• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TUVALET SORUNU VS SORUMSUZLUKLAR BOŞANMAYA KADAR GELEN EVLİLİK LÜTFEN YARDIM......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Acilen tedavi olun eşinizle beraber yapmayın böyle sorununuz tuvalete düşmüş mü acabalarınız değil TAKINTI! bundan kurtulun.

Babamn hastalığında altından aldım.
Annemin altını yıkadım.
Eşimin rahatsızladığında altından aldım.
Komşu yeğen çocukların altın temizledim.
Tuvalet tıkandı poşet geçirdim elime actım.
Hastalarıma bakarken asla eldiven kullanmadım tiksinmesinler diye.
Arkadaşımıda temizledim tiksinmedim.
Neden mi?
Bir su bir sabun iyice yıkamak yeterlı ama yıkmamak lazım ne kalpleri ne yuvayı.
Hiç gocunmam temizlerim hayat bu ya ne olabilir bilemeyiz.
Çöpten yemek yiyenler ölmüş mü? yok ölmemek için yemek zorunda.
Kanalizasyon temizleyenler insan değil mi? ailesi yok mu? evlatları yok mu? pis mi o insanlar?
Helal kazanç için ne yapasın ?
Anne olsanız bebeğinizi de temizleyecek siniz... her anne baba pis mi mikroplu mu?
Yere düşeni silersin yıkarsın paklarsın ama bir yere düşmeye gör her şeyi pis temiz demeden alır kullanır yer içersin.
Canım kırılma ama tedavi olun düzelmeden bir araya gelmeyin ama yuvan da ykma.
Eşin kötü davranmış ama belki tak etmişte canına istemeden olmuş kızanlar olacak ama öfke kontrolü olmayana çok görmemek lazım pişman olmak zaten belli ediyor çaresizliği tedaviyle yuvanızı kurtarın.
Kendinizi de...

Hem de nasil kivraniyordur o kadar iyi biliyorum ki. Ben mesela kimseye asla inanmiyordum kizim konusunda. Anlik rahatlama için herkese hikayeyi anlatir hayor hasta degil demelerini beklerdim. Hayir deseler anlik bi rahatlamadan sonra ayni takıntı. Yaniliyorlar herkes yaniliyor cevremdeki insanların tepkilerini söylemiyorum bile delirdigimi dusunduler belki de haklilardi. Ama cok sukur o gun bugündür rahatim. Arada yokluyor aklim çıkıyor

evet sürekli aynı şeyi duymak istiyodum ben de, duyduktan bir süre sonra yine soruyordum...
beni artık pek yoklamıyor, kendimi meşgul ederek bulmuştum ben çözümü, ama konu sahibinin tedavi olması lazım. Allah yardımcısı olsun, offf kimse yaşamasın bunu ya...

Bunun örümcekli versiyonu bana olmuştu. :KK53:
Bi kere örümcek iç çamaşırıma zıplamıştı:KK17:
Sürekli gidip gelir kontrol etmek istiyordum ama direndim
O isteğe karşı
Beni çok huzursuz etmişti
Acaba tekrar bi yerden örümcek düşer mi diye :/
Ama böyle HUZURSUZ OLA OLA üstüne giderek yenebiliyorsun
Terapistlerin tekniklerinin seni huzursuz etmesi doğal

Lobotomiden hicbir farki yok ve en azindan ben hic etik bulmuyorum. Lobotomi daha ilkel versiyonu yine beyne kesik atiliyor ancak son care olarak uygulanmasina izin veriliyor konu sahibinin esasli bicimde kendini tedaviye verdigini sanmiyorum. Bir kez denese iyilesme umudu var

Hiperaktivite sonucu lobotomi islemi yapilmak zorunda kalinan bir hasta gormustum. Dusunme, karar verme yoktu. Sadece yasiyordu. Ama bu ne demek biliyor musunuz beynin karar verme mekanizmasini yok etmek demek. Cunku okb beynin karar verme mekanizmasi olan orbitofrontal cortexin fazla calismasiyla ilgili bi rahatsizlik. Mesela konu sahibi telefon dustu mu dusmedi mi ona karar veremiyor. Yogun bi sekilde bu karari vermek icin beyin son surat calistigi icin kaygi olusuyor...
Tabiki ameliyata karar verecek olan doktorlar. Ben onun icin kendisine ozelden bi psikiyatrist onerdim. Insallah iyi aonuc alir..

