• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TUVALET SORUNU VS SORUMSUZLUKLAR BOŞANMAYA KADAR GELEN EVLİLİK LÜTFEN YARDIM......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçen hafta sonu , temizlik takıntısı ile bişey duydum 3şahıstan. Kadında durduk yere temizlik takıntısı başlamış sabah akşam gece gündüz demeden temizlermiş işinden bile olmuş bu yüzden, ilaçlar kullanmış fayda etmemiş, ve kadın sürekli içimden bir ses konuşuyor beynim hiç durmuyor, başka bir kadın sesi de duyuyorum bana küvetin yanında sabun kırıkları, buzdolabının altında toz, şurdada çöp var diyor uyanıp gidip bakıyorum evet duyduğumun aynısı pis hemen temizleyip yatıyorum demiş, ve birine bunu anlatınca o da su perileri seninle uğraşıyor diye uyarıda bulunmuş. Ben diğer dünya alemi yani üç harflilerin varlığına inanıyorum yaşayan bilir çünkü. Acaba sizde de böyle şeyler oluyor mu?
Bu örnekteki kişi şizofreni boyutuna geçmiş. Ne cini ne perisi? Fazla Samanyolu TV izlemeyin. İşinize gelmeyen yorumları kiblemeniz de çok komik.

ben konunun gerçek olduğunu düşünmüyorum çelişen o kadar çok yer varki..

inanmıyor değil bence aile kzıı kendine musallat etmek istemiyor kocası var başında zaten onlardan uzak dursun yeterki
Babası böyle bir hastalığın olabileceğine inanmıyormuş sanırım sizin dediğinizde mantıklı zaten ailede sorunlu neresinden tutsak elimizde kalıyor

Rabbim sifa versin takintidar oturu boyle dusunuyorsunuz sizde biliyorsunuz ki bu bi hastalk tedaviyle gecilebilen lakiin slklntl ve sitres bu hastaligi tetikliyo doktora gidin ve sizefayda eden ilac olacaktir..Bende takinti hastasiyim inan benimde aklina neler neler ggeliyodu sacma oldugunu biliyodum ama elimde olmuyordu bende cok kiyafet atmistim zamaninda kirli diyo ama dukurler olsun rabbime iyiyim ayrica takintili insan yasamak sabir istiyo zor bi durum rabbim esinede sabir versin biran once tedavi ol umarim hersey duzelir

Bu örnekteki kişi şizofreni boyutuna geçmiş. Ne cini ne perisi? Fazla Samanyolu TV izlemeyin. İşinize gelmeyen yorumları kiblemeniz de çok komik.
:KK70::KK70::KK70:samanyolu mu ? Siz şimdi beni kapalı da sanıyorsunuzdur , hatta ve hatta üfürükçülere gitmişliği bile vardır diye bile düşünmüşsünüzdür :KK70::KK70::KK70:

Önyargınız için size de tedavi iyi gelecektir. ''İşinize gelmeyen yorumları kiblemeyin'' demişsiniz ya , işime gelmediğinden değil çirkinleşmemeleri için kibliyorum. Benim anlattığım karşı tarafın anladığı kadardır o yüzden , çok söz boş laf... Bu dediklerimi doğru anlamasınızda mühim değil.
İyi günler kiblendiniz...

seni muhatap aldıgımı hatırlamıyorum.
Bizlerde dizi muhattap almıyoruz ama hala saçma sapan fikirlerinizi yazıyorsunuz
Bu hastalığı yaşayan birisi olarak dilerim sizde yaşarsınız şımarıklıkmı ateıstlıgın direttıklerımı gorursunuz

Konu sahibi ne yapmaya karar verdin tedavi olacak mısın?

oky bence de boşver.bu kadının hasta olduğunu sen ben dahil bi kaç kişi düşünüyor zaten.
ben en çok ne merak ettim biliyomusun acaba eşine yaptığı o asitli işkenceyi kendine hiç yaptı mı ki?
bunu çok merak ediyorum.
bazı şeylerin acısını yarı bilinçli bir şekilde eşinden çıkardığını düşünmeye başladım dünkü mesajından sonra.
eğer derse ki kendime de benzer pek çok işkence yaptım ,aileme yaptım o zaman ağır bir vaka olduğu kesinleşecek.
ama aklımda soru işareti oluştu açıkcası.sanki eşi ses çıkarmadıkça dozunu artırmış gibi hareketlerinin.
eşine yapan kendine haydi haydi yapmalı.
mesela wc ihtiyacını görebildiğini kendini ikna edebildiğini filan yazmıştı.
o zaman her wc sonrası kendisini çamaşır suyuna basması gerekmez miydi?
kendine ne gibi zararla verdi bir yazssa durumu daha net anlayabiliriz belki.

