• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TUVALET SORUNU VS SORUMSUZLUKLAR BOŞANMAYA KADAR GELEN EVLİLİK LÜTFEN YARDIM......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
BENİM EŞİM ŞUANDA BİTİK DURUMDA NE MADDİ NE MANEVİ YARDIMCI OLAMA SANA ARTIK DİYOR AİLEMİN UMRUNDA DEĞİL ONLARDA BİRAN ÖNCE EŞİMİN YANINA GİTMEMİ BEKLİYORLAR VERİLEN DOKTOR İSİMLERİNİ NOT EDİYORUM AMA BEN YANLIZIM ŞUANDA ÇARESİZİM KARDEŞLERİM VAR HEPSİ EVLİ AMA ONLARDA KENDİ AİLELERİYLE İLGİLENİYORLAR ÇOCUKLARI VAR BEN ŞİMDİ EŞİME İSTANBUL BAKIRKÖYE DÖNSEM EŞİM ZATEN BİTİK DURUMDA İŞE ZOR GİDİYO BEN YANLIZ TEDAVİ OLMAK İSTESEM PARA SORUNU VAR Bİ İŞ BULUP PARA BİRİKTİRSEM BU ŞEKİLDE ÇALIŞABİLECEĞİM İŞ ALANI YOK
BEN KAFAM DA MİKROPLARI SINIRLANDIRDIM İNTERNETTEN ARAŞTIRMALARIMA GÖRE ENFAZLA BAKTERİ VE MİKROP İNSAN DIŞKISINDA BULUNUYORMUŞ OYÜZDEN WC TAKINTIM HAT SAHADA KUSMUK TÜKÜRÜK OKADAR RAHATSIZ ETMİYOR BENİ AMA WC BAĞLANTILI ŞEYLERDEN RAHATSIZ OLUYORUM
DIŞARDA YEME KONUSU ASLINDA BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYOR AMA ÇARESİZDİM EVDEKİ HERŞEYİ BU TAKINTILAR YÜZÜNDEN ATTIM ÇATAL KAŞIK TENCERE EŞİMDE SABAH İŞE GİDİYOR AKŞAM GELİYOR O DIŞARDA VE İŞYERİNDE YEMEĞİNİ YİYOR VE BEN SABAHTAN AKŞAMA KADAR MÜCADELE EDİYORUM ENSONUNDA AÇLIĞA DAYANAMIYORUM VE TOST SÖLÜYORUM AKLIMA TAKILIRSA ONA YAPAN KİŞİ PİSMİ TEMİZMİ DİYE YEMEDİĞİMDE OLUYOR MARKETTE BİSKÜVİ FİLAN ATIŞTIRIYORUM DIŞARI ÇIKARKEN ZORLANIYORUM ALIŞVERİŞ MERKEZİNE EŞİM GÖTÜRÜYOR TAMAMEN KAFAYI YİYİP EVE KAPATACAKSIN KENDİNİ DİYE ÇOCUKLARINI KUCAĞINA ALIP DOLAŞTIRAN AİLELERDEN KAÇIYORUM YANLIŞLIKLA YANIMIZDAN GEÇERKEN ÇOCUĞUN AYAKKABISININ ALTI EŞİME VEYA BANA DEĞERSE EVE GİTTĞİMDE O KIYAFEYİ ATIYORUM
KEŞKE TUVALETE TELEFON DÜŞME OLAYI YAŞANMASAYDI BUNU ÇÖZEMİYORUM BENDE YANINDA OLSAYDIM GÖRSEYDİM GÖZÜMLE DÜŞÜP DÜŞMEDİĞİNİ ŞİMDİ GÖRMEDİM EMİN DEĞİLİM EŞİMEDE GÜVENMİYORUM TUVALETLERE KAMERADA KOYMUYORLAR BU SIKINTIDAN KURTULAMIYORUM GECE GÜNDÜZ AKLIMDA HEP O ACABA BÜTÜN ERKEKLER CEPTELİ PANTOLONLARININ ÖN CEBİNDEMİ TAŞIYOR SİZİN EŞLERİNİZ NERDE TAŞIYOR PANTOLONU İNDİRİP ÇEKERKEN TUVALETE DÜŞME İHTİMALİ YÜZDE KAÇHANGİ DURUMLARDA DÜŞER EŞİMİN KOTUNU GİYİP CEBİNE TELEFON KOYUP TUVALETTE İNDİRDİM ÇEKTİM AMA DÜŞMEDİ YAAA EŞİM DÜŞÜRDÜYSE BUNA ÇOK TAKTIM LÜTFEN EŞİNİZE KARDEŞİNİZE SORARMISIN CEPTELLERİ CEBİNDEYKEN TUVALET İHTİYAÇLARINI NASIL GİDERİYORLAR DAHA ÖNCE BAŞLARINA ÖYLE Bİ OLAY GELEN ARKADAŞLARI VARMI NEPAMIŞLAR NASIL DÜŞÜRMÜŞLER SONRA ALMIŞLARMI TEKRAR TELEFONU LÜTFEN NEOLUR SORUN BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ ŞUAN ÇOK KÖTÜYÜM
canım senin için eşime sordum.dışardayken telefonla tuvalete nasıl gidiriyorsun diye.telefon ön cebimde oluyor dedi.düşme ihtimali var mı dedim.ön cepte olursa asla düşmez ama arka cepte olsa düşebilir dedi.kafandan at artık lütfen üzülüyorum sana gerçekten.o telefon düşse ÇALIŞMAZ!!!buna ikna ol artık.evinde yap yemeğini güzelce.dışardan yediklerin çok mu temiz sanıyorsun.evliliğin bitecek bunlar yüzünden.

