- 6 Ocak 2013
- 906
- 578
- 358
Hem de nasil kivraniyordur o kadar iyi biliyorum ki. Ben mesela kimseye asla inanmiyordum kizim konusunda. Anlik rahatlama için herkese hikayeyi anlatir hayor hasta degil demelerini beklerdim. Hayir deseler anlik bi rahatlamadan sonra ayni takıntı. Yaniliyorlar herkes yaniliyor cevremdeki insanların tepkilerini söylemiyorum bile delirdigimi dusunduler belki de haklilardi. Ama cok sukur o gun bugündür rahatim. Arada yokluyor aklim çıkıyor
Tabiki ameliyata karar verecek olan doktorlar. Ben onun icin kendisine ozelden bi psikiyatrist onerdim. Insallah iyi aonuc alir..Lobotomiden hicbir farki yok ve en azindan ben hic etik bulmuyorum. Lobotomi daha ilkel versiyonu yine beyne kesik atiliyor ancak son care olarak uygulanmasina izin veriliyor konu sahibinin esasli bicimde kendini tedaviye verdigini sanmiyorum. Bir kez denese iyilesme umudu var
Hiperaktivite sonucu lobotomi islemi yapilmak zorunda kalinan bir hasta gormustum. Dusunme, karar verme yoktu. Sadece yasiyordu. Ama bu ne demek biliyor musunuz beynin karar verme mekanizmasini yok etmek demek. Cunku okb beynin karar verme mekanizmasi olan orbitofrontal cortexin fazla calismasiyla ilgili bi rahatsizlik. Mesela konu sahibi telefon dustu mu dusmedi mi ona karar veremiyor. Yogun bi sekilde bu karari vermek icin beyin son surat calistigi icin kaygi olusuyor...
Zahmet etmeEtrafindakiler ve hatta esi tedavi icin ikna edememis, burda bu kadar yazilana ragmen telefon ve ellere takanimi ikna edeceksiniz? Isine gelen seylere gayet güzel cevap verip yorum yapiyor, bu kadar yaziya tamam demiyor hala telefonu sayikliyor, nasil ikna edeceksiniz cok merak ediyorum...
asitli krem ve çamaşır suyuyla yine yakarım karşı çıkarsa uyurken olmazsa uyku ilacı verip bişekilde ellerinin üst derisini soyarım heralde üst deri soyulup giderse biraz olsun mikroplar azalır alttan temiz deri çıkar klozete sokmuşsa elinikuzum ya diyelim düştü telefon eşinde aldı napacaksın bu durumda madem şimdi senin için öncelik bu bunu anlat bakalım rahatlarsın belki ,napabilirsin böyle bi durumda ?
asitli krem ve çamaşır suyuyla yine yakarım karşı çıkarsa uyurken olmazsa uyku ilacı verip bişekilde ellerinin üst derisini soyarım heralde üst deri soyulup giderse biraz olsun mikroplar azalır alttan temiz deri çıkar klozete sokmuşsa elini
aramızda bilgili doktor cilt uzmanı varmı acaba elimizin üst derisi soyulunca üstteki pislikler alt deriyide etkiliyormu mikroplar deriden ne kadar içeri girebiliyor şu mantığı bi çözsem bakteriler elimiz üzerinde nasıl yayılıyor derilerin içine kadar girebiliyormu
o mikroplar kemiklere kadar işliyorasitli krem ve çamaşır suyuyla yine yakarım karşı çıkarsa uyurken olmazsa uyku ilacı verip bişekilde ellerinin üst derisini soyarım heralde üst deri soyulup giderse biraz olsun mikroplar azalır alttan temiz deri çıkar klozete sokmuşsa elini
aramızda bilgili doktor cilt uzmanı varmı acaba elimizin üst derisi soyulunca üstteki pislikler alt deriyide etkiliyormu mikroplar deriden ne kadar içeri girebiliyor şu mantığı bi çözsem bakteriler elimiz üzerinde nasıl yayılıyor derilerin içine kadar girebiliyormu
şu mesajından sonra ben artık dalga geçtiğini düşünmeye başlayacağım korkarım ki.
aslında dalga geçmen bile bunların gerçek olmasından daha iyidir sanırım.
kocasının hayatı her halukarda tehlikede.kazen kocasını bulup uyarabilse keşkeeğer dalga geçiyorsa yine ciddi hasta olduğu anlamına geliyor valla Esra, yani yazdıkları karşısında kanım dondu, normal insan uyduramaz bu kadar şeyi.. dalga geçiyorsa da geçmiyorsa da sonu ya akıl hastanesi, ya hapishane..
asitli krem ve çamaşır suyuyla yine yakarım karşı çıkarsa uyurken olmazsa uyku ilacı verip bişekilde ellerinin üst derisini soyarım heralde üst deri soyulup giderse biraz olsun mikroplar azalır alttan temiz deri çıkar klozete sokmuşsa elini
mantığı bilim adamları tarafından çözüldü zaten kuzum, hijyenik el yıkama tekniği diye bir şey var, internetten bul videolarını izle, doktorlar ameliyata girmeden önce ellerini o şekilde sterilize ediyorlar ve kesinlikle bakteri kalmıyor anti bakteriyel sıvı sabunuyla yıkadığında. peeling etkili asitleri eline her döktüğünde kocanı adım adım kanser ediyorsun. kendini düşünmüyor olabilirsin ama hiç kimseye bunu yapmaya hakkın yok.asitli krem ve çamaşır suyuyla yine yakarım karşı çıkarsa uyurken olmazsa uyku ilacı verip bişekilde ellerinin üst derisini soyarım heralde üst deri soyulup giderse biraz olsun mikroplar azalır alttan temiz deri çıkar klozete sokmuşsa elini
justo etme eyleme kiz , kuzum gidip çamasir suyunu kocaya içirecek bu gidisle vallabilgisiz olduğun belli bu konuda.
deri üzerinde bir sürü gözenek var.
saniyesinde mikrop vücudun içine nüfuz edebilir.
ki nerede kaldı sen deriyi soyana kadaaaar..
canım benim bak senin gerçekten ciddi olduğunu varsayıyorum artık bunun sonu yok tamam hadi öyle yaptın,yarın öbür gün hergün ama hergün bu ihtimal var sende wc ye girdiğinde bu ihtimal var....bakteriler varya en çok ağzımızda varmış biliyomusun..bak bence dktora git hem bunları sor hem içindekileri anlat daha net bilgide verir.asitli krem ve çamaşır suyuyla yine yakarım karşı çıkarsa uyurken olmazsa uyku ilacı verip bişekilde ellerinin üst derisini soyarım heralde üst deri soyulup giderse biraz olsun mikroplar azalır alttan temiz deri çıkar klozete sokmuşsa elini
justo etme eyleme kiz , kuzum gidip çamasir suyunu kocaya içirecek bu gidisle valla
ben artik bu konunun sahte olmasini istiyorum .. valla kizmiycam hiç zaman çaldi diye, biri çikip konu fake desin
tamam hasta olunca insan farkli olur saglikli olsa zaten bu konu açilamzdi ama bide su var
aynisini kadin sikayet etse bize derizki hastaysa tedavisini olsun kurtul bu adamdan deriz
konu sahibesi bi an once tedavini ol , kocanida bo$a al sana toptan temizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?