MERABA şuan bu metni gözyaşları içinde babaevinde yazıyorum çok mutsuzum çok acı çekiyorum lütfen yardımcı olun yorumlarınıza çok ihtiyacım var sorunları kısaca özetliyorum
bu sene evlilikte 4 yılım geriye baktığımda gözyaşı fiziksel ve sözlü şiddet hep kötü anılar hep acılar aslında eşim iyi bi insandı evliliğimiz ilk yıllarında en büyük sorunumuz onun öfke kontrolü ve tamamen dikkatsiz sorumsuz tavırları benimse aşırı takıntılı düşüncelerimdi.çok dikkatsizdi elini cebine attığında bütün bozuk paraları yerden toplardık kaç defa kimliğini ehliyetini kaybetti yeniden çıkarttı sürekli biyerlerde telefon unutuyordu anahtarları çamaşır makinasından çıkardı onu uyarmaktan arkasını toplamaktan yoruluyordum ikimizde çalışıyorduk sabah gidip akşam eve geliyorduk çok sorumsuz davranırdı herşeyi benden beklerdi ikimizde yorgun olmamıza rağmen yemeği çayı herşeyi benden beklerdi bende bianda ve çok şiddetli olarak bulaşma ve temizlik takıntı hastalığı başladı belki stresten belki üzüntüden mutsuzluktan bilmiyorum ama bu bütün dünyamı kararttı eşim zaten sakar dikkatsizdi bende onu oraya düşürme bunu oraya koyma diye çıldırıyordum örneğin bikere yeni aldığı telefonu arabanın altına düştüğü için pis oldu onu kullanma diye çöpe attım yere bişey düşürünce almasını istemiyordum çok dikkatsiz olduğu için bu sorunu sürekli yaşıyorduk ben takıntılarımla boğuşurken oda öfkesini kontrol edemiyordu ben yapma etme dedikçe yere düşen şey kirlenmez çok saçma filan diye çıkışıyo eğer ben uzatırsam dayakla olayı çözmeye çalışıyordu sus diye boğazımı sıkıyor bazen tekme atıyor bazende beni yere fırlatıyordu öfkesini kontrol edemiyordu o acılar çok kolay geçiyordu ama takıntıdan kaynaklanan acı geçmiyordu asıl canımı yakan şey oydu takıntılardı doktorada gittim psikoloğada ilaç kullandım tam 2 yıl ama hep umutsuz oldu zaten eşim bukadar dikkatsiz oldukça hastalığı aşmam çok zorlaşıyordu 4yıllık evliliğim zehir oldu bebek bile düşünemedim aslında eşimde pişman olurdu bana kötü davranınca kahrolurdu ama engelde olamazdı eşimve ben 4 yıl boyunca çok ağladık canımıza kıymayı bile düşündük ama olmadı ne ben takıntılarımdan nede o öfke nöbetlerinden kurtulabildi
enson 2 ay önce eşimin ablasına ziyarete gittik tesadüfen ablasının klozeti tıkanmış eline poşet geçirip klozetin içine soktu ben bu sahneyi görünce iyice kafayı yedim bulaşma takıntısı olan biri için bu bir felaket sahnesiydi eşimin ablasının eline mikroplar bulaşacak ordan onun yaptığı yemekleri yiyeceğiz bize bulaşacak büyük bir travma yaşadım kendime gelemedim sonra evimize döndüğümüzde eşimin ablasındaki mikroplar sanki bizimle beraber eve geldi evde herşey bana pis gibi geldi bütün mutfak eşyalarını attım yemek yapamaz hiçbişey yiyemez duruma geldim tiksindim
sadece dışardan ekmek arası sandaviçle yaşamaya çalışıyordum eşim çok mutsuzdu kendini sigaraya alkole vermişti hergeçengün işkence gibiydi
biraz olsun moralimiz düzelsin diye bayramda dışarı gezmeye çıktık normalde eşimin eşyalarını yanıma alırdım düşürür çöpe atarım filan diye telefon cüzdan anahtar vs ogün dalgınlıkla tefonu anahtarı eşimden almayı unuttum eşimin cebindeydi eşimde acil lavabo ihtiyacı için alışveriş merkezinin tuvaletini kullandı cepteli ve anahtarı öncepteydi üzerinde kot pantolon vardı tabi lavabodan döndüğünde kıyamet koptu sen sakarsın kesin cep telefonunu tuvalete düşürmüş sonra elini deliğe sokup geri almışsındır dikkat etmezsin böyle şeylere diye eşime çıkıştım yok öyle bişey düşürmedim filan dedi ama ben anlamıyordum ablan gibi sende klozete daldırmışsındır elini diyor başka bişey demiyordum beynim sadece bunu görüyor bunu sölüyor bunu düşünüyordu.
eve döndüğümüzde çok büyük kavgalar ettik artık dayanamadı ve beni dövdü ama benim canımı daha çok yakan tuvalete teli düştümü düşmedimi buydu çok rahattı kesin düşmüştü eşim dayaklada yetinmedi bavulumla beni kapı dışarı attı boşanma davası açacağını söledi babamlarda kalmaya başladım sonra vicdan yapmış aradı beni gel diye yalvardı ama ben çok çaresizim şimdi oraya dönsem tuvalete elini sokup telefonu aldı hissi hep içimde o öyle bişey olmadı diyor ama bana öyle geliyor artık eşime dokunamam birlikte hiçbişeyi paylaşamam tiksinirim aslında bütün bayanlara sormak istiyorum sizin eşiniz cep telefonunu nerde taşıyor umumi tuvalete alışveriş merkezine telefonlamı giriyor hiç aklınıza geliyormu eşinizin telefonunu tuvalete düşüreceği internete baktım 10 kişiden 8 mutlaka telefonunu tuvalete düşürmüş ve elini sokup almış birsürü milletin pisliğinin olduğu biyer sizin eşinizin başına böle bişey gelse elini sokup alsa nekadar yıkarsa yıkasın miğdeniz kalkmazmı yalvarırım yardım edin bana çok çaresizim çok neyapacağımı bilmiyorum siz benim yerimde olsanız neyaparsınız