BENİM EŞİM ŞUANDA BİTİK DURUMDA NE MADDİ NE MANEVİ YARDIMCI OLAMA SANA ARTIK DİYOR AİLEMİN UMRUNDA DEĞİL ONLARDA BİRAN ÖNCE EŞİMİN YANINA GİTMEMİ BEKLİYORLAR VERİLEN DOKTOR İSİMLERİNİ NOT EDİYORUM AMA BEN YANLIZIM ŞUANDA ÇARESİZİM KARDEŞLERİM VAR HEPSİ EVLİ AMA ONLARDA KENDİ AİLELERİYLE İLGİLENİYORLAR ÇOCUKLARI VAR BEN ŞİMDİ EŞİME İSTANBUL BAKIRKÖYE DÖNSEM EŞİM ZATEN BİTİK DURUMDA İŞE ZOR GİDİYO BEN YANLIZ TEDAVİ OLMAK İSTESEM PARA SORUNU VAR Bİ İŞ BULUP PARA BİRİKTİRSEM BU ŞEKİLDE ÇALIŞABİLECEĞİM İŞ ALANI YOK
BEN KAFAM DA MİKROPLARI SINIRLANDIRDIM İNTERNETTEN ARAŞTIRMALARIMA GÖRE ENFAZLA BAKTERİ VE MİKROP İNSAN DIŞKISINDA BULUNUYORMUŞ OYÜZDEN WC TAKINTIM HAT SAHADA KUSMUK TÜKÜRÜK OKADAR RAHATSIZ ETMİYOR BENİ AMA WC BAĞLANTILI ŞEYLERDEN RAHATSIZ OLUYORUM
DIŞARDA YEME KONUSU ASLINDA BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYOR AMA ÇARESİZDİM EVDEKİ HERŞEYİ BU TAKINTILAR YÜZÜNDEN ATTIM ÇATAL KAŞIK TENCERE EŞİMDE SABAH İŞE GİDİYOR AKŞAM GELİYOR O DIŞARDA VE İŞYERİNDE YEMEĞİNİ YİYOR VE BEN SABAHTAN AKŞAMA KADAR MÜCADELE EDİYORUM ENSONUNDA AÇLIĞA DAYANAMIYORUM VE TOST SÖLÜYORUM AKLIMA TAKILIRSA ONA YAPAN KİŞİ PİSMİ TEMİZMİ DİYE YEMEDİĞİMDE OLUYOR MARKETTE BİSKÜVİ FİLAN ATIŞTIRIYORUM DIŞARI ÇIKARKEN ZORLANIYORUM ALIŞVERİŞ MERKEZİNE EŞİM GÖTÜRÜYOR TAMAMEN KAFAYI YİYİP EVE KAPATACAKSIN KENDİNİ DİYE ÇOCUKLARINI KUCAĞINA ALIP DOLAŞTIRAN AİLELERDEN KAÇIYORUM YANLIŞLIKLA YANIMIZDAN GEÇERKEN ÇOCUĞUN AYAKKABISININ ALTI EŞİME VEYA BANA DEĞERSE EVE GİTTĞİMDE O KIYAFEYİ ATIYORUM
KEŞKE TUVALETE TELEFON DÜŞME OLAYI YAŞANMASAYDI BUNU ÇÖZEMİYORUM BENDE YANINDA OLSAYDIM GÖRSEYDİM GÖZÜMLE DÜŞÜP DÜŞMEDİĞİNİ ŞİMDİ GÖRMEDİM EMİN DEĞİLİM EŞİMEDE GÜVENMİYORUM TUVALETLERE KAMERADA KOYMUYORLAR BU SIKINTIDAN KURTULAMIYORUM GECE GÜNDÜZ AKLIMDA HEP O ACABA BÜTÜN ERKEKLER CEPTELİ PANTOLONLARININ ÖN CEBİNDEMİ TAŞIYOR SİZİN EŞLERİNİZ NERDE TAŞIYOR PANTOLONU İNDİRİP ÇEKERKEN TUVALETE DÜŞME İHTİMALİ YÜZDE KAÇHANGİ DURUMLARDA DÜŞER EŞİMİN KOTUNU GİYİP CEBİNE TELEFON KOYUP TUVALETTE İNDİRDİM ÇEKTİM AMA DÜŞMEDİ YAAA EŞİM DÜŞÜRDÜYSE BUNA ÇOK TAKTIM LÜTFEN EŞİNİZE KARDEŞİNİZE SORARMISIN CEPTELLERİ CEBİNDEYKEN TUVALET İHTİYAÇLARINI NASIL GİDERİYORLAR DAHA ÖNCE BAŞLARINA ÖYLE Bİ OLAY GELEN ARKADAŞLARI VARMI NEPAMIŞLAR NASIL DÜŞÜRMÜŞLER SONRA ALMIŞLARMI TEKRAR TELEFONU LÜTFEN NEOLUR SORUN BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ ŞUAN ÇOK KÖTÜYÜM

