- 6 Ocak 2013
- 906
- 578
- 358
Acilen tedavi olun eşinizle beraber yapmayın böyle sorununuz tuvalete düşmüş mü acabalarınız değil TAKINTI! bundan kurtulun.
Babamn hastalığında altından aldım.
Annemin altını yıkadım.
Eşimin rahatsızladığında altından aldım.
Komşu yeğen çocukların altın temizledim.
Tuvalet tıkandı poşet geçirdim elime actım.
Hastalarıma bakarken asla eldiven kullanmadım tiksinmesinler diye.
Arkadaşımıda temizledim tiksinmedim.
Neden mi?
Bir su bir sabun iyice yıkamak yeterlı ama yıkmamak lazım ne kalpleri ne yuvayı.
Hiç gocunmam temizlerim hayat bu ya ne olabilir bilemeyiz.
Çöpten yemek yiyenler ölmüş mü? yok ölmemek için yemek zorunda.
Kanalizasyon temizleyenler insan değil mi? ailesi yok mu? evlatları yok mu? pis mi o insanlar?
Helal kazanç için ne yapasın ?
Anne olsanız bebeğinizi de temizleyecek siniz... her anne baba pis mi mikroplu mu?
Yere düşeni silersin yıkarsın paklarsın ama bir yere düşmeye gör her şeyi pis temiz demeden alır kullanır yer içersin.
Canım kırılma ama tedavi olun düzelmeden bir araya gelmeyin ama yuvan da ykma.
Eşin kötü davranmış ama belki tak etmişte canına istemeden olmuş kızanlar olacak ama öfke kontrolü olmayana çok görmemek lazım pişman olmak zaten belli ediyor çaresizliği tedaviyle yuvanızı kurtarın.
Kendinizi de...
Babamn hastalığında altından aldım.
Annemin altını yıkadım.
Eşimin rahatsızladığında altından aldım.
Komşu yeğen çocukların altın temizledim.
Tuvalet tıkandı poşet geçirdim elime actım.
Hastalarıma bakarken asla eldiven kullanmadım tiksinmesinler diye.
Arkadaşımıda temizledim tiksinmedim.
Neden mi?
Bir su bir sabun iyice yıkamak yeterlı ama yıkmamak lazım ne kalpleri ne yuvayı.
Hiç gocunmam temizlerim hayat bu ya ne olabilir bilemeyiz.
Çöpten yemek yiyenler ölmüş mü? yok ölmemek için yemek zorunda.
Kanalizasyon temizleyenler insan değil mi? ailesi yok mu? evlatları yok mu? pis mi o insanlar?
Helal kazanç için ne yapasın ?
Anne olsanız bebeğinizi de temizleyecek siniz... her anne baba pis mi mikroplu mu?
Yere düşeni silersin yıkarsın paklarsın ama bir yere düşmeye gör her şeyi pis temiz demeden alır kullanır yer içersin.
Canım kırılma ama tedavi olun düzelmeden bir araya gelmeyin ama yuvan da ykma.
Eşin kötü davranmış ama belki tak etmişte canına istemeden olmuş kızanlar olacak ama öfke kontrolü olmayana çok görmemek lazım pişman olmak zaten belli ediyor çaresizliği tedaviyle yuvanızı kurtarın.
Kendinizi de...