TUVALET SORUNU VS SORUMSUZLUKLAR BOŞANMAYA KADAR GELEN EVLİLİK LÜTFEN YARDIM......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

arkadaşım lütfen yarın ilk iş, sabah uyanır uyanmaz, arkadaşların önerdiği yerleri ara. en yakın zamana hangisi randevu veriyorsa onu seç. önerilen yerlerin hepsi de senin için iyi, tedavin konusunda gerekli özeni gösterecek yerler. bak randevu alacak ve gideceksin sadece, çok zor değil. iyileşmek, iyi olmak için bir adım atacaksın. bir adım, bir adımdır.

Anksiyete hastasıyım genelde zararim kendime ama eşimi bile bezdirdigim oluyor. Eşini düşünüyorum adama da uzuldjm onun da psikolojisini bozmussun. Bakirkoy ruh ve sinir hastaliklari hastanesinde gordum tedavi. Cok şükür arada nobetlerim olsa da iyiyim. Siz de tedavi olup bunlardan kurtulabilirsiniz.

O telefonun düştüğünü ispat etmek istiyorsun. Velev ki düştü ne yapacaksın?

K kuzummm randevunu alıp doktorla görüştükten sonra da istersen buraya yine yaz. tedavi sürecini, hissettiklerini yine paylaş. seni destekleyecek bir çok insan var burada. aradaki suçlamaları, olumsuz yorumları falan dikkate alma boşver tamam mı?

Kuzum rahatsızlığın ne ise yarın bir adım at ve sana tavsiye edilen hekimlerden biri ile iletişime geç

Konu sahibi telefonun peşinde hala.
Düşüp - düşmediğini öğrenmeden tedavi olamam diyor.

Ooowwww Klozetemi düsmüs, simdi cis kaka oooffff ne mikroplar girmistir ona, kullaniliyormu hala telefon, kulaga kulaga mikroplar sicrar...

ben de yaşadım bu tarz şeyler ama daha hafif olanını...

hani kızıyorsunuz ya, sürekli aynı şeyi soruyor diye...

elinde değil, sorup kısa bir süre rahatlıyor, sonra tekrar sorma ihtiyacı hissediyor.

gerçi ihtiyaç demek hafif kalır...

Allah yardımcın olsun, ben kendimi oyalayacak şeyler bularak kurtulmuştum...ama çoook uzun zaman yaşadım...

lütfen mantık aramayın, zaten mantık bu işin içinde yok.

ben koca kızken, annemlerin odasına gidip kör karanlıkta içimden 60'a kadar sayıp dikildiğimi bilirim.

karanlıktan deli gibi korkardım ama içimden bir ses bunu yapmazsam kötü şeyler olacağını söylüyordu...sonra tekrar, tekrar, tekrar... böyle anlatınca komik geliyordur da, o zamanlar çok kötüydü ya...

Lobotominin ne oldugunu bilmiyodum inceledim biraz yok hayir benin dedigim o degil. Uzay nesteri yontemiyle yapilan bi ameliyat adi ameliyat aslinda tam olarak beynin acilmadigi bi ameliyat uzman olmadigim icin tam dety yazmak istemiyorum

Lobotomiden hicbir farki yok ve en azindan ben hic etik bulmuyorum. Lobotomi daha ilkel versiyonu yine beyne kesik atiliyor ancak son care olarak uygulanmasina izin veriliyor konu sahibinin esasli bicimde kendini tedaviye verdigini sanmiyorum. Bir kez denese iyilesme umudu var

Hiperaktivite sonucu lobotomi islemi yapilmak zorunda kalinan bir hasta gormustum. Dusunme, karar verme yoktu. Sadece yasiyordu. Ama bu ne demek biliyor musunuz beynin karar verme mekanizmasini yok etmek demek. Cunku okb beynin karar verme mekanizmasi olan orbitofrontal cortexin fazla calismasiyla ilgili bi rahatsizlik. Mesela konu sahibi telefon dustu mu dusmedi mi ona karar veremiyor. Yogun bi sekilde bu karari vermek icin beyin son surat calistigi icin kaygi olusuyor...

Eşin seni seviyor.Lütfen tedavi ol önce bunu düşün.Çok gençsin dünya tatlısı çocukların olacak sana, eşine yuvana neşe katacak.Ben inanıyorum ki sen iyileşeceksin.Hemen yarın tedavi için adım at..Hayata dair daha çok planların olacak mutlu olacaksın buna inanıyorum.

Lütfen artık bu tarz yorumlar yapmayın konu sahibi hasta onu tedavi olmaya ikna etmeye çalışmalıyız
Etrafindakiler ve hatta esi tedavi icin ikna edememis, burda bu kadar yazilana ragmen telefon ve ellere takanimi ikna edeceksiniz? Isine gelen seylere gayet güzel cevap verip yorum yapiyor, bu kadar yaziya tamam demiyor hala telefonu sayikliyor, nasil ikna edeceksiniz cok merak ediyorum...

Haklisin telefon konusunda. Ben de kızımın rahatsiz olduguna inanmistim drlar aksini söylese bile forumlarda orda burda arkasas cevresinde surekli durumu anlatır sizce de hakli degil miyim derdim. Simdi bakinca cok komik ama o zamam dehset icindeydim

haklısınız o kadar şey yaşamış o kadar kişi cevap vermiş ama hala aklı telefonda telofonu geçtim adamın kirli olup olmamasında zaten bunu çözemediği için bu durumda
bugün telefon olacak takıldığı şey yarın sokakta düğmesi düşse geri aldığında adam yeniden buna takılacak ve çözüm bulamıyacak
o yüzden kesinlikle tedavi olmalı kendisinin durumunun iyi olmadığının farkında eski hayatıma dönmek istiyorum diyor beynim kopup gitsin diyor birde karar vermeli tedavi olmaya hastalığı kabullenmiş şimdi tedavi olmaya karar vermesinde sıra

kuzum ya diyelim düştü telefon eşinde aldı napacaksın bu durumda madem şimdi senin için öncelik bu bunu anlat bakalım rahatlarsın belki ,napabilirsin böyle bi durumda ?

Ben hasta olduğumu biliyordum ama neden bilmiyorum dr a gitmek istemiyordum. Esim o zaman nisanliydik o kadar bunaltmistim ki kendimi dolayisiyla onu zorla tuttu beni hastaneye götürdü. Sinra baktim iyi geliyor devam ettim. Tabi benim kuzum kadar ileri derecede bir durum değildi. Bence kuzum drlar ın hicbir sekilde hastaliga care olamayacağını zaman kaybı olacağını düşünüyor.

bi de insanların tepkisi çok üzücü... bu kadın, eğer konu fake deilse, şuan kıvranıyo eminim...

hafızamı kaybetsem keşke falan yazmış biyerde içim cız etti, çünkü aynı şeyi ben de çok düşünmüş ve istemiştim

Hem de nasil kivraniyordur o kadar iyi biliyorum ki. Ben mesela kimseye asla inanmiyordum kizim konusunda. Anlik rahatlama için herkese hikayeyi anlatir hayor hasta degil demelerini beklerdim. Hayir deseler anlik bi rahatlamadan sonra ayni takıntı. Yaniliyorlar herkes yaniliyor cevremdeki insanların tepkilerini söylemiyorum bile delirdigimi dusunduler belki de haklilardi. Ama cok sukur o gun bugündür rahatim. Arada yokluyor aklim çıkıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…