bende doktora gıdıcam konun sayesınde fark ettım takıntılarımı evde aklıma makas tabak veye bı sus esyası veya bı elbıse dusse sabah akdar onu ararım bulmadan uyumam rahat edemem nefes bıle almakta zorlanırım ve en kotusude anne olmayı cok ıstıyorum ve anladımkı bu bende ıstekten ote takıntıya donustu sabah kalkerken gece yatarken her sanıye her an sureklı bebek olcakmı olmucakmı acaba hamılemıyım demekten beynım yoruldu beynım bırseye odaklandımı sureklı ama sureklı onu dusunuyorm konuyu okuyunca bunu daha ıyı anladım bendede takıntı var sanırım yıllardır arkadaslarım soylerdı ama yenı fark ettım

Bir de telefonun düşme ihtimalinin yüzdesini sormuş. Yahu bin kere cevaplandı bu. %0 . Klozete pantolonu indirip oturulur. Klozet gideri nerdee, telefon nerde bir kere. Alakasız yerdeler K kuzummm

Etrafindakiler ve hatta esi tedavi icin ikna edememis, burda bu kadar yazilana ragmen telefon ve ellere takanimi ikna edeceksiniz? Isine gelen seylere gayet güzel cevap verip yorum yapiyor, bu kadar yaziya tamam demiyor hala telefonu sayikliyor, nasil ikna edeceksiniz cok merak ediyorum...:KK14:
Zahmet etme

kuzum ya diyelim düştü telefon eşinde aldı napacaksın bu durumda madem şimdi senin için öncelik bu bunu anlat bakalım rahatlarsın belki ,napabilirsin böyle bi durumda ?
asitli krem ve çamaşır suyuyla yine yakarım karşı çıkarsa uyurken olmazsa uyku ilacı verip bişekilde ellerinin üst derisini soyarım heralde üst deri soyulup giderse biraz olsun mikroplar azalır alttan temiz deri çıkar klozete sokmuşsa elini
aramızda bilgili doktor cilt uzmanı varmı acaba elimizin üst derisi soyulunca üstteki pislikler alt deriyide etkiliyormu mikroplar deriden ne kadar içeri girebiliyor şu mantığı bi çözsem bakteriler elimiz üzerinde nasıl yayılıyor derilerin içine kadar girebiliyormu

Konu sahibi Allah rızası için tedavi olmadan ne eşinle barış, ne çocuk yap.
Aklıma korkunç senaryolar geliyor.
Allah muhafaza bu haldeyken bebeğin olsa, altını falan temizlerken bebek poposunu falan ellese sen onun ellerini de mi
yakacaksın asitlerle:KK42:
aslında sormamak gerek, yaparsın belli ki,
lütfen ama lütfen çocuk sahibi olmayı aklındna bile geçirme:KK67::KK67:

asitli krem ve çamaşır suyuyla yine yakarım karşı çıkarsa uyurken olmazsa uyku ilacı verip bişekilde ellerinin üst derisini soyarım heralde üst deri soyulup giderse biraz olsun mikroplar azalır alttan temiz deri çıkar klozete sokmuşsa elini
aramızda bilgili doktor cilt uzmanı varmı acaba elimizin üst derisi soyulunca üstteki pislikler alt deriyide etkiliyormu mikroplar deriden ne kadar içeri girebiliyor şu mantığı bi çözsem bakteriler elimiz üzerinde nasıl yayılıyor derilerin içine kadar girebiliyormu

şu mesajından sonra ben artık dalga geçtiğini düşünmeye başlayacağım korkarım ki.
aslında dalga geçmen bile bunların gerçek olmasından daha iyidir sanırım.

o mikroplar kemiklere kadar işliyor:mad:

şu mesajından sonra ben artık dalga geçtiğini düşünmeye başlayacağım korkarım ki.
aslında dalga geçmen bile bunların gerçek olmasından daha iyidir sanırım.

