TUVALET SORUNU VS SORUMSUZLUKLAR BOŞANMAYA KADAR GELEN EVLİLİK LÜTFEN YARDIM......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konu sahibi geldiğine göre,arkadaşın doktor tavsiyesine cevap verir sanırım????
bence en önemli kısım burası,bizim yorumlarımız kendi aramızda aslında,onu pek bağlamıyor..

konu sahibi geldiğine göre,arkadaşın doktor tavsiyesine cevap verir sanırım????
bence en önemli kısım burası,bizim yorumlarımız kendi aramızda aslında,onu pek bağlamıyor..

aynen işte bende bunu kastettim sabah, evde kendi kendine yapabileceği şeyleri soruyor sanırım konu sahibi, yoksa hiç ilgisi yok doktorla falan. 73 sayfadır doktor adı, hastane falan bir sürü adres gösterdiler kendisi hala empati yaptırıyor millete.

TUVALET SORUNU ÇÖZÜLDÜ EVLİLİK KURTULDU BRAVOO YANİ KADINLAR KULÜBÜ
dün açtığı konunun başlığı hastalığa çözüm aramıyor tuvalete düştüğü kesin olmayan telefona ve şiddet gördüğü evliliğe çözüm arıyor.

valla üşenmedim eski konularını hep okudum..her konusunda istisnasız herkes takıntıların için tedavi olmalısın yazmış..
ama o sadece diğer sorunlara odaklanmış..yani sanki sorun takıntılar değil de bu sebeple yaşadığı olaylar gibi..yok görümcesi bişey demiş,herkes ezik davranuyormuş vs vs..
asıl sorun kaynağı takıntılar bu kadar..ve tedavi şart...
önce hasta olduğunu kabul etmesi lazım..

evet bir yorumunda da demiş ki,tuvalete düşen şey mikroplu olur,ona değen herşey de kirlenir..aksini ispatlayabilrsneiz bana daha kolay aşarım sorunu diyor...
şaka gibi..

işte bu da bir takıntı konu sahibi sizi beni iplemiyor yorumlarımızı hesaba almıyor bi,z onun için bir hiçiz neden kendinizi bu kadar paralıyorsunuz kızlar boş geçin yapmayın yorum..çünkü burda ona cevap veremedik gerçi diyen oldu telefon düşse çalışmaz diye ama bunun cevabını veren olmadığından yorum dahi yapmıyor bize baksanıza.

kesinlikle bunu kabul etmiyor. ve bence yine tedavi olmayacak ama bundan 4 sene sonra açtığı konu çok daha feci olur diye korkuyorum gerçekten. ya kendisine ya da çevresine bir zarar verecek o kesin.

deri soymak nedir allah aşkına bir de normal birşey gibi yazıyoruz.

ne yazık ki 2011 den bu yana bu kadar kötüye seyreden bir hastalığı var..4 sene sonra ya kalmaz sanırım,Allah korusun çok kötü sonuçları olur..

aynen dediğiniz gibi insanlar bu durumun kendilerinin ya da yakınlarının başına gelebileceğini düşünemiyorlar. azarlamak, aşağılamak, küçümsemek çok basit. ama aynı şeyi bir gün yaşadıkları zaman anlayacaklar...

Gerçekten çok zor oluyor.
Ve normal bir titizlik de değil.
Örneğin ev çok kötü durumda ama temizlemiyorum diyordu, neden diye sorduğumda dokunmak istemiyorum diyordu.
Aslında çok titiz bir insan öyle bir evde yaşayamaz ama hastalık işte.