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine başvur orada büyük ihtimalle yatarak tedavi olucaksın ve maddi olarak da bir yük altına girmeyeceksin..
Böyle yaşamak hoşuna mı gidiyor..
Bak hayatta kimseye güven yok bunu sen daha iyi bilirsin ..
Eşin senden ayrılır ailen sokağa atarsa o zaman halin ne olucak ..
Seni küçük gören herkese karşı kendi toparlayıp hastaneye yatıp güç toplamalısın ..
Sonra zaten kendi ayakların üzerinde durur kimseye minnet etmezsin..
AMA BÖYLE DEVAM OLMAZZ..
MUTLU OLMAK İSTİYORSAN HASTANEYE YATMALISIN..

Eşinin sigortası yok mu?
Zaten çalışmıyormuşsun
Ondan yararlanabilirsin diye biliyorum.
Yatarak tedaviyi düşünür müsün?
Bir süre insanlardan uzaklaşmış ve kendini de dinlemiş olursun.

Eşinin sigortası yok mu?
Zaten çalışmıyormuşsun
Ondan yararlanabilirsin diye biliyorum.
Yatarak tedaviyi düşünür müsün?
Bir süre insanlardan uzaklaşmış ve kendini de dinlemiş olursun.
EVET DÜŞÜNÜYORUM YARDIMCI OLACAKMISINIZ TANIDIĞINIZ Bİ UZMAN PSİKOLOG PSİKİYATRİ VARMI

EVET DÜŞÜNÜYORUM YARDIMCI OLACAKMISINIZ TANIDIĞINIZ Bİ UZMAN PSİKOLOG PSİKİYATRİ VARMI

en iyisi çapa ya da bakırköy ruh ve sinir hastalıkları
onlar birimlerini ayırıyorlar
mesela çapanın ayrı anksiyete bozuklukları bölümü var
genel muayeneden sonra özellikle hastaneye yatmak istediğinizi ve özellikle hayat akışınızın bozulduğunu
aynı burada anlattığınız şekilde anlatın
hem inanın dış dünyadan uzaklaşmak ve kendi içinize bakmak size daha iyi gelecektir

Sen iyileşmeyi istemedikten sonra istersen 10 milyar ver seansına yine fayda göremezsin, ne psikiyatriden ne psikologdan...
Dedikleri gibi onlar sana destek olacak, elinden tutacak ama esas adımları senin atman lazım...

ben arkadaşın tedaviyle iyi olmak kendi için kendi iyiliği için mucadele edicegini düşünmüyorum maalesef.
keşke yanılayım keşke hayır bunu istiyorum diye yazdığını okuyayım..
bunu dünden beri yazıyorum önce kendi doktorun ol git hasteneye eşinde gitsin diye fakat tek bir cümle yazıpta tamam arkadaşlar bunu yapıcam diye yazdığını görmedim.şu doktoru aradım randevu aldım demedi...
dünden beri belki on doktor ismi verildi arayıp randevu alsaydı şuan doktorda bile olabilirdi.
iyi bir şey yazsa yüreğimize su serpsede iyi olsa bir dahiki konusu ben bu derdi yendim artık normalim diye konu açsa...

tanımam etmem ama durumuna çok üzüldüğüm gibi bu hastalığı yendiğini okuduğumda bi o kadar sevinirm.

Sen iyileşmeyi istemedikten sonra istersen 10 milyar ver seansına yine fayda göremezsin, ne psikiyatriden ne psikologdan...
Dedikleri gibi onlar sana destek olacak, elinden tutacak ama esas adımları senin atman lazım...
çok üzüldü obsesif kompülsif değilmi..vesvese hastalığı..düşmanına beddua etmek istersen vesvesesi olsun de..o kadar kötü:(ama başa çıkabilir ufak adımlarla..zaten ölücez okadar temiz olmanın anlamı yok vs..

