
mesela yalan söyleme hastalığı olan bir 2. üyelik vardı,hatırlarsanız,sonra konu açıp itiraf etmişti.ama bu arad 5-6 konusuna yazmıştık..sonra özür dilemişti..
bu konu da öyle birşey olmasın??
yani sonuçta tedaviyi ücretsiz yapacak hastaneler var diyoruz.psikolog ya da doktor arkadaşlar daha iyi bilir.kendi başına gidip yatış yapamıyor mu yani hasta?tabii ki çevre desteği önemli ama yoksa da yapacak birşey yok..
bir ark. demişti annem emekli psikiuyatrist diye,doktor adı hastane adı verdi..oraya gitsin konu sahibi..paraya gerek yok diyor herkes..
al biletini git istanbula,bir yol parası ,üstüne bir miktar yeterli olur..zaten uzun süre yatacak anladığım kadarıyla..

asitli krem ve çamaşır suyuyla yine yakarım karşı çıkarsa uyurken olmazsa uyku ilacı verip bişekilde ellerinin üst derisini soyarım heralde üst deri soyulup giderse biraz olsun mikroplar azalır alttan temiz deri çıkar klozete sokmuşsa elini
aramızda bilgili doktor cilt uzmanı varmı acaba elimizin üst derisi soyulunca üstteki pislikler alt deriyide etkiliyormu mikroplar deriden ne kadar içeri girebiliyor şu mantığı bi çözsem bakteriler elimiz üzerinde nasıl yayılıyor derilerin içine kadar girebiliyormu

çok üzüldüm adına sürekli bunları düşünmekten kafayı yemek üzeresin. lütfen arkadaşların ilettiği doktorlara gider misin artık gerçekten durumun gittikçe kötüleşiyor. bak 2 sene önce konu açmışsın ve o zamandan daha vahim duruma gelmişsin. o zamanki konunun da hatırlıyorum yorum yapmıştım sanırım.

ya arkadaşım...
1. 2. el eşya ancak sivastan birileri alır başka şehirden alan olmaz çünkü buu eşyaların nakli çok daha para eder.ve bu eşyalardan alıcagın para istanbul da yetmez

2. arkadaşlar sivas devlet hastenesi ve üniversite hastanelrinin açıklamalarnı göndermişler neden iistanbul bunu anlıyamadım.İstanbul da yatma yeme içme bir dünya para ve sen bir otel odasında yatıp hazır yemek yiyecek biri değilsin...
anlattığına göre

3. günlerdir senin için çırpınan bizlerle dalga geçmiyorsun dimi,sen hale bu tutumuna devam ettiğin müddetçe bizlerde artık senin çabanı görmedikçe sana inancımız azalıcak

4. ve artık bize abimin durumu şu ailem şu deme adım at,çünkü bir gün eger gerçekse bu hikayen ya eşin ya sen birbirnize dönüşü olmayan zarar vericeksiniz.

5. eger çok daha ciddi zarar verecek olursanız seni zorla bir hastaneye görürüp çok daha agır durumlar yaşamana sebeb olucan yada bunu da yazıcam hapishane bile olabilir bu durum

6.diyorsun ki ne var asitli kreme takıldınız evet takıldık bu normal değil ama sen bunu kavramdıgın için hasta olduğun için bunu anlamıyorsunve bizler hem sana hem eşine üzülüyoruz

7.eger dalgaysa dahada uzatma bence çünkü daha ben kavaltı yapmadan ne oldu acaba diye merakla buraya geldim bizim iyiniyetlerimizi kullanma oldu mu.

