arkadaşım senin çözümün psikayatri kliniğinde bu çözümü sen kendi içinde bulamıyorsun temizlik mikrop takıntına destek alman lazım psikiyatri gittim hiç bir faydasını görmedim paralı sohbet diye saçma sapan konuşanlara kulak asma kesinlikle evlilik mevlilik her şeyden önce senin tedavi olman gerekliEVET EVET ÖNERİN LÜTFEN YARDIMCI OLUN
DEĞİL AMELİYAT BEYİN NAKLİNE BİLE RAZIYIM BEN BU BEYİNLE YAŞAMAK İSTEMİYORUM HAFIZAMI SİLSİNLER HATTA AMELİYAT MASASINDAN KALKAMAYACAK KADAR RİSKLİ AMELİYATADA RAZIYIM YETERKİ ESKİ YAŞANTIMA DÖNEBİLEYİM
ben şizofren filan değilim sadece kronik bulaşma takıntım var asitli kremi eşimin eline sürmem mi bunun nedeni yani neden bukadar abarttınız o asitli kremi güzellik salonunda peling deri soymak için satıyorlar uyguluyorlar kimyasal peling diye geçiyo hiç duymadınızmı adını bayanlarda kırışıklık ve izler için yüzlerine sürüyo uygulattırıyo yüz derileri soyuluyo ozaman onlarda cani ama benim sadece düşüncem farklı onlar izleri yok etmek için kullanıyo bende eşimin elinin üsteki pis deriyi mikropları yok etmek için kullandımkonu sahibinin yazdıklarını doktor arkadaşıma şöyle anlattım. şizofren dedi. direkt. o yüzden geçin şımarıklığı. konu sahibi lütfen tedavi için hastahaneyee yat.
konu sahibinin yazdıklarını doktor arkadaşıma şöyle anlattım. şizofren dedi. direkt. o yüzden geçin şımarıklığı. konu sahibi lütfen tedavi için hastahaneyee yat.
Halbuki yikadiginda zaten gitmisti o mikroplar.. peki bizden ne bekliyorsun kuzummm? Hemen hemen hepimiz senin bir hastaneye yatip tedavi gormen gerektigi konusunda hemfikiriz. Ama sen misal bakirkoy ruh ve sinir hastaliklari hastanesine ya da capaya gitmedin, gitmiyorsun. Orada esinin uzerinden ucretsiz tedavi olabilirsin oysa ki.. bizden sana ne dememizi bekliyorsun? Seni nasil iyilestirebiliriz?ben şizofren filan değilim sadece kronik bulaşma takıntım var asitli kremi eşimin eline sürmem mi bunun nedeni yani neden bukadar abarttınız o asitli kremi güzellik salonunda peling deri soymak için satıyorlar uyguluyorlar kimyasal peling diye geçiyo hiç duymadınızmı adını bayanlarda kırışıklık ve izler için yüzlerine sürüyo uygulattırıyo yüz derileri soyuluyo ozaman onlarda cani ama benim sadece düşüncem farklı onlar izleri yok etmek için kullanıyo bende eşimin elinin üsteki pis deriyi mikropları yok etmek için kullandım
kesinlikle doktora gitmelikonu sahibinin yazdıklarını doktor arkadaşıma şöyle anlattım. şizofren dedi. direkt. o yüzden geçin şımarıklığı. konu sahibi lütfen tedavi için hastahaneyee yat.
Olsun ileri tarih olsun.zaten dunya vakit kaybetmissin.su konunda bile zaman kaybetmeye devam ediyorsun.acikcasi maddi olarak bitigim diyorsun ama yine de ozel muayene olmak mi istiyorsun.?cunku hastane tekliflerine hic cevap vermedin.kim karsilayacak muayenelerini,ailen verir mi?bir fakulte hastanesine git dedik bin defa.neden aklina yatmiyor kuzumm?once siradan polikilinige bi git.surada yazdigin gibi bi anlat bak direkt yatirirlar seni.davulun sesi uzaktan herkese hoş geliyor KEŞKE RABBİM BANA BÖYLE Bİ HASTALIK VERMESEYDİDE KANSER OLSAYDIM KÖR OLSAYDIM ELİM KOLUM KIRILSAYDI BUKADAR ACI OLMAZDI DIŞARDAKİ İNSANLAR FİZİKSEKL HİÇ Bİ SORUNUN YOK KENDİNİ BEĞENMİŞLİK UKALALIK DİYE YORUMLUYOR KİMSE ANLAMIYOR KİRLİLİK DÜŞÜNCESİ 24 SAAT KAFAMDA DOLAŞIYOR MANTIKLI Bİ AÇIKLAMA YAPMADAN ISPATLAMADANDA PEŞİMİ BIRAKMIYOR ARKADAŞLARIN SÖYLEDİĞİ DOKTORLARIN ÇOĞU İLERİ TARİHLERE RANDEVU VERİYOR OYSAKİ BENİM ZAMANIM YOK Bİ KARAR VERMEK ZORUNDAYIM YA EŞİMİN YANINA TEKRAR DÖNÜP ACI HAYATA DEVAM YA BURDA BABAMLARLA ACI HAYATA DEVAM YADA SONSUZ DÜNYAYA GÖÇ OZAMAN RABBİME SORACAĞIM ZATEN NEDEN BEN BUKADAR ACI ÇEKTİM HANİ KİMSE KALDIRAMAYACAĞI YÜKÜ TAŞIMAZDI BENİM BABAM BABA DEĞİLDİ ACIMASIZ Bİ CANİ İDİ ANNEMİN ZATEN HİÇBİŞEY UMRUNDA DEĞİLDİ ONDAN