TABİKİ KENDİMEDE BU KONUDA ÇOK ZARAR VERDİM DOLABIMDA GİYECEK HİÇBİR KIYAFETİM KALMADI KİRLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜKLERİMİ ATTIM TAKILARIM MAKYAJ MALZ4EMELERİM HEPSİ SİZ ANLAMIYOSUNUZ GALİBA BU HASTALIKTA BEYNİNİZİ KONTROL EDEMİYOSUNUZ ISRARLA İNCE DETAYLAR DÜŞÜNÜYOSUNUZ EŞİNİZ LAVOBODA TEL DÜŞÜRDÜ ONU ELİYLE ALDI ORDAKİ PİS BAKTERİLER ELİNE BULAŞTI SONRA ONUNLA HERYERE DOKUNDU VE DOKUNDUĞU HERŞEY MAHVOLDU KİRLENDİ BEYNİNİZ SADECE BUNA ODAKLANIYO BAŞKA BİŞEY DÜŞÜNMÜYO
BEN KENDİ ELİMİDE ASİTLE YAKTIM HATTA YANIK İZİ KALDI TUVALETİ YIKARKEN SU SIÇRADI DİYE YIKASAM GEÇMEYECEK EN İYİSİ DIŞ DERİYİ SOYUP TAMAMEN KURTULMAK ANNEM BANA MİSAFİR GELDİĞİNDEDE AYAKKABISINI DIŞARDA KAPI ÖNÜNDE ÇIKARIRKEN YANLIŞLIKLA YERE BASTI DİYE ÇAMAŞIR SUYUNDA BEKLETMİŞTİM AYAKLARINI AYAĞINDA ÇORAP YOKTU ÇÜNKÜ O ŞEKİLDE YERE DEĞDİ AYAĞI BÜTÜN PİSLİKLER AYAĞINA BULAŞTI ZATEN O OLAYDAN SONRA BİRDAHA BANA GELMEDİ
SİZ SADECE GÖRDÜĞÜNÜZÜ YORUMLUYOSUNUZ ÇAMAŞIR SUYU DÖKMEDEN ASİTLE YAKMADAN ÖNCE NEKADAR ACI ÇEKTİĞİMİ ALGILAYAMIYOSUNUZ TABİ O ÖYLE Bİ ACIKİ SANKİ BÖYLE DENİZDE BOĞULUYOSUNUZ NEFES ALAMIYOSUNUZ KIYIYA ÇIKMAK İÇİN RAHATLAMANIZ İÇİN ENSON BUNU YAPIYOSUNUZ YOKSA ÖLECEKMİŞİNİZ GİBİ OLUYOR
