Ozelden mesaj aticam..EVET EVET ÖNERİN LÜTFEN YARDIMCI OLUN
DEĞİL AMELİYAT BEYİN NAKLİNE BİLE RAZIYIM BEN BU BEYİNLE YAŞAMAK İSTEMİYORUM HAFIZAMI SİLSİNLER HATTA AMELİYAT MASASINDAN KALKAMAYACAK KADAR RİSKLİ AMELİYATADA RAZIYIM YETERKİ ESKİ YAŞANTIMA DÖNEBİLEYİM
Dusmedi dedikce ikna olmadim dusmus mudur diyor. artik bu konuyu okumasam mi ne yapsam sinirlerim zayifladi resmen iki gundurYemin ederim beni delirttin artık ya kaç kişi sana bu konuda da yardımcı oldu anla artık o telefon DÜŞMEDİ!!! Seni ihbar edebileceğim bir numara olsaydı çoktan yapmıştım.
canım konu sahıbının eşi telefonu degıstırşmiş zaten uzulmesın esı dıye ama busefer dıyorkı konu sahıbı elını napıcam ozaman nasıl pıs olmadıgına ıkna olucam işid gıbı eşimin ellerınımı keseyım dıyor allah yardımcısı olsun zor ve tedavı omazsa dahada zorlaşcak hersey
Aynen bende okumak istemiyorum ama dayanamıyorum yardımcı olalım istiyoruz hepimiz ama konu sahibinin durumu çok ağır.Dusmedi dedikce ikna olmadim dusmus mudur diyor. artik bu konuyu okumasam mi ne yapsam sinirlerim zayifladi resmen iki gundur
bende konuyu okuyup duruyorum sureklı canım onemlı degıl ama ben emınımkı duşmedı otelefon ve eşi elini sokup almadı alsa kurulaması saatler surer zaten ama ıkna olmuyor eşinede kendınede hayatı zehır edıyor tedavı olsa hersey ıyı olcak bakırkoy devlet hastanesı esının sıgortası varsa bes kurus para odemeden tedavı eder arkadası aslında
O kısımları atlamışım demek ki..
Çok fena çok.
Teşekkürler uyarın için tatlım.
kadın sizi parmagında oynatıyor farkında mısınız?telefonun düşmedigini ispatlayın diyor (halbuki ne kadar saçma bir şey) siz de kuzu kuzu yazıyorsunuz uzun uzun. bana böyle yapsanız ben de şımarırdım yanii kocalarınıza sorun diyor birazdan onu da yaparsınız
kadın sizi parmagında oynatıyor farkında mısınız?telefonun düşmedigini ispatlayın diyor (halbuki ne kadar saçma bir şey) siz de kuzu kuzu yazıyorsunuz uzun uzun. bana böyle yapsanız ben de şımarırdım yanii kocalarınıza sorun diyor birazdan onu da yaparsınız
Tatlım sana ismini verdiğim Dr Hasan Basri İzgi nin ücreti 200 tl civarı 300 tl değildir yani.. Senin gittiğin Dr lar 1000 lira yok 300o lira almış noluyo resmen soygun ayrıca Dr un ünlü olması önemli değildir önemli olan Dr un seninle doğru frekansı yakalamasıdır .. Kimseye dokunamayan mikroplardan dolayı eldivenle dolaşan bir arkadaşımızı 6 ayda iyileştirdi bu Dr ve şuan çocuk evli Karısı hamile .. Paragöz falanda değil .. Bipolar hastası arkadaşımı 3 ayda iyileştirdi 4 yıl sürdü terapi tedavi ilaç kullanımı Kızın ama şuan çok iyi evli 2 çocuğu var .. Google da yaz Hasan İzgi Basri randevu al git hemen ... Senin için eşime sordum ön cebinede koysam arka cebimede koysam düşmez o telefon kotlarda cep kesimleri dar oluyor düşmez dedi .. Çamaşırsuyu içindeki kimyasallardan dolayı sizi ve eşinizi kanser yapar milropları öldürmez onları güçlendirir en iyi mikrop Kırıcı elma sirkesidir tiksindiğin bir şeye dokunursan sirke ile yıka en iyi mikrop Kırıcı .. Evinide tencere tavanı falanda sirke ile yıka ölür tüm mikroplar canım benimBENİM EŞİM ŞUANDA BİTİK DURUMDA NE MADDİ NE MANEVİ YARDIMCI OLAMA SANA ARTIK DİYOR AİLEMİN UMRUNDA DEĞİL ONLARDA BİRAN ÖNCE EŞİMİN YANINA GİTMEMİ BEKLİYORLAR VERİLEN DOKTOR İSİMLERİNİ NOT EDİYORUM AMA BEN YANLIZIM ŞUANDA ÇARESİZİM KARDEŞLERİM VAR HEPSİ EVLİ AMA ONLARDA KENDİ AİLELERİYLE İLGİLENİYORLAR ÇOCUKLARI VAR BEN ŞİMDİ EŞİME İSTANBUL BAKIRKÖYE DÖNSEM EŞİM ZATEN BİTİK DURUMDA İŞE ZOR GİDİYO BEN YANLIZ TEDAVİ OLMAK İSTESEM PARA SORUNU VAR Bİ İŞ BULUP PARA BİRİKTİRSEM BU ŞEKİLDE ÇALIŞABİLECEĞİM İŞ ALANI YOK
BEN KAFAM DA MİKROPLARI SINIRLANDIRDIM İNTERNETTEN ARAŞTIRMALARIMA GÖRE ENFAZLA BAKTERİ VE MİKROP İNSAN DIŞKISINDA BULUNUYORMUŞ OYÜZDEN WC TAKINTIM HAT SAHADA KUSMUK TÜKÜRÜK OKADAR RAHATSIZ ETMİYOR BENİ AMA WC BAĞLANTILI ŞEYLERDEN RAHATSIZ OLUYORUM
DIŞARDA YEME KONUSU ASLINDA BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYOR AMA ÇARESİZDİM EVDEKİ HERŞEYİ BU TAKINTILAR YÜZÜNDEN ATTIM ÇATAL KAŞIK TENCERE EŞİMDE SABAH İŞE GİDİYOR AKŞAM GELİYOR O DIŞARDA VE İŞYERİNDE YEMEĞİNİ YİYOR VE BEN SABAHTAN AKŞAMA KADAR MÜCADELE EDİYORUM ENSONUNDA AÇLIĞA DAYANAMIYORUM VE TOST SÖLÜYORUM AKLIMA TAKILIRSA ONA YAPAN KİŞİ PİSMİ TEMİZMİ DİYE YEMEDİĞİMDE OLUYOR MARKETTE BİSKÜVİ FİLAN ATIŞTIRIYORUM DIŞARI ÇIKARKEN ZORLANIYORUM ALIŞVERİŞ MERKEZİNE EŞİM GÖTÜRÜYOR TAMAMEN KAFAYI YİYİP EVE KAPATACAKSIN KENDİNİ DİYE ÇOCUKLARINI KUCAĞINA ALIP DOLAŞTIRAN AİLELERDEN KAÇIYORUM YANLIŞLIKLA YANIMIZDAN GEÇERKEN ÇOCUĞUN AYAKKABISININ ALTI EŞİME VEYA BANA DEĞERSE EVE GİTTĞİMDE O KIYAFEYİ ATIYORUM
KEŞKE TUVALETE TELEFON DÜŞME OLAYI YAŞANMASAYDI BUNU ÇÖZEMİYORUM BENDE YANINDA OLSAYDIM GÖRSEYDİM GÖZÜMLE DÜŞÜP DÜŞMEDİĞİNİ ŞİMDİ GÖRMEDİM EMİN DEĞİLİM EŞİMEDE GÜVENMİYORUM TUVALETLERE KAMERADA KOYMUYORLAR BU SIKINTIDAN KURTULAMIYORUM GECE GÜNDÜZ AKLIMDA HEP O ACABA BÜTÜN ERKEKLER CEPTELİ PANTOLONLARININ ÖN CEBİNDEMİ TAŞIYOR SİZİN EŞLERİNİZ NERDE TAŞIYOR PANTOLONU İNDİRİP ÇEKERKEN TUVALETE DÜŞME İHTİMALİ YÜZDE KAÇHANGİ DURUMLARDA DÜŞER EŞİMİN KOTUNU GİYİP CEBİNE TELEFON KOYUP TUVALETTE İNDİRDİM ÇEKTİM AMA DÜŞMEDİ YAAA EŞİM DÜŞÜRDÜYSE BUNA ÇOK TAKTIM LÜTFEN EŞİNİZE KARDEŞİNİZE SORARMISIN CEPTELLERİ CEBİNDEYKEN TUVALET İHTİYAÇLARINI NASIL GİDERİYORLAR DAHA ÖNCE BAŞLARINA ÖYLE Bİ OLAY GELEN ARKADAŞLARI VARMI NEPAMIŞLAR NASIL DÜŞÜRMÜŞLER SONRA ALMIŞLARMI TEKRAR TELEFONU LÜTFEN NEOLUR SORUN BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ ŞUAN ÇOK KÖTÜYÜM
sen de uzatma artık.Mune uyarı yazdı okumadın mı? yeter. çocuk musun nesin ya, sen de normal değilsin.
merve amacın ne? oynuyorsak biz oynuyoruz da senin rolün ne? cem yılmazın filmlerinde ki "daha kötü şeyler olacak" diyen tipler gibisin, sürekli bir yerlerden çıkıyorsun
ben şizofren filan değilim sadece kronik bulaşma takıntım var asitli kremi eşimin eline sürmem mi bunun nedeni yani neden bukadar abarttınız o asitli kremi güzellik salonunda peling deri soymak için satıyorlar uyguluyorlar kimyasal peling diye geçiyo hiç duymadınızmı adını bayanlarda kırışıklık ve izler için yüzlerine sürüyo uygulattırıyo yüz derileri soyuluyo ozaman onlarda cani ama benim sadece düşüncem farklı onlar izleri yok etmek için kullanıyo bende eşimin elinin üsteki pis deriyi mikropları yok etmek için kullandım
Mune beni mi uyarmış? görmedim ben. uyarı gerektirecek napmışım onu da anlamadım açıkçası.
Lütfen konu dışına çıkmayınız, doktor muhabbetine dönülmüş ve konu sahibesinin konusundan uzaklaşılmış.
Sananekadın sizi parmagında oynatıyor farkında mısınız?telefonun düşmedigini ispatlayın diyor (halbuki ne kadar saçma bir şey) siz de kuzu kuzu yazıyorsunuz uzun uzun. bana böyle yapsanız ben de şımarırdım yanii kocalarınıza sorun diyor birazdan onu da yaparsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?