BENİM EŞİM ŞUANDA BİTİK DURUMDA NE MADDİ NE MANEVİ YARDIMCI OLAMA SANA ARTIK DİYOR AİLEMİN UMRUNDA DEĞİL ONLARDA BİRAN ÖNCE EŞİMİN YANINA GİTMEMİ BEKLİYORLAR VERİLEN DOKTOR İSİMLERİNİ NOT EDİYORUM AMA BEN YANLIZIM ŞUANDA ÇARESİZİM KARDEŞLERİM VAR HEPSİ EVLİ AMA ONLARDA KENDİ AİLELERİYLE İLGİLENİYORLAR ÇOCUKLARI VAR BEN ŞİMDİ EŞİME İSTANBUL BAKIRKÖYE DÖNSEM EŞİM ZATEN BİTİK DURUMDA İŞE ZOR GİDİYO BEN YANLIZ TEDAVİ OLMAK İSTESEM PARA SORUNU VAR Bİ İŞ BULUP PARA BİRİKTİRSEM BU ŞEKİLDE ÇALIŞABİLECEĞİM İŞ ALANI YOK
BEN KAFAM DA MİKROPLARI SINIRLANDIRDIM İNTERNETTEN ARAŞTIRMALARIMA GÖRE ENFAZLA BAKTERİ VE MİKROP İNSAN DIŞKISINDA BULUNUYORMUŞ OYÜZDEN WC TAKINTIM HAT SAHADA KUSMUK TÜKÜRÜK OKADAR RAHATSIZ ETMİYOR BENİ AMA WC BAĞLANTILI ŞEYLERDEN RAHATSIZ OLUYORUM
DIŞARDA YEME KONUSU ASLINDA BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYOR AMA ÇARESİZDİM EVDEKİ HERŞEYİ BU TAKINTILAR YÜZÜNDEN ATTIM ÇATAL KAŞIK TENCERE EŞİMDE SABAH İŞE GİDİYOR AKŞAM GELİYOR O DIŞARDA VE İŞYERİNDE YEMEĞİNİ YİYOR VE BEN SABAHTAN AKŞAMA KADAR MÜCADELE EDİYORUM ENSONUNDA AÇLIĞA DAYANAMIYORUM VE TOST SÖLÜYORUM AKLIMA TAKILIRSA ONA YAPAN KİŞİ PİSMİ TEMİZMİ DİYE YEMEDİĞİMDE OLUYOR MARKETTE BİSKÜVİ FİLAN ATIŞTIRIYORUM DIŞARI ÇIKARKEN ZORLANIYORUM ALIŞVERİŞ MERKEZİNE EŞİM GÖTÜRÜYOR TAMAMEN KAFAYI YİYİP EVE KAPATACAKSIN KENDİNİ DİYE ÇOCUKLARINI KUCAĞINA ALIP DOLAŞTIRAN AİLELERDEN KAÇIYORUM YANLIŞLIKLA YANIMIZDAN GEÇERKEN ÇOCUĞUN AYAKKABISININ ALTI EŞİME VEYA BANA DEĞERSE EVE GİTTĞİMDE O KIYAFEYİ ATIYORUM
KEŞKE TUVALETE TELEFON DÜŞME OLAYI YAŞANMASAYDI BUNU ÇÖZEMİYORUM BENDE YANINDA OLSAYDIM GÖRSEYDİM GÖZÜMLE DÜŞÜP DÜŞMEDİĞİNİ ŞİMDİ GÖRMEDİM EMİN DEĞİLİM EŞİMEDE GÜVENMİYORUM TUVALETLERE KAMERADA KOYMUYORLAR BU SIKINTIDAN KURTULAMIYORUM GECE GÜNDÜZ AKLIMDA HEP O ACABA BÜTÜN ERKEKLER CEPTELİ PANTOLONLARININ ÖN CEBİNDEMİ TAŞIYOR SİZİN EŞLERİNİZ NERDE TAŞIYOR PANTOLONU İNDİRİP ÇEKERKEN TUVALETE DÜŞME İHTİMALİ YÜZDE KAÇHANGİ DURUMLARDA DÜŞER EŞİMİN KOTUNU GİYİP CEBİNE TELEFON KOYUP TUVALETTE İNDİRDİM ÇEKTİM AMA DÜŞMEDİ YAAA EŞİM DÜŞÜRDÜYSE BUNA ÇOK TAKTIM LÜTFEN EŞİNİZE KARDEŞİNİZE SORARMISIN CEPTELLERİ CEBİNDEYKEN TUVALET İHTİYAÇLARINI NASIL GİDERİYORLAR DAHA ÖNCE BAŞLARINA ÖYLE Bİ OLAY GELEN ARKADAŞLARI VARMI NEPAMIŞLAR NASIL DÜŞÜRMÜŞLER SONRA ALMIŞLARMI TEKRAR TELEFONU LÜTFEN NEOLUR SORUN BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ ŞUAN ÇOK KÖTÜYÜM