BUNDAN BORÇLARLA BURSLARLA ZAR ZOR BİTİRDİĞİM ÜNİVERSTEDEN SONRA AŞAMADIĞIM KPSS ENGELİ AYAKLARIM ÜZERİNDE DURAMADAN BİRDE EVLİLİĞE ZORLANDIM EŞİM OLACAK İNSANDA NE DEĞER VERDİ NE KIYMET BİLDİ RABBİM DEDİKİ SANKİ DUR SENİN HAYATINA BİRAZ DAHA ACI BİRAZ DAHA DRAM KATALIM ALSANA KRONİK OKB ŞİMDİ ÇIK İŞİN İÇİNDEN ÇIKABİLİRSEN VERMEZKİ İŞTE RABBİM mervecik 01 GİBİ HADSİZ İNSANLARA HEP EZİKLERE VERİR ZAYIFLARA VERİR PARAM YOK AİLEM YOK DESTEK YOK KİMSEM YOK BAŞKASINA MUHTAÇ OLACAĞIM Bİ HASTALIĞI NEDEN VERİYOSUN RABBİM BANA NİYE BUKADAR ADALETSİZLİK VAR BU DÜNYADA BAZILARINA ACI ÇEKTİRİYOSUN BAZILARINIDA MUTLULUKTAN DÖRT KÖŞE YAPIYORSUN BİRSÜRÜ ZENGİN PARA BABASI ALEM YAPIYO DÜNYA UMRUNDA DEĞİL AMA RABBİM ONLARA HİÇ DOKUNMUYO HATTA DAHA ÇOK VERİYO ÇARESİZLERİ DE DERTLER İÇİNDE BOĞUYO İKİ DÜNYASINIDA ALT ÜST EDİYO ŞİMDİ BENİM HEM BU DÜNYAM HEM AHİRETİM ZEHİR OLACAK
benim oğlum hep arka cebinde taşır,hiç düşürmedilütfen eşinize sorun bütün erkekler dışarda tuvalete telefonlamı giriyorlar eşiniz cep tellerini nerde taşıyo hiç düşürmüşlermi pantolonun öncebinde taşırken tuvalet ihtiyacını giderirken düşürme ihtimali yüzde bununla ilgili bilgiler almak istiyorum sizden önce kadam rahatlasa telefonun düşüp düşmediğini ıspatlayabilsem bu şekilde kafamı toparlayamıyorum bunu düşünmekten kaç gündür doğru dürüst yemek yemiyorum uyumuyorum bunu halletsem daha rahat tedavi sürecine başlıyacağım
Kuzumm simdide sadece takintim var diyosun.hastaliginin adi ne olursa olsun durumun ciddben şizofren filan değilim sadece kronik bulaşma takıntım var asitli kremi eşimin eline sürmem mi bunun nedeni yani neden bukadar abarttınız o asitli kremi güzellik salonunda peling deri soymak için satıyorlar uyguluyorlar kimyasal peling diye geçiyo hiç duymadınızmı adını bayanlarda kırışıklık ve izler için yüzlerine sürüyo uygulattırıyo yüz derileri soyuluyo ozaman onlarda cani ama benim sadece düşüncem farklı onlar izleri yok etmek için kullanıyo bende eşimin elinin üsteki pis deriyi mikropları yok etmek için kullandım
Ah kuzummm yaaa.soylenecek bisey kalmadi sana....lütfen eşinize sorun bütün erkekler dışarda tuvalete telefonlamı giriyorlar eşiniz cep tellerini nerde taşıyo hiç düşürmüşlermi pantolonun öncebinde taşırken tuvalet ihtiyacını giderirken düşürme ihtimali yüzde bununla ilgili bilgiler almak istiyorum sizden önce kadam rahatlasa telefonun düşüp düşmediğini ıspatlayabilsem bu şekilde kafamı toparlayamıyorum bunu düşünmekten kaç gündür doğru dürüst yemek yemiyorum uyumuyorum bunu halletsem daha rahat tedavi sürecine başlıyacağım
81 sayfa mesaj, %98 'i "bırak telefonu, anahtarı bir an önce doktora git".lütfen eşinize sorun bütün erkekler dışarda tuvalete telefonlamı giriyorlar eşiniz cep tellerini nerde taşıyo hiç düşürmüşlermi pantolonun öncebinde taşırken tuvalet ihtiyacını giderirken düşürme ihtimali yüzde bununla ilgili bilgiler almak istiyorum sizden önce kadam rahatlasa telefonun düşüp düşmediğini ıspatlayabilsem bu şekilde kafamı toparlayamıyorum bunu düşünmekten kaç gündür doğru dürüst yemek yemiyorum uyumuyorum bunu halletsem daha rahat tedavi sürecine başlıyacağım
Bin defa yazildi arkadasim zaten sorun cevaplandi. Okumuyor musun sana yazilan cevaplari?lütfen eşinize sorun bütün erkekler dışarda tuvalete telefonlamı giriyorlar eşiniz cep tellerini nerde taşıyo hiç düşürmüşlermi pantolonun öncebinde taşırken tuvalet ihtiyacını giderirken düşürme ihtimali yüzde bununla ilgili bilgiler almak istiyorum sizden önce kadam rahatlasa telefonun düşüp düşmediğini ıspatlayabilsem bu şekilde kafamı toparlayamıyorum bunu düşünmekten kaç gündür doğru dürüst yemek yemiyorum uyumuyorum bunu halletsem daha rahat tedavi sürecine başlıyacağım
Konu sahibi telefonun peşinde hala.Konu almis basini gidiyor, biri özet gecebilirmi?