kendi yazdığına göre ailesi sivastaymış ama eşiyle birlikteyken kendisi istanbulda yaşıyormuş, öyle yazmış

bu arada,öğretmenlikten ayrılmış hastalığı yüzünden..bazı arkadaşlar yazıyorlar çocuklar içn tehlikeli diye.onu belirtmek isterim.
bu durumda kredi de çekemez çalışmıyor etmiyor..ama dediğim gibi paraya ihtiaycı yok zaten,gidip yatacak hastaneye bu kadar basit..
ben gece saati hastanede randevu hizmeti var mı onu bilemedim?bilen ark. varsa aydınlatsın lütfen..uyduruyor mu konu sahibi yani..

bu konuda Merveciko1 haklı çıkarsa kendimi kesecem :KK53: nadir çok üzüldüğüm konulardan biri olmuştu bu..

her koşulda hastasın sen sevgili üye..
evet office değil mi? yani konu sahtyese bile,bu kadar şey uydurup yazması için cidden hasta olması gerekli..her ihitmalde tedavi olmalı..

dikkat edin de İstanbul'a hastaneye gitmek için sizden para istemesin konu sahibi:confused::confused:

bu konuda Merveciko1 haklı çıkarsa kendimi kesecem :KK53: nadir çok üzüldüğüm konulardan biri olmuştu bu..

ben mervecik e neden bu kadar yüklendiğinizi zaten anlamadım bence hatun haklı ifadesi fazla fevri o kadar...

daha önceki senelerde de bir konu vardı,herkes çok üzülüp yardım için çabalıyordu.üyenin biri bu konu fake diye yazdı devamlı,hatta ceza bile aldı.en sonunda fake olduğu anlaşılmıştı.birisi 2.üyelikle kandırmış:KK43:

bu arada,öğretmenlikten ayrılmış hastalığı yüzünden..bazı arkadaşlar yazıyorlar çocuklar içn tehlikeli diye.onu belirtmek isterim.
bu durumda kredi de çekemez çalışmıyor etmiyor..ama dediğim gibi paraya ihtiaycı yok zaten,gidip yatacak hastaneye bu kadar basit..
ben gece saati hastanede randevu hizmeti var mı onu bilemedim?bilen ark. varsa aydınlatsın lütfen..uyduruyor mu konu sahibi yani..
şimdi gece saati şuh bi ses tonuyla buyrun ben yar doç bilmemne karaosmanoğlunun özel sekreteriyim dese hatunun biri bendeki tepki....riba riba riba riba andele andele andele andele bip bip olurdu :KK70::KK70:

Benim için bu konu asit döküp yakarım soyarım derisini dediği anda inandırıcılığını yitirmiştir. Şizofren bir ağabey filan. Bu kadar titiz olan bir insan burada yazabiliyor peki telden ya da bilgisayardan her neyse zaten o aletlerde daha çok yok mu mikrop en çok mikrop barındıran şeyler baktığımız zaman ve sizin bunları hiç kullanamıyor olmanız lazım bu kadar ağır bir durum var ise. Git gide de dozu artıyor çünkü her yorumda bir şey ekleniyor akla mantığa sığmayan. Ve bu takıntılar pek sonradan olacak şeyler değildir çoğu ya doğuştan ya da ergenlik zamanın gelir içinizden gelir bir anda ay bende takıntı oluştı olmaz yani evlenene kadar bu gibi bir durumunuz yok muydu aileniz nasıl katlanıyordu o zamanlar hani bir hastaya daha tahammül edemezler diyorsunuz ya aslında tüm yolları siz kapatıyorsunuz ailenize gidin diyoruz ağabeyim şizofren diyorsunuz batan hiç bunu dememiştiniz. İstanbul'a neden gelmek istiyorsunuz o şehir zaten başlı başına zor nasıl geçineceksiniz bu halde çalışamazsınız da yardım alabilirsiniz. Kusura bakmayın inandırıcı bulmuyorum.

evet office değil mi? yani konu sahtyese bile,bu kadar şey uydurup yazması için cidden hasta olması gerekli..her ihitmalde tedavi olmalı..

kesinlikle q, yani hangi normal insan kocamın derisini yüzüyorum diye kandırmayı aklına getirir, kesinlikle normal değil ve dediği gibi öğretmense yazık çocuklara.

ben mervecik e neden bu kadar yüklendiğinizi zaten anlamadım bence hatun haklı ifadesi fazla fevri o kadar...

o bilime tepki olarak doğmuş :27: aslında sadece bu konuda da değil her konuda şiddeti savunan biri olduğu için çok tepki aldı.