burda anlattıklarının hepsini doktora gidince anlatıp anlatmadığını bilemeyiz

daraldım yeter artık. hala niçin bu yorumlar. kadın hasta. gidip tedavi olmuyor. anlam veremiyorum eşine, ailesine. nasıl olur da bu kadını bir hastaneye yatırmazlar. çok afederseniz birgün evinin tuvaleti tıkansa ve o manzarayla karşılaşsa alkol döküp kendini yakacak noktaya gelmiş. allahım kimseye vermesin böyle hastalık. sizi duymuyor çünkü duymak görmek istediklerinin söylemiyorsunuz. çok çok üzüldüm. şimdi herkes beni topa koyacak biliyorum ama adam eşini dövmüş siz de kızıyorsunuz. allah aşkına kim ne kadar dayanır böyle bir eşe. tabi ki çözüm dayak değil ama demek onun da problemleri oluştu bu süreçte. dört yıl evli kalıp sırf iğreniyor diye eşle birlikte olmamak da nedir allah aşkına. kocanın eline asit döküp derisini soymak nedir. hala çözüm öneriyorsunuz. böyle biri sizin önerinizi mi dinler allah aşkına yapmayın yaa içimiz şişti...

Benim eşim de babam da ön cebinde taşıyor .. Ve hiç düşürmediler ..
Zaten düşürün bir kişi emin ol ne kadar silse de midesi kaldırmaz tuvalete düşmüş bir telefonu yüzüne sürmeye..
Eşin bu kadar yılgınsa sana yalan da söylecek hali yoktur diye düşünüyorum..
Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Devlet Hastanesi ve ya ücretsizdir ya da çok az miktarlar ödersin ..
En azından bir süre orada yatarak tedavi olmayı dene ..
Şu anki halinle çok farkedecek biraz zaman tanı kendine ve tedavine ...

benim arkadaşımında ablası evde kendi yaptığı kimsayal fıs fısla dolaşıyordu. bir keresinde yanında fıs fısı yok diye elini lambaya vurmayıp karanlıkta oturmuş
otobüslere binince kesinlikle oturmazmış..

kardeşim en çok mikrop dışkıda da klavyeler tuvaletlerden daha pis .Bunu da bir araştır diyeceğim ama şunu düşün .Mikroba alış uzun yaşa mutlu ol .Acilen tedavi ol .Eşinin sağlık sigortası üzerinden tedavi neden olamıyorsun ki ?TC kimlik nonu sorgulat bakalım bir hastaneden .Güvencen var mı yokmu baksınlar .

bak arkdaşım empati empati demişsin sana kaç kere yazdım yine yazıcam bak oku bu sefer
ben de okb'den muzdariptim ama aştım bu hastalığı o yüzden bana empati deme sakın
birincisi en çok bakteri dışkıda değildir vücudumuzun her yerinde bakteri var, ağızda hatta o kadar asidi olan midede bile olabiliyor bakteri.
normal bir insanın idrarı sterildir ama.
senin ellediğin dokunduğun yerlerde muhtemelen o wcden daha çok bakteri var ve hala gelmiş telefon diyorsun.
maddi imkansızlıkları bahane etme, eğitim araştırma ya da üniversite hastanelerine git ve gerekirse yatarak tedavini ol.
doktorların dediğine güven ve verdiği ödevleri yap.
sana şuraya dokun derse dokun.
mesela evine dönünce o telefona git dokun, hiçbir şey olmadığını kendin göreceksin.

bakın siz hala takıntılarınızı soruyorsunuz..asıl konuya odaklanmıyrsunuz..
sorunu kabul edip bir an önce tedaviye başlamılısınız..size bu hastalıüınız yüzünden kaybettiklerinizi yazayım mı:
1.sağlınız
2.eşiniz
3.işiniz
4.paranız
5.kendine güveniniz
6.yani hayatınız neredeyse..
tedavi olmazsanız büyük ihtimalle,ya kendinizi öldürceksiniz,ya da yakınlarınızdan birisini,belki de tanımadaığınız birini..
belki de sırf telefonu arka cebinde diye adama saldıracksınız yolda gördüğünüz..
kendiniz hastaaneye gitmek istemiyosanız,eşinizle konuşun..son kez bir şans isteyin.doktor ismi bulduğunuzu yatarak tedavi olacağınızı söyleyin..

ayrıca eşiniz memur demiştiniz,size önerilen hastaneler özel hastane değil.hatta bri arkadaş annesi o hastaneden emekli olduüunu söyledi..yardım teklif ediyor..kimse yardım etmiyorsa çevrenizden,buradan yardım etmek isteyenler var..
yeter ki siz tedavi olmayı isteyin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…