eğer dalga geçiyorsa yine ciddi hasta olduğu anlamına geliyor valla Esra, yani yazdıkları karşısında kanım dondu, normal insan uyduramaz bu kadar şeyi.. dalga geçiyorsa da geçmiyorsa da sonu ya akıl hastanesi, ya hapishane..

eğer dalga geçiyorsa yine ciddi hasta olduğu anlamına geliyor valla Esra, yani yazdıkları karşısında kanım dondu, normal insan uyduramaz bu kadar şeyi.. dalga geçiyorsa da geçmiyorsa da sonu ya akıl hastanesi, ya hapishane..
kocasının hayatı her halukarda tehlikede.kazen kocasını bulup uyarabilse keşke:mad:

bilgisiz olduğun belli bu konuda.
deri üzerinde bir sürü gözenek var.
saniyesinde mikrop vücudun içine nüfuz edebilir.
ki nerede kaldı sen deriyi soyana kadaaaar..

mantığı bilim adamları tarafından çözüldü zaten kuzum, hijyenik el yıkama tekniği diye bir şey var, internetten bul videolarını izle, doktorlar ameliyata girmeden önce ellerini o şekilde sterilize ediyorlar ve kesinlikle bakteri kalmıyor anti bakteriyel sıvı sabunuyla yıkadığında. peeling etkili asitleri eline her döktüğünde kocanı adım adım kanser ediyorsun. kendini düşünmüyor olabilirsin ama hiç kimseye bunu yapmaya hakkın yok.

bilgisiz olduğun belli bu konuda.
deri üzerinde bir sürü gözenek var.
saniyesinde mikrop vücudun içine nüfuz edebilir.
ki nerede kaldı sen deriyi soyana kadaaaar..
justo etme eyleme kiz , kuzum gidip çamasir suyunu kocaya içirecek bu gidisle valla

ben artik bu konunun sahte olmasini istiyorum .. valla kizmiycam hiç zaman çaldi diye, biri çikip konu fake desin
tamam hasta olunca insan farkli olur saglikli olsa zaten bu konu açilamzdi ama bide su var

aynisini kadin sikayet etse bize derizki hastaysa tedavisini olsun kurtul bu adamdan deriz
konu sahibesi bi an once tedavini ol , kocanida bo$a al sana toptan temizlik

canım benim bak senin gerçekten ciddi olduğunu varsayıyorum artık bunun sonu yok tamam hadi öyle yaptın,yarın öbür gün hergün ama hergün bu ihtimal var sende wc ye girdiğinde bu ihtimal var....bakteriler varya en çok ağzımızda varmış biliyomusun..bak bence dktora git hem bunları sor hem içindekileri anlat daha net bilgide verir.
bak mesela ben telefonumu wc ye düşürmüştüm ve evet poşet geçirip aldım sana mesajda yazmıştım öyle bi olayda yaşadım.eğer bakteriler mikroplar işleseydi tenime şuan enfeksiyondan sana yazabilecek parmaklarım olmazdı sanırım..
ne desem bilemedimki:KK43:
hadi eşin izin verdi diyelim sen sürekli asitle soydun tenini ama bu sefer yara olup iltihaplanacak ve asıl o zman mikrop olacak
en iyisimi doktora git seni ciddiye almadığını düşünme verdiği ilaçlarıda al en az 15 gün kullan gerekirse yat hastanede kimsen yoksa gelirim seninle yeterki sen dene

justo etme eyleme kiz , kuzum gidip çamasir suyunu kocaya içirecek bu gidisle valla

ben artik bu konunun sahte olmasini istiyorum .. valla kizmiycam hiç zaman çaldi diye, biri çikip konu fake desin
tamam hasta olunca insan farkli olur saglikli olsa zaten bu konu açilamzdi ama bide su var

aynisini kadin sikayet etse bize derizki hastaysa tedavisini olsun kurtul bu adamdan deriz
konu sahibesi bi an once tedavini ol , kocanida bo$a al sana toptan temizlik

yok yapamaz, korkar
okbliler en zararsız cins hastalar
daha birine zarar vereni duymadım
sadece temizlik vakalarında böyle "kasti" olmadan yıpratıcı şeyler yapabiliyorlar
o kadar ileri gidemez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back