TUVALET SORUNU VS SORUMSUZLUKLAR BOŞANMAYA KADAR GELEN EVLİLİK LÜTFEN YARDIM......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
psikiyatriye gittim ve iyileşeceğime inandım çünkü ağlamaktan gözyaşım kurumuştu artık..antidepresan kullanarak aştım
bir antidepresanla mı çözüldü bu iş, peki konu sahibi hapta mı kullanmamış bu durumda..ben inanmıyorum konu sahibinin boyutunda olamaz eşinizin veyahut anne babanızın ellerini asitlediniz mi sizde ?

EVET lütfen banada söleyin bu hastalığı nasıl aştınız nasıl,

neolur söyleyin

Benim takıntılarım sizinki gibi ciddi boyutta değil stres seviyeme bağlı olarak dönem dönem artıyor. Annem psikolog doktor emekli oldu ancak sizin için iyi bir doktor sorabilirim isterseniz. Hangi semttesiniz İstanbul'da mısınız ?

tiksindinize göre okb başlangıcı varr..

yok ya zamanında tv'lerde bas bas bağırdılar korkuluklarda, kağıt parada dışkıdan tut da sperm'e kadar 3000 farklı kalıntı bulundu diye.. o gün bugündür ben de tutmam korkuluklardan..

bir antidepresanla mı çözüldü bu iş, peki konu sahibi hapta mı kullanmamış bu durumda..ben inanmıyorum konu sahibinin boyutunda olamaz eşinizin veyahut anne babanızın ellerini asitlediniz mi sizde ?

hayır tabiiki benim takıntım apayrıydı..ama psikiyatriye gitmek tek çözümm bunu demeye çalışıyorum

aynen katılıyorum
titizlik hastası insan dışarıda asla kataa yemek yiyemez
okb hikayeleri okumuşluğum bilmişliğim var
böylesini ne duydum ne gördüm
Allah yardımcın olsu yine de ama
konu bana fake gelmeye başladı
inşallah da öyledir böyle bir hasta yoktur...

yok ya zamanında tv'lerde bas bas bağırdılar korkuluklarda, kağıt parada dışkıdan tut da sperm'e kadar 3000 farklı kalıntı bulundu diye.. o gün bugündür ben de tutmam korkuluklardan

anladımm zaten benim takıntım da spermle ilgiliydi

hayır tabiiki benim takıntım apayrıydı..ama psikiyatriye gitmek tek çözümm bunu demeye çalışıyorum
sizinki olağan bir okb o zaman bende de az var bir de anksiyeteliyim psikiyatrik durumları bizler az çok biliyoruz bu olayın aşırı uç bir noktada farklı olduğunu düşünüyorum...

Yani herkes kadar düşünüyorum günde kaç yüz kişi dokunuyor oralara diye...
Yoksa herkes düşünmüyor mu ?
Neyse en azından ilerleme yok diyelim,yıllardır bu noktadayım.

benimki de böyle başladı ve ilerledikçe ilerledi paradaki spermden hamile kalacağımı bile düşündüm o derece...

çarşı pazar nasıl gezebiliyosunuz pekki bieşyler satın aldığınızda poşetleri nasıl taşıyosunuz bence herşey beyninizde bitiyor. niyeyse gerçek olduğunu düşünmüyorum ama eğer gerçekse sizin biran önce ruh ve sinir hast hastanesine yatmanız ve tedavi olmanız gerekiyor..

öncelikle geçmis olsun Allah şifa versin.hastanede yatılı kalarak tedavi olmayı deneyebilirsiniz.manevi olarakta kendinizi desteklemeniz lazım.eğer inancınız varsa bol bol kurani kerim meali okuyun, dua edin.

sizinki olağan bir okb o zaman bende de az var bir de anksiyeteliyim psikiyatrik durumları bizler az çok biliyoruz bu olayın aşırı uç bir noktada farklı olduğunu düşünüyorum...

evet benimki uç noktada deildi ama konu sahibinin düzgün tedavi olmadığında bu duruma geldiğini düşünüyorum

EVET lütfen banada söleyin bu hastalığı nasıl aştınız nasıl,

neolur söyleyin
Bu hastalık ilaç almadan psıkıyatıra gıtmeden duzelmez
Azıcık dınleyın bizi ve tedavıye başlayın
Sizîn için en ıyısıde yatarak tedavı
Çünkü takıntılarınız cok yogun
Psıkologo gıttınız ılac ıctınız e gene evde sınız çamaşır suyu asıt elinizin altında olacak
Gene taktıklarınızı aracaksınız bu şeklide ılerleme kaydedemezsınız
Yatın hastaneye parada vermezsınız
Yenıden dünyaya gelmiş gıbı olursunuz
Ben hastaneye yatmadan ilaçla tedavı oldum 10sene oldu hala bıraz bıraz var
Şimdi dıyorumkı keşke hastanede yatsaydımda tamamen gecseydıııı
Sızın yaşadıklarınızı yasamış biri olarsak gerçi bu halimede şükür ediyorum

