konu sahibinin yazdıklarını doktor arkadaşıma şöyle anlattım. şizofren dedi. direkt. o yüzden geçin şımarıklığı. konu sahibi lütfen tedavi için hastahaneyee yat.
kesinlikle doktora gitmeli
şizofren değil bence obsesif ama bilemiyorum konunun uzmanı değilim
ve ayrıca psikiyatri kliniğine yatırılmak = akıl hastanesine yatmak değildir bizim komşumuzdan kadında vardı kadın temizlikle kafayı bozmuştu çocukları eve gelince deterjanla yıkıyordu
çantalarını kıyafetlerini çocuğun kendisini
en sonunda dayanamıyorum artık dedi bizim oralarda küçük olduğu için doktora gitsede çözüm bulamıyordu erenköy ruh sinirde üç ay yattı profesör bizzat ilgilenip hastalığın çözümüne yardımcı olmuş
ki kadınada raporlu deli vs gibi raporlarda verilmedi düşünüldüğü gibi
bizde grip olursan doktora gidersin ayağın kırılır doktora gidersin kimse garipsemez ama böyle psikiayatrislik durumlarda doktora gidersin deli derler şımarıklığından yapıyor derler göründüğü gibi
ki eğer öyle olmasaydı baştan ilk tepkilerini vermeye başladığında bu kadın doktora gidebilseydi bu raddeye gelmiyecekti
maşallah kocası da çok yardımcı olmuş karısına döverekten adam esirgememiş dövmüşde dövmüş sövmüşte sövmüş yani kadını sonuna kadar şımartmış sağolsun
hiç bir kk konusun da bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum o şımarık gibi saçma sapan yorumu görene kadarn kendisinin yaptığı trol şımarıklığınada diyecek bir şey bulamıyorum