Benim için bu konu asit döküp yakarım soyarım derisini dediği anda inandırıcılığını yitirmiştir. Şizofren bir ağabey filan. Bu kadar titiz olan bir insan burada yazabiliyor peki telden ya da bilgisayardan her neyse zaten o aletlerde daha çok yok mu mikrop en çok mikrop barındıran şeyler baktığımız zaman ve sizin bunları hiç kullanamıyor olmanız lazım bu kadar ağır bir durum var ise. Git gide de dozu artıyor çünkü her yorumda bir şey ekleniyor akla mantığa sığmayan. Ve bu takıntılar pek sonradan olacak şeyler değildir çoğu ya doğuştan ya da ergenlik zamanın gelir içinizden gelir bir anda ay bende takıntı oluştı olmaz yani evlenene kadar bu gibi bir durumunuz yok muydu aileniz nasıl katlanıyordu o zamanlar hani bir hastaya daha tahammül edemezler diyorsunuz ya aslında tüm yolları siz kapatıyorsunuz ailenize gidin diyoruz ağabeyim şizofren diyorsunuz batan hiç bunu dememiştiniz. İstanbul'a neden gelmek istiyorsunuz o şehir zaten başlı başına zor nasıl geçineceksiniz bu halde çalışamazsınız da yardım alabilirsiniz. Kusura bakmayın inandırıcı bulmuyorum.
ailesi bir hastaya daha tahammül edemez,yani konu sahibi şuan ailesinin yanında hastalığını belli etmiyor,ya da hasta değil.kocasının yanında hasta oluyorsda o zaman ailesiyle yaşasın,adamı da rahat bıraksın:KK14:

konu sahibi çok uyanık yalnız,kişiler yorum yazıp,soru sordukça hikayede gelişmeler oluyor.en son doğuştan şizofren kardeşe gelmiş,maksadını anlayamadım.gerçekten hastaysa da iyileşme gibi niyeti yok.iyileşirse eşine karşı neyi kullanacak.:KK14:

Aynen o yüzden inanmıyorum dedim ya doğru olsa sürekli bir şey geliştirmez yorum yapıldıkça başka şeyler söylüyor doğuştan şizofren bir ağabey ki o nasıl oluyor anlamadım şizofren doğuştan gelen bir hastalık değildir sonradan olur onu da geçtim bu takıntılarla nasıl bilgisayar telefon kullanıp burada yazabiliyor. Gecenin bir yarısı nasıl doktor sekreterine ulaşabiliyor aradım vs. diyor. Neden illa İstanbul diye tutturuyor bir tek orada mı hastane doktor var. Babası yardım edemezmişmiş, herkes sırt çevirmişmiş. Bala bla bla resmen dalga geçiyor işte zamanı da bol yazıp duruyor.

kesinlikle q, yani hangi normal insan kocamın derisini yüzüyorum diye kandırmayı aklına getirir, kesinlikle normal değil ve dediği gibi öğretmense yazık çocuklara.

o bilime tepki olarak doğmuş :KK53: aslında sadece bu konuda da değil her konuda şiddeti savunan biri olduğu için çok tepki aldı.
o üyenin yorumlarını hiç okumadım bi bu konuda bende konu sahibinin gerçekliğine çok inanmadığımdan hak verdim..zira bana görede bırakın hastaneyi ağzına küreğnen vurasım geldi bu üyenin o derece sinirlerim laçkalaştı tavırlarına..konuları arasında gram tutar yok TEK TUTARLI TARAFI TUTARSIZLIĞIo_O

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back