- 7 Ekim 2009
- 566
- 202
- 333
Çok geçmiş olsun. Yaşadıklarınıza gerçekten üzüldüm, içim acıdı. Eşinizde öfke kontrolü problemi var evet ama sizin durumunuz onun bu durumu daha da sert şekilde yaşamasına sebep olmuş. Öfke kontrolü boyutunun artmasında sizin de fazlaca katkınız olmuş gördüğüm kadarıyla. Tabii ki hiçbir sebep, dayak konusunu haklı çıkartmaz. Ama ben eşinizde umut görüyorum hala. Sizin çok üzüldüğünüzü görüp yine de telefonunu değiştirebiliyor. Onun da sizin bu rahatsızlığınız karşısında çok sağlıklı düşünebilmesi beklenemez.
Siz zaten farkındasınız rahatsızlığınızın. Takıntıların bu boyutu, hayatı yaşanmaz hale getirebiliyor. Bende de ufak çaplı takıntılar var. Hangimizde yok ki sanki. Sizinki kendi başınıza çözülemeyecek hale gelmiş sadece.
Ama bunu aşabilirsiniz. İyi bir doktor-psikiyatr bulmak çok zor iş. İyisini bulduğunuzda eminim düzelecek durumunuz. Daha mutlu ve yaşamdan zevk alan bir insan haline geleceksiniz. Lütfen pes etmeyin. Araştırmalara devam. Yaşamınıza son vermeyin lütfen. Bunları kafanızdan atmaya çalışın. Aşabilirsiniz bunu. Güçlü olun ve bununla başa çıkmaya çalışın.
Allah yardımcınız olsun.
Siz zaten farkındasınız rahatsızlığınızın. Takıntıların bu boyutu, hayatı yaşanmaz hale getirebiliyor. Bende de ufak çaplı takıntılar var. Hangimizde yok ki sanki. Sizinki kendi başınıza çözülemeyecek hale gelmiş sadece.
Ama bunu aşabilirsiniz. İyi bir doktor-psikiyatr bulmak çok zor iş. İyisini bulduğunuzda eminim düzelecek durumunuz. Daha mutlu ve yaşamdan zevk alan bir insan haline geleceksiniz. Lütfen pes etmeyin. Araştırmalara devam. Yaşamınıza son vermeyin lütfen. Bunları kafanızdan atmaya çalışın. Aşabilirsiniz bunu. Güçlü olun ve bununla başa çıkmaya çalışın.
Allah yardımcınız olsun.