AYRICA OĞUZ TAN İBRAHİM BİLGEN GİBİ DOKTORLARADA GİTTİM BEN DÜĞÜN TAKILARIDA DAHİL BÜTÜN VARIMI YOĞUMU HARCADIM AMA NEYAZIIKKİ BU İŞİ TİCARETE DÖKMÜŞLER DOKTORLAR SADECE BİR MUANE ÜCRETİNE 1 BUCUK MİLYAR İSTİYOR VE HER SEANSTA BU PARAYI İSTİYOR AYRIYETTEN PSİKOLOG VE BEYİN HARİTASI İÇİN 3MİLYAR DAHA TABİ Bİ İKİ KERE GİDEBİLDİM ÇÜNKÜ ANCAK PARAM OKADAR YETTİ DEVLET HASTENELERİNE GİTTİM LUSTRAL YAZIP GÖNDERDİLER ORTA SEVİYEDE BİKAÇ DOKTORA DAHA GİTTİM ANLAŞAMADIK AYNI SİZİN GİBİ YORUMLAR YAPTI PİSLİKTEN NEOLCAK FİLAN SANKİ BEN BİLİNÇLİ OLARAK MİKROP PİSLİK DÜŞÜNÜYORUM OYSA ZAM TERSİNE PİSLİK MİKROP AKLIMA GELMESİN DİYE KAPAYI YİYORUM BİKERESİNDE YİNE KİRLİLİK ÜZERİNE Bİ TAKINTIM OLDU SIRF ONU DÜŞÜNMEYİM SABAHDAN AKŞAMA KADAR PARLARDA DOLAŞTIM ALIŞVERİŞ YAPTIM KENDİMİ BAŞKA ŞEYLERE ODAKLANDIRMAYA ÇALIŞTIM AMA ERTESİ GÜN YİNE GELDİ AKLIMA BU BENİM HİÇ HOŞUMA GİTMİYOR KEŞKE ŞIMARIKLIK OLSAYDI BU KADAR KOLAY OLSAYDI BEYNİM HEP MANTIK ARIYO HANİ SİZ DİYOSUNUZYA NEOLCAK ALLAH AŞKINA SİZİN AKLINIZA HİÇ GELMİYOMU SOKAKLAR CADDELER NEKADAR PİS BİRSÜRÜ İNSAN DOLAŞIYO HAYVANLAR TUVALETİNİ YAPIYO HATTA BAZEN İNSANLARDA YERE DÜŞEN ŞEYLER MİĞDEMİ BULANDIRIYO SONRA TUVALET EN PİS ŞEY HELEDE ALIŞVERİŞ MERKEZİ VE UMUMİ TUVALETLER BİRSÜRÜ İNSAN İHTİYACINI GİDERİYO ORAYA DÜŞEN EŞYA ALINIP KULLANILIRMI SİZ NASIL RAHAT EDİYOSUNUZ BEYNİNİZ BUNA NASIL İZİN VERİYO ANLAYAMIYORUM BUNU ANLASAM MANTIKLI Bİ AÇIKLAMASI OLSA BELKİ İNANACAĞIM

bir üniversite hastanesinin psikiyatri servisine gidin. onlar yanlış yönlendirme yapmaz, sigortanız varsa karşılar.

