- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konu sahibi geldiğine göre,arkadaşın doktor tavsiyesine cevap verir sanırım????
bence en önemli kısım burası,bizim yorumlarımız kendi aramızda aslında,onu pek bağlamıyor..
valla üşenmedim eski konularını hep okudum..her konusunda istisnasız herkes takıntıların için tedavi olmalısın yazmış..aynen işte bende bunu kastettim sabah, evde kendi kendine yapabileceği şeyleri soruyor sanırım konu sahibi, yoksa hiç ilgisi yok doktorla falan. 73 sayfadır doktor adı, hastane falan bir sürü adres gösterdiler kendisi hala empati yaptırıyor millete.
evet bir yorumunda da demiş ki,tuvalete düşen şey mikroplu olur,ona değen herşey de kirlenir..aksini ispatlayabilrsneiz bana daha kolay aşarım sorunu diyor...TUVALET SORUNU ÇÖZÜLDÜ EVLİLİK KURTULDU BRAVOO YANİ KADINLAR KULÜBÜ
dün açtığı konunun başlığı hastalığa çözüm aramıyor tuvalete düştüğü kesin olmayan telefona ve şiddet gördüğü evliliğe çözüm arıyor.
valla üşenmedim eski konularını hep okudum..her konusunda istisnasız herkes takıntıların için tedavi olmalısın yazmış..
ama o sadece diğer sorunlara odaklanmış..yani sanki sorun takıntılar değil de bu sebeple yaşadığı olaylar gibi..yok görümcesi bişey demiş,herkes ezik davranuyormuş vs vs..
asıl sorun kaynağı takıntılar bu kadar..ve tedavi şart...
önce hasta olduğunu kabul etmesi lazım..
ne yazık ki 2011 den bu yana bu kadar kötüye seyreden bir hastalığı var..4 sene sonra ya kalmaz sanırım,Allah korusun çok kötü sonuçları olur..kesinlikle bunu kabul etmiyor. ve bence yine tedavi olmayacak ama bundan 4 sene sonra açtığı konu çok daha feci olur diye korkuyorum gerçekten. ya kendisine ya da çevresine bir zarar verecek o kesin.
deri soymak nedir allah aşkına bir de normal birşey gibi yazıyoruz.
Burda bu konuya, kadini elestirerek yorum yapan butun kk uyelerine sesleniyorum. Allah rizasi icin biraz elinizi vicdaniza koyun. Evet anliyorum, kadinin yazdiklari yaptiklari sinir bozucu, insan okurken sinirleniyor. Ama sunu anlayin. Bu kadin HASTA.
Obsesif. Ve siz ister inanin ister inanmayin, bu hastaliga sahip kisiler beynini kendi yonetemez takintili oldugu konularda.
Bu yaptiklarini elinde olmadan yapiyor, beyninin o hastalikli alani oyle emrettigi icin. Baska caresi yok bu kadinin.
Allah askina artik kadini ezmekten azarlamaktan vazgecin. Bu cok ciddi bir rahatsizlik ve insallah olmaz ama gunun birinde sizin de veya cocugunuzun basina gelmeyeceginin bir garantisi yok. Lutfen bunu unutmadan yorum yapin.
Siz anlatınca üniveristedeki bir arkadşaım geldi aklıma. Kız çok titizdi bu denli hastalığa dökmemişti ama yere toka düşsse peçete ile alır yıkardı. Sonra evlendi eşinden cinsel ilişkiden önce/ sonra penisini dezenfekte etmesini istemiş ( kimyasallarla) Adam kızı boşadı.
burda anlattıklarının hepsini doktora gidince anlatıp anlatmadığını bilemeyizçok istekli gibi yazıyor ama insan da şüpheye düşmüyor değil.
mesela neden büyük bir fakültenin psikiyatri kliniğine yatırılmamış?
bunu anlayamadım ben.
nasıl olur da bu boyutta olaylar yaşayan bir vaka bi kutu ilaçla eve gönderiliyor.
benim bildiğim buradaki fakültenin kliniğine az bi dertle git hoop yatış verirler.
durumuna göre çok hafif tedaviler almış.nasıl bir dr. der ki pislik her yerde var takılma diye.
kadın ellerini asitle soyuyor bunu hangi dr. hafife alır ki?
BENİM EŞİM ŞUANDA BİTİK DURUMDA NE MADDİ NE MANEVİ YARDIMCI OLAMA SANA ARTIK DİYOR AİLEMİN UMRUNDA DEĞİL ONLARDA BİRAN ÖNCE EŞİMİN YANINA GİTMEMİ BEKLİYORLAR VERİLEN DOKTOR İSİMLERİNİ NOT EDİYORUM AMA BEN YANLIZIM ŞUANDA ÇARESİZİM KARDEŞLERİM VAR HEPSİ EVLİ AMA ONLARDA KENDİ AİLELERİYLE İLGİLENİYORLAR ÇOCUKLARI VAR BEN ŞİMDİ EŞİME İSTANBUL BAKIRKÖYE DÖNSEM EŞİM ZATEN BİTİK DURUMDA İŞE ZOR GİDİYO BEN YANLIZ TEDAVİ OLMAK İSTESEM PARA SORUNU VAR Bİ İŞ BULUP PARA BİRİKTİRSEM BU ŞEKİLDE ÇALIŞABİLECEĞİM İŞ ALANI YOK
BEN KAFAM DA MİKROPLARI SINIRLANDIRDIM İNTERNETTEN ARAŞTIRMALARIMA GÖRE ENFAZLA BAKTERİ VE MİKROP İNSAN DIŞKISINDA BULUNUYORMUŞ OYÜZDEN WC TAKINTIM HAT SAHADA KUSMUK TÜKÜRÜK OKADAR RAHATSIZ ETMİYOR BENİ AMA WC BAĞLANTILI ŞEYLERDEN RAHATSIZ OLUYORUM
DIŞARDA YEME KONUSU ASLINDA BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYOR AMA ÇARESİZDİM EVDEKİ HERŞEYİ BU TAKINTILAR YÜZÜNDEN ATTIM ÇATAL KAŞIK TENCERE EŞİMDE SABAH İŞE GİDİYOR AKŞAM GELİYOR O DIŞARDA VE İŞYERİNDE YEMEĞİNİ YİYOR VE BEN SABAHTAN AKŞAMA KADAR MÜCADELE EDİYORUM ENSONUNDA AÇLIĞA DAYANAMIYORUM VE TOST SÖLÜYORUM AKLIMA TAKILIRSA ONA YAPAN KİŞİ PİSMİ TEMİZMİ DİYE YEMEDİĞİMDE OLUYOR MARKETTE BİSKÜVİ FİLAN ATIŞTIRIYORUM DIŞARI ÇIKARKEN ZORLANIYORUM ALIŞVERİŞ MERKEZİNE EŞİM GÖTÜRÜYOR TAMAMEN KAFAYI YİYİP EVE KAPATACAKSIN KENDİNİ DİYE ÇOCUKLARINI KUCAĞINA ALIP DOLAŞTIRAN AİLELERDEN KAÇIYORUM YANLIŞLIKLA YANIMIZDAN GEÇERKEN ÇOCUĞUN AYAKKABISININ ALTI EŞİME VEYA BANA DEĞERSE EVE GİTTĞİMDE O KIYAFEYİ ATIYORUM
KEŞKE TUVALETE TELEFON DÜŞME OLAYI YAŞANMASAYDI BUNU ÇÖZEMİYORUM BENDE YANINDA OLSAYDIM GÖRSEYDİM GÖZÜMLE DÜŞÜP DÜŞMEDİĞİNİ ŞİMDİ GÖRMEDİM EMİN DEĞİLİM EŞİMEDE GÜVENMİYORUM TUVALETLERE KAMERADA KOYMUYORLAR BU SIKINTIDAN KURTULAMIYORUM GECE GÜNDÜZ AKLIMDA HEP O ACABA BÜTÜN ERKEKLER CEPTELİ PANTOLONLARININ ÖN CEBİNDEMİ TAŞIYOR SİZİN EŞLERİNİZ NERDE TAŞIYOR PANTOLONU İNDİRİP ÇEKERKEN TUVALETE DÜŞME İHTİMALİ YÜZDE KAÇHANGİ DURUMLARDA DÜŞER EŞİMİN KOTUNU GİYİP CEBİNE TELEFON KOYUP TUVALETTE İNDİRDİM ÇEKTİM AMA DÜŞMEDİ YAAA EŞİM DÜŞÜRDÜYSE BUNA ÇOK TAKTIM LÜTFEN EŞİNİZE KARDEŞİNİZE SORARMISIN CEPTELLERİ CEBİNDEYKEN TUVALET İHTİYAÇLARINI NASIL GİDERİYORLAR DAHA ÖNCE BAŞLARINA ÖYLE Bİ OLAY GELEN ARKADAŞLARI VARMI NEPAMIŞLAR NASIL DÜŞÜRMÜŞLER SONRA ALMIŞLARMI TEKRAR TELEFONU LÜTFEN NEOLUR SORUN BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ ŞUAN ÇOK KÖTÜYÜM
BENİM EŞİM ŞUANDA BİTİK DURUMDA NE MADDİ NE MANEVİ YARDIMCI OLAMA SANA ARTIK DİYOR AİLEMİN UMRUNDA DEĞİL ONLARDA BİRAN ÖNCE EŞİMİN YANINA GİTMEMİ BEKLİYORLAR VERİLEN DOKTOR İSİMLERİNİ NOT EDİYORUM AMA BEN YANLIZIM ŞUANDA ÇARESİZİM KARDEŞLERİM VAR HEPSİ EVLİ AMA ONLARDA KENDİ AİLELERİYLE İLGİLENİYORLAR ÇOCUKLARI VAR BEN ŞİMDİ EŞİME İSTANBUL BAKIRKÖYE DÖNSEM EŞİM ZATEN BİTİK DURUMDA İŞE ZOR GİDİYO BEN YANLIZ TEDAVİ OLMAK İSTESEM PARA SORUNU VAR Bİ İŞ BULUP PARA BİRİKTİRSEM BU ŞEKİLDE ÇALIŞABİLECEĞİM İŞ ALANI YOK
BEN KAFAM DA MİKROPLARI SINIRLANDIRDIM İNTERNETTEN ARAŞTIRMALARIMA GÖRE ENFAZLA BAKTERİ VE MİKROP İNSAN DIŞKISINDA BULUNUYORMUŞ OYÜZDEN WC TAKINTIM HAT SAHADA KUSMUK TÜKÜRÜK OKADAR RAHATSIZ ETMİYOR BENİ AMA WC BAĞLANTILI ŞEYLERDEN RAHATSIZ OLUYORUM
DIŞARDA YEME KONUSU ASLINDA BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYOR AMA ÇARESİZDİM EVDEKİ HERŞEYİ BU TAKINTILAR YÜZÜNDEN ATTIM ÇATAL KAŞIK TENCERE EŞİMDE SABAH İŞE GİDİYOR AKŞAM GELİYOR O DIŞARDA VE İŞYERİNDE YEMEĞİNİ YİYOR VE BEN SABAHTAN AKŞAMA KADAR MÜCADELE EDİYORUM ENSONUNDA AÇLIĞA DAYANAMIYORUM VE TOST SÖLÜYORUM AKLIMA TAKILIRSA ONA YAPAN KİŞİ PİSMİ TEMİZMİ DİYE YEMEDİĞİMDE OLUYOR MARKETTE BİSKÜVİ FİLAN ATIŞTIRIYORUM DIŞARI ÇIKARKEN ZORLANIYORUM ALIŞVERİŞ MERKEZİNE EŞİM GÖTÜRÜYOR TAMAMEN KAFAYI YİYİP EVE KAPATACAKSIN KENDİNİ DİYE ÇOCUKLARINI KUCAĞINA ALIP DOLAŞTIRAN AİLELERDEN KAÇIYORUM YANLIŞLIKLA YANIMIZDAN GEÇERKEN ÇOCUĞUN AYAKKABISININ ALTI EŞİME VEYA BANA DEĞERSE EVE GİTTĞİMDE O KIYAFEYİ ATIYORUM
KEŞKE TUVALETE TELEFON DÜŞME OLAYI YAŞANMASAYDI BUNU ÇÖZEMİYORUM BENDE YANINDA OLSAYDIM GÖRSEYDİM GÖZÜMLE DÜŞÜP DÜŞMEDİĞİNİ ŞİMDİ GÖRMEDİM EMİN DEĞİLİM EŞİMEDE GÜVENMİYORUM TUVALETLERE KAMERADA KOYMUYORLAR BU SIKINTIDAN KURTULAMIYORUM GECE GÜNDÜZ AKLIMDA HEP O ACABA BÜTÜN ERKEKLER CEPTELİ PANTOLONLARININ ÖN CEBİNDEMİ TAŞIYOR SİZİN EŞLERİNİZ NERDE TAŞIYOR PANTOLONU İNDİRİP ÇEKERKEN TUVALETE DÜŞME İHTİMALİ YÜZDE KAÇHANGİ DURUMLARDA DÜŞER EŞİMİN KOTUNU GİYİP CEBİNE TELEFON KOYUP TUVALETTE İNDİRDİM ÇEKTİM AMA DÜŞMEDİ YAAA EŞİM DÜŞÜRDÜYSE BUNA ÇOK TAKTIM LÜTFEN EŞİNİZE KARDEŞİNİZE SORARMISIN CEPTELLERİ CEBİNDEYKEN TUVALET İHTİYAÇLARINI NASIL GİDERİYORLAR DAHA ÖNCE BAŞLARINA ÖYLE Bİ OLAY GELEN ARKADAŞLARI VARMI NEPAMIŞLAR NASIL DÜŞÜRMÜŞLER SONRA ALMIŞLARMI TEKRAR TELEFONU LÜTFEN NEOLUR SORUN BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ ŞUAN ÇOK KÖTÜYÜM
bakın siz hala takıntılarınızı soruyorsunuz..asıl konuya odaklanmıyrsunuz..BENİM EŞİM ŞUANDA BİTİK DURUMDA NE MADDİ NE MANEVİ YARDIMCI OLAMA SANA ARTIK DİYOR AİLEMİN UMRUNDA DEĞİL ONLARDA BİRAN ÖNCE EŞİMİN YANINA GİTMEMİ BEKLİYORLAR VERİLEN DOKTOR İSİMLERİNİ NOT EDİYORUM AMA BEN YANLIZIM ŞUANDA ÇARESİZİM KARDEŞLERİM VAR HEPSİ EVLİ AMA ONLARDA KENDİ AİLELERİYLE İLGİLENİYORLAR ÇOCUKLARI VAR BEN ŞİMDİ EŞİME İSTANBUL BAKIRKÖYE DÖNSEM EŞİM ZATEN BİTİK DURUMDA İŞE ZOR GİDİYO BEN YANLIZ TEDAVİ OLMAK İSTESEM PARA SORUNU VAR Bİ İŞ BULUP PARA BİRİKTİRSEM BU ŞEKİLDE ÇALIŞABİLECEĞİM İŞ ALANI YOK