Arkadaşlar konu sahibinin eski konularını okursanız eğer ..
Şizofreni gibi bir durum olduğunu anlarsınız ...
Umarım tedavi olur ..

ben özellikle sormuştum canım seni daha iyi anlayabilmek için sen de cevaplamışssın.
sadece eşine karşı yaptığın bir şımarıklık olarak değerlendirildi okudun sen de.
ben şımarıklık olarak adlandırmasam da durumunun boyutu hakkında açıklayıcı olacağını düşündüğüm için sordum.
annenin ayağını bile çamaşır suyuna sokmuşssun kendini de yakmışsın daha fazla örneğe gerek yok.
bugüne kadar yeterki düzeyde tedavi edilememen sonucu durumun hep ilerlemiş.
senin uzun süreli yataklı bir tedaviye ihtiyacın var.
nasıl olur da hiçbir dr. yatırmaz seni hastaneye anlamadım.
lustralı depresyondakilere veriyorlar diye biliyorum.senin durumun için yeterli değildir muhtemelen.
senin en büyük takıntın wc den gelecek mikroplar sanırım.yere değern herşeye tepkin bundan.wc ye girilen ayakkabılar ile basılan yerlerden o mikrobun taşınacağına şartlandırmışsın kendini.
beyniniz nasıl izin veriyor demişssin ama ne yazık ki şu halinle yapılan hiçbir izahı anlamayacak kabullenmeyeceksin.
şu an o algı düzeyinde değilsin malesef.bu sebeple bu soruna vevap arama ve bence sorma da artık.
sana bir faydası yok.
bir tıp fakültesine başvur mutlaka yatışını yapacaklardır.

dışarıdan nasıl yiyor diye soruyorsunuz ama bu arkadaşın takıntı yaptığı mesele wc yolu ile bulaşacak pislikler.farkındaysanız hep aynı örnekler.
o buna takılmış.onun dışındaki mikrop taşınma olasılıklarının hiç üzerinde durmuyor.
onun beyni tek bir duruma kitlenmiş.
yere düşen veya değen her nesne nin hatta ayağın bile oraya wc ye girilmiş ayakkabı ile basılarak bırakılan mikroplar ile kirleneceğine inanıyor bitti.
bu kadındaki kodlama bununla sınırlı.
her okb li de herşeye takıntı göstermiyor bildiğim kadarıyla.
bu sebeple dışarıdan gelen sandwic ona bir uyarı vermiyor.
ben mesela dışarıdan sandwic sipariş edip yiyemem mesela evde.asla yapmayacağım bir şey.
takıntılı da değilim titiz de değilim ama mantık çerçevesinde o sandwic yere değen bir nesneden daha çok ürkütücü geliyor.

arkadaşlar bu hastalık zaten takıntı adı üstünde ama kendi içindede sınıflandırılıyo temizliğe ,cinselliğe,bulaşma,biriktirme.... aslında çoğumuzda var ama hastalık boyutunda değil ,bence normal dışardan yiyebilmesi mantık aramak yanlış,zaten mantıklı bir hastalık olsa insanlarda saçma sapan takıntılar yaratmazdı...

Mantıklı açıklaması yok mu, var. (Bazı arkadaşlar mantıklı mantıksız dinlemiyor okb demiş, deneyimlemişler de ve haklılar. Yalnız aradaki fark siz neye inanırsanız inanın mantıklı olmadığını aslında biliyorsunuz o durumda, konu sahibi kendisinin doğrusunu bildiğini düşünüyor.)

Sizin yer, tuvalet vs diye pis olduğuna emin olduğunuz yerler aslında günlük hayatta her gün temas ettiğimiz ve hiç şüphelenmediğimiz şeylerden çok daha temiz. Mikrop ve bakteri çeşitleri size pis gelmesine göre pis değildir, hastalık verici değildir, zararlı değildir.

Tabi bunun bir önemi var mı yok. Çünkü siz temizlik hastası değilsiniz, çok daha derin bir rahatsızlığınız var. Örnek vereceğim,

Kaç kilosunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…