ben arkadaşın tedaviyle iyi olmak kendi için kendi iyiliği için mucadele edicegini düşünmüyorum maalesef.
keşke yanılayım keşke hayır bunu istiyorum diye yazdığını okuyayım..
bunu dünden beri yazıyorum önce kendi doktorun ol git hasteneye eşinde gitsin diye fakat tek bir cümle yazıpta tamam arkadaşlar bunu yapıcam diye yazdığını görmedim.şu doktoru aradım randevu aldım demedi...
dünden beri belki on doktor ismi verildi arayıp randevu alsaydı şuan doktorda bile olabilirdi.
iyi bir şey yazsa yüreğimize su serpsede iyi olsa bir dahiki konusu ben bu derdi yendim artık normalim diye konu açsa...

tanımam etmem ama durumuna çok üzüldüğüm gibi bu hastalığı yendiğini okuduğumda bi o kadar sevinirm.

randevu bulması da zor olur
psikiyatri servisleri yoğun o yüzden elini çabuk tutması lazım
belki bir ay sonraya bile yer verirler
ama dediğim gibi kendi adım atmadıktan sonra kimse tutup da kafasının içini zorla değiştiremez
aralarda okudum terapistlerin saçma görevler verdiğinden ve bu görevlerin onu huzursuz ettiğinden bahsetmiş
zaten hastalığın tabanında huzursuzluk ve anksiyete var
huzursuz olmadan nasıl yenilecek değil mi...

çok üzüldü obsesif kompülsif değilmi..vesvese hastalığı..düşmanına beddua etmek istersen vesvesesi olsun de..o kadar kötü:KK43:ama başa çıkabilir ufak adımlarla..zaten ölücez okadar temiz olmanın anlamı yok vs..

olay temizlikten çıkmış bana kalırsa artık.

ya arkadaşım dünden beri bir sürü telefon nosu verildi doktor isimleri hastene isimleri verildi ara adım at artık kendin için DAHA NE DURUYORSUN ALLAH AŞKINA GİT ŞU DOKTORA ARTIK

olay temizlikten çıkmış bana kalırsa artık.
isterse yenebilir en azında mükemmel iyi olmasada adım adım mücadele edebilir..psikiyatri psikolog ikisinede gitmeli ama tabii yazıldığı gibi önce iyi olmayı istemek..hayatı kendine ve eşine zehir etmemek..

Arkadaşlar ısrarla anlamıyorsunuz size göre bana göre evet çok mantıksız dışarıdan da yemek yiyor o yemekler neyle yapılıyor evet doğru ama o bunu düşünemiyor. Obsesif ne demek ? Takıntı demek o obsesif şekilde kocasının eline takılmış durumda. Ben de bunun toz pembesi olsa da yaşadım okb' yi. Yani yok dışarıdaki yemek pismiş yokher yerde mikrop varmış konu sahibi bunu düşünecek durumda değil.

konu sahibi bizle aynı mantığa sahip değil dediğiniz gibi.

arkadaşlar konu sahibini kendiniz gibi düşünmeyin, yaptıklarındaki mantıksızlığı boşuna eleştirmeyin. kadın hasta yahu. bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. siz şizofren birisi olmayan sesler duyduğunda "aa çok mantıksız öyle şey olur mu? abartıyorsun." mu diyorsunuz. hastalık bu hastalık...

randevu bulması da zor olur
psikiyatri servisleri yoğun o yüzden elini çabuk tutması lazım
belki bir ay sonraya bile yer verirler
ama dediğim gibi kendi adım atmadıktan sonra kimse tutup da kafasının içini zorla değiştiremez
aralarda okudum terapistlerin saçma görevler verdiğinden ve bu görevlerin onu huzursuz ettiğinden bahsetmiş
zaten hastalığın tabanında huzursuzluk ve anksiyete var
huzursuz olmadan nasıl yenilecek değil mi...

önceden doktorlara gitmiş ama bence doktora gidip dışarda tedaviden çok hastanede yatmalı gibi geliyor
durum vahim olduğu için diyorum.
tabiki kendi adım atıcak hatta kendi kendisinin doktoru olucak.
doktor her zaman olmazki tedavi sırasında ve sonrasında bile bunu sürdürecek.eski hayatını bırakıp yeni biri olucak
aynen bağımlı hastalar gibi alkolik yada madde bağımlısı kişiler gibi iradesiniyüksek tutup beyninden silip atıcak
doktorda bir yere kadar yeter

Bizlerde dizi muhattap almıyoruz ama hala saçma sapan fikirlerinizi yazıyorsunuz
Bu hastalığı yaşayan birisi olarak dilerim sizde yaşarsınız şımarıklıkmı ateıstlıgın direttıklerımı gorursunuz

ben yaşamam böyle bir şey. karakterimde bu derecede bir şımarıklık yok.

konu sahibi bizle aynı mantığa sahip değil dediğiniz gibi.

arkadaşlar konu sahibini kendiniz gibi düşünmeyin, yaptıklarındaki mantıksızlığı boşuna eleştirmeyin. kadın hasta yahu. bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. siz şizofren birisi olmayan sesler duyduğunda "aa çok mantıksız öyle şey olur mu? abartıyorsun." mu diyorsunuz. hastalık bu hastalık...
bu ilerlemiş hali hiç destek almamış..ve biraz farkındalık gerek..kendini bırakırsa kendi zarar görür..kendini sevmeli kendine bir şans vermeli ve kendini adım adım zorlamalı..lokantada yemek olayında afrikadaki açları ve kendinin ne kadar şanslı olduğunu düşünebilir..telefonun kirliliği olayında çöpün içindeki Suriyeli vs çocukları ve onlardan kaç adım iyi şartlarda olduğunu ve bunun için şükür etmesi gerektiğini düşünebilir..

Çapa Tıp Fak. Kilinik tel yazdım bu da doktor.

Nusin Sarımurat Baydemir

0212 233 70 73

Lütfen bu ya da başka bir doktorla artık görüş!

ben yaşamam böyle bir şey. karakterimde bu derecede bir şımarıklık yok.

büyük konuşma bence
insanız her an herşey olabilir olmak dediklerimizbaşımıza gelir yapmam dediklerimizi bir yaparız hayat ne getiri ne götürür bilinmez böyle beylik laflara gerek yok

ve hiçkimse ama hiçkimse şımarıklık olsun diye asit döküp bide camasır suyuyla bir insanı yıkayamaz.

Şimdi desem ki asıl sen bu fikirlerinle dayağı hakediyorsun ama o zamanda senin tezini doğrulamış olurum o yüzden ben şöyle demeyi doğru buluyorum. SENİN GİBİ BİR ŞAHIS BİLE DAYAĞI HAKETMİYOR!

sana bir zararım yok ya da diger yorum yazan üyelere. begenmeyen görmezden gelir.

konu sahibine ise yararım var. hatta asıl sizin yararınız yok. hatta aslında zararınız var konu sahibine. şımarıklıgını körüklüyorsunuz... aynen kocasının yaptıgı gibi.

birisi demiş ya hani; ''yarın öbür gün bu adam seni boşar, ailen de destek çıkmazsa ne yaparsın tek başına sokaklarda' diye... işte bak o zaman hastalıgı çabucak geçiverir. çünkü şımarıklıklarını çekecek birisi kalmamıştır da ondan. siz hala kadının üzerine düşerek şımarıklıgını körüklüyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back