seni o kadar iyi anlıyorum kii..buna benzer takıntıları ben de yaşadım çünkü tuvalet takıntısı bulaşma takıntısı vs. ama benim tuvalet takıntım sperm bulaşmasıyla ilgiliydi..ben bekarım tuvalletten sperm bulaşır da ya hamile kalırsam diye korktum aylarca bi erkekten sonra tuvalete giremedim...imkansız olduğunu bile bile insan kendine söz geçiremiyor ve bunu yalnızca yaşayan biliyor...

seni eleştirenlere diyecek tek sözüm umarım başlarına gelmez bu okb denilen illet..öncelikle psikoloğa deik psikiyatriye gitmelisin çünkü psikolog ilaçlı tedavi yapamaz ve senin düzenli bi ilaç tedavisine ihtiyacın var bu uzun bi süreç ama inanırsan gerçekten düzelirsin..

telefona gelince biz ne dersek diyelim tatmin olmıcaksın ve kendi bildiğine inanıcaksın kendimden biliyorumm ama inan düşmedi düşse çalışmaz bozulurdu..Allah acil şifalar versin umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun...

:KK70::KK70::KK70:samanyolu mu ? Siz şimdi beni kapalı da sanıyorsunuzdur , hatta ve hatta üfürükçülere gitmişliği bile vardır diye bile düşünmüşsünüzdür :KK70::KK70::KK70:

Önyargınız için size de tedavi iyi gelecektir. ''İşinize gelmeyen yorumları kiblemeyin'' demişsiniz ya , işime gelmediğinden değil çirkinleşmemeleri için kibliyorum. Benim anlattığım karşı tarafın anladığı kadardır o yüzden , çok söz boş laf... Bu dediklerimi doğru anlamasınızda mühim değil.

kapalı olmak kötü bişey mi...! yazık..

kapalı olmak kötü bişey mi...! yazık..
Bayan orda kötü bişi yazıo mu? Tövbe yarabbim ya, diğer bayana önyargılısın demek istedim fakat görünen o ki sende önyargılısın.
Tereyağından kıl çeker gibi çekip yanlış anlamanızla hemen karşı tarafa saldırıya geçiosunuz resmen.
Sizi de kibledim, saçma şeylerle alıntılamayın lütfen beni...

sizde kiblendiniz:))

Bayan orda kötü bişi yazıo mu? Tövbe yarabbim ya, diğer bayana önyargılısın demek istedim fakat görünen o ki sende önyargılısın.
Tereyağından kıl çeker gibi çekip yanlış anlamanızla hemen karşı tarafa saldırıya geçiosunuz resmen.

Tereyağından kıl çeker gibi deyimi kolayca, sorunsuzca halledilen kişiyi yormayan işler için kullanılır. Siz sanırım cımbızla laf çeker gibi demek istediniz.. Neyse.. Kapalı da olunabilir yeter ki insanlar kendilerini diğer insanların düşüncelerine, onlara saygı duymaya karşı kapatmasın. İyi kib'lemeler ;)

TABİKİ KENDİMEDE BU KONUDA ÇOK ZARAR VERDİM DOLABIMDA GİYECEK HİÇBİR