TABİKİ KENDİMEDE BU KONUDA ÇOK ZARAR VERDİM DOLABIMDA GİYECEK HİÇBİR KIYAFETİM KALMADI KİRLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜKLERİMİ ATTIM TAKILARIM MAKYAJ MALZ4EMELERİM HEPSİ SİZ ANLAMIYOSUNUZ GALİBA BU HASTALIKTA BEYNİNİZİ KONTROL EDEMİYOSUNUZ ISRARLA İNCE DETAYLAR DÜŞÜNÜYOSUNUZ EŞİNİZ LAVOBODA TEL DÜŞÜRDÜ ONU ELİYLE ALDI ORDAKİ PİS BAKTERİLER ELİNE BULAŞTI SONRA ONUNLA HERYERE DOKUNDU VE DOKUNDUĞU HERŞEY MAHVOLDU KİRLENDİ BEYNİNİZ SADECE BUNA ODAKLANIYO BAŞKA BİŞEY DÜŞÜNMÜYO
BEN KENDİ ELİMİDE ASİTLE YAKTIM HATTA YANIK İZİ KALDI TUVALETİ YIKARKEN SU SIÇRADI DİYE YIKASAM GEÇMEYECEK EN İYİSİ DIŞ DERİYİ SOYUP TAMAMEN KURTULMAK ANNEM BANA MİSAFİR GELDİĞİNDEDE AYAKKABISINI DIŞARDA KAPI ÖNÜNDE ÇIKARIRKEN YANLIŞLIKLA YERE BASTI DİYE ÇAMAŞIR SUYUNDA BEKLETMİŞTİM AYAKLARINI AYAĞINDA ÇORAP YOKTU ÇÜNKÜ O ŞEKİLDE YERE DEĞDİ AYAĞI BÜTÜN PİSLİKLER AYAĞINA BULAŞTI ZATEN O OLAYDAN SONRA BİRDAHA BANA GELMEDİ
SİZ SADECE GÖRDÜĞÜNÜZÜ YORUMLUYOSUNUZ ÇAMAŞIR SUYU DÖKMEDEN ASİTLE YAKMADAN ÖNCE NEKADAR ACI ÇEKTİĞİMİ ALGILAYAMIYOSUNUZ TABİ O ÖYLE Bİ ACIKİ SANKİ BÖYLE DENİZDE BOĞULUYOSUNUZ NEFES ALAMIYOSUNUZ KIYIYA ÇIKMAK İÇİN RAHATLAMANIZ İÇİN ENSON BUNU YAPIYOSUNUZ YOKSA ÖLECEKMİŞİNİZ GİBİ OLUYOR
AYRICA OĞUZ TAN İBRAHİM BİLGEN GİBİ DOKTORLARADA GİTTİM BEN DÜĞÜN TAKILARIDA DAHİL BÜTÜN VARIMI YOĞUMU HARCADIM AMA NEYAZIIKKİ BU İŞİ TİCARETE DÖKMÜŞLER DOKTORLAR SADECE BİR MUANE ÜCRETİNE 1 BUCUK MİLYAR İSTİYOR VE HER SEANSTA BU PARAYI İSTİYOR AYRIYETTEN PSİKOLOG VE BEYİN HARİTASI İÇİN 3MİLYAR DAHA TABİ Bİ İKİ KERE GİDEBİLDİM ÇÜNKÜ ANCAK PARAM OKADAR YETTİ DEVLET HASTENELERİNE GİTTİM LUSTRAL YAZIP GÖNDERDİLER ORTA SEVİYEDE BİKAÇ DOKTORA DAHA GİTTİM ANLAŞAMADIK AYNI SİZİN GİBİ YORUMLAR YAPTI PİSLİKTEN NEOLCAK FİLAN SANKİ BEN BİLİNÇLİ OLARAK MİKROP PİSLİK DÜŞÜNÜYORUM OYSA ZAM TERSİNE PİSLİK MİKROP AKLIMA GELMESİN DİYE KAPAYI YİYORUM BİKERESİNDE YİNE KİRLİLİK ÜZERİNE Bİ TAKINTIM OLDU SIRF ONU DÜŞÜNMEYİM SABAHDAN AKŞAMA KADAR PARLARDA DOLAŞTIM ALIŞVERİŞ YAPTIM KENDİMİ BAŞKA ŞEYLERE ODAKLANDIRMAYA ÇALIŞTIM AMA ERTESİ GÜN YİNE GELDİ AKLIMA BU BENİM HİÇ HOŞUMA GİTMİYOR KEŞKE ŞIMARIKLIK OLSAYDI BU KADAR KOLAY OLSAYDI BEYNİM HEP MANTIK ARIYO HANİ SİZ DİYOSUNUZYA NEOLCAK ALLAH AŞKINA SİZİN AKLINIZA HİÇ GELMİYOMU SOKAKLAR CADDELER NEKADAR PİS BİRSÜRÜ İNSAN DOLAŞIYO HAYVANLAR TUVALETİNİ YAPIYO HATTA BAZEN İNSANLARDA YERE DÜŞEN ŞEYLER MİĞDEMİ BULANDIRIYO SONRA TUVALET EN PİS ŞEY HELEDE ALIŞVERİŞ MERKEZİ VE UMUMİ TUVALETLER BİRSÜRÜ İNSAN İHTİYACINI GİDERİYO ORAYA DÜŞEN EŞYA ALINIP KULLANILIRMI SİZ NASIL RAHAT EDİYOSUNUZ BEYNİNİZ BUNA NASIL İZİN VERİYO ANLAYAMIYORUM BUNU ANLASAM MANTIKLI Bİ AÇIKLAMASI OLSA BELKİ İNANACAĞIM
ben özellikle sormuştum canım seni daha iyi anlayabilmek için sen de cevaplamışssın.
sadece eşine karşı yaptığın bir şımarıklık olarak değerlendirildi okudun sen de.
ben şımarıklık olarak adlandırmasam da durumunun boyutu hakkında açıklayıcı olacağını düşündüğüm için sordum.
annenin ayağını bile çamaşır suyuna sokmuşssun kendini de yakmışsın daha fazla örneğe gerek yok.
bugüne kadar yeterki düzeyde tedavi edilememen sonucu durumun hep ilerlemiş.
senin uzun süreli yataklı bir tedaviye ihtiyacın var.
nasıl olur da hiçbir dr. yatırmaz seni hastaneye anlamadım.
lustralı depresyondakilere veriyorlar diye biliyorum.senin durumun için yeterli değildir muhtemelen.
senin en büyük takıntın wc den gelecek mikroplar sanırım.yere değern herşeye tepkin bundan.wc ye girilen ayakkabılar ile basılan yerlerden o mikrobun taşınacağına şartlandırmışsın kendini.
beyniniz nasıl izin veriyor demişssin ama ne yazık ki şu halinle yapılan hiçbir izahı anlamayacak kabullenmeyeceksin.
şu an o algı düzeyinde değilsin malesef.bu sebeple bu soruna vevap arama ve bence sorma da artık.
sana bir faydası yok.
bir tıp fakültesine başvur mutlaka yatışını yapacaklardır.