on cepte tşırlar telefonu erkekler bayanların coguda eşinin o telefonu tuvelete dusurmesı ve dakılar sonra alıne alıp yuzune gozune surmesı ımkansız ımkansız dusse zaten telefon bozuk olur kurulamasıda zaten saatler alır lutfen ıkna ol artık aşafıranga dusmesıde cok cok zor telefonun lutfen kendıne gel ve burdakı arkadasları dınle kendın ıcın esın ıcın gelecegın ıcın hayatın ıcın tedavı ol zaman kaybetmeden yoksa esınıde kaybetceksın etrafındakı herkezıde kaybetceksın yanlızmı kalmak ıstıyorsun omrunun sonuna kadar eger cevabın hayırsa tedavıne baslalütfen eşinize sorun bütün erkekler dışarda tuvalete telefonlamı giriyorlar eşiniz cep tellerini nerde taşıyo hiç düşürmüşlermi pantolonun öncebinde taşırken tuvalet ihtiyacını giderirken düşürme ihtimali yüzde bununla ilgili bilgiler almak istiyorum sizden önce kadam rahatlasa telefonun düşüp düşmediğini ıspatlayabilsem bu şekilde kafamı toparlayamıyorum bunu düşünmekten kaç gündür doğru dürüst yemek yemiyorum uyumuyorum bunu halletsem daha rahat tedavi sürecine başlıyacağım
Yemin ederim beni delirttin artık ya kaç kişi sana bu konuda da yardımcı oldu anla artık o telefon DÜŞMEDİ!!! Seni ihbar edebileceğim bir numara olsaydı çoktan yapmıştım.lütfen eşinize sorun bütün erkekler dışarda tuvalete telefonlamı giriyorlar eşiniz cep tellerini nerde taşıyo hiç düşürmüşlermi pantolonun öncebinde taşırken tuvalet ihtiyacını giderirken düşürme ihtimali yüzde bununla ilgili bilgiler almak istiyorum sizden önce kadam rahatlasa telefonun düşüp düşmediğini ıspatlayabilsem bu şekilde kafamı toparlayamıyorum bunu düşünmekten kaç gündür doğru dürüst yemek yemiyorum uyumuyorum bunu halletsem daha rahat tedavi sürecine başlıyacağım
Lobotominin ne oldugunu bilmiyodum inceledim biraz yok hayir benin dedigim o degil. Uzay nesteri yontemiyle yapilan bi ameliyat adi ameliyat aslinda tam olarak beynin acilmadigi bi ameliyat uzman olmadigim icin tam dety yazmak istemiyorumNasil bi ameliyat? Sok tedavisi mi ama ameliyat diyorsunuz.
Lobotomiyi kastetmediniz umarim
canım konu sahıbının eşi telefonu degıstırşmiş zaten uzulmesın esı dıye ama busefer dıyorkı konu sahıbı elını napıcam ozaman nasıl pıs olmadıgına ıkna olucam işid gıbı eşimin ellerınımı keseyım dıyor allah yardımcısı olsun zor ve tedavı omazsa dahada zorlaşcak hersey81 sayfa mesaj, %98 'i "bırak telefonu, anahtarı bir an önce doktora git".
Ve siz hala " telefonun düşüp düşmediğini nasıl ispatlarım?"
Bakın burada bile takıntınız bariz şekilde göz önünde .
O telefonun akibetini ispat edemezsiniz. Düşmüş gibi davranın içiniz rahat edecekse.
Atın veya dezenfekte edin. Ardından beklemeden doktora gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?