TUVALET SORUNU VS SORUMSUZLUKLAR BOŞANMAYA KADAR GELEN EVLİLİK LÜTFEN YARDIM......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ozelden mesaj aticam..

Yemin ederim beni delirttin artık ya kaç kişi sana bu konuda da yardımcı oldu anla artık o telefon DÜŞMEDİ!!! Seni ihbar edebileceğim bir numara olsaydı çoktan yapmıştım.
Dusmedi dedikce ikna olmadim dusmus mudur diyor. artik bu konuyu okumasam mi ne yapsam sinirlerim zayifladi resmen iki gundur

O kısımları atlamışım demek ki..
Çok fena çok.
Teşekkürler uyarın için tatlım.

Bence kapattirin konunuzu caninizi sikmaktan baska bi ise yaramicak gordugunuz uzere.. siz bilirsiniz tabi bi fikir sadece benimkisi

O kısımları atlamışım demek ki..
Çok fena çok.
Teşekkürler uyarın için tatlım.
bende konuyu okuyup duruyorum sureklı canım onemlı degıl ama ben emınımkı duşmedı otelefon ve eşi elini sokup almadı alsa kurulaması saatler surer zaten ama ıkna olmuyor eşinede kendınede hayatı zehır edıyor tedavı olsa hersey ıyı olcak bakırkoy devlet hastanesı esının sıgortası varsa bes kurus para odemeden tedavı eder arkadası aslında

kuzummmmmmmmm o telefon düşmedi bak yemin ederim düşmedi, tamam mı? kot giyerim ben de, çoğu zaman telefonumu ön yada arka cepte taşırım 1 kere bile düşmedi.. ne tuvalete düştü, ne yolda düştü, bugün ben düştüm telefonum düşmedi. o telefon düşmedi kuzummm, düşmedi, düşmedi, düşmedi..

tamam mı? şimdi gidecek misin arkadaşların isimlerini verdiği doktorlara?

allahım yaratıyosun takip ett bu ne derece bi hastalık adam haklı bende döwerim öyle kadını şidddete kesinlikle karşıyım ama bu ne ya zindana çewirmişsin adamın hayatını acilen telefonu filan bırak elalemin kocasınıda bırak doktora git

kadın sizi parmagında oynatıyor farkında mısınız? telefonun düşmedigini ispatlayın diyor (halbuki ne kadar saçma bir şey) siz de kuzu kuzu yazıyorsunuz uzun uzun. bana böyle yapsanız ben de şımarırdım yanii kocalarınıza sorun diyor birazdan onu da yaparsınız

1) hayır telefon düşmemiştir %100 net. son derece eminim bundan.
2) arkadaşların yazdığı üniversite hastanesinde çalışan PSİKİYATR doktordan lütfen ama lütfen bir an önce randevu alın. yoksa ömrünüzün sonuna kadar o düştü mü bu kirlendi mi diye düşünüp duracaksınız.

sen de uzatma artık. MuneMune hesabı doğrulanmış üye. uyarı yazdı okumadın mı? yeter. çocuk musun nesin ya, sen de normal değilsin.

merve amacın ne? oynuyorsak biz oynuyoruz da senin rolün ne? cem yılmazın filmlerinde ki "daha kötü şeyler olacak" diyen tipler gibisin, sürekli bir yerlerden çıkıyorsun

Tatlım sana ismini verdiğim Dr Hasan Basri İzgi nin ücreti 200 tl civarı 300 tl değildir yani.. Senin gittiğin Dr lar 1000 lira yok 300o lira almış noluyo resmen soygun ayrıca Dr un ünlü olması önemli değildir önemli olan Dr un seninle doğru frekansı yakalamasıdır .. Kimseye dokunamayan mikroplardan dolayı eldivenle dolaşan bir arkadaşımızı 6 ayda iyileştirdi bu Dr ve şuan çocuk evli Karısı hamile .. Paragöz falanda değil .. Bipolar hastası arkadaşımı 3 ayda iyileştirdi 4 yıl sürdü terapi tedavi ilaç kullanımı Kızın ama şuan çok iyi evli 2 çocuğu var .. Google da yaz Hasan İzgi Basri randevu al git hemen ... Senin için eşime sordum ön cebinede koysam arka cebimede koysam düşmez o telefon kotlarda cep kesimleri dar oluyor düşmez dedi .. Çamaşırsuyu içindeki kimyasallardan dolayı sizi ve eşinizi kanser yapar milropları öldürmez onları güçlendirir en iyi mikrop Kırıcı elma sirkesidir tiksindiğin bir şeye dokunursan sirke ile yıka en iyi mikrop Kırıcı .. Evinide tencere tavanı falanda sirke ile yıka ölür tüm mikroplar canım benim

peki kuzummmm bu öyle nereye kadar devam edicek.bize net bir şey de mesela sabah doktoru aradım şu güne randevu aldım de
iyileşem de

Bu arkadaşla kimsenin hakkı yok.elinde değil bilmem farkındalar mı alay edenler.psikolojik sorunu var bizler gibi sağlıklı düşünemiyor.nasıl bi kanser hastasıyla alay etmiyorsak psikolojik hastalığı olan bu arkadaşlada alay etmemeliyiz.yarın bizlerinde aynı duruma düşmeyeceği ne malum?

Sanane

Bence dönme eşine, evliliğin yükü sana ağır gelmiş eşinin sorumsuzluğu ve onun arkasını toplamak seni yormuş. Tamamen bu sebep seni obsesif hale getirmiş. Önce tedavi ol. Ayrıca telefon wc deliğine düşerse ne olacak, kocan eline almış getirmiş mi evet. Sen kocanı insan yerine koymuyosun belli ki. Ona mikrop dokunmuyo da sana mı dokunuyo. Saygı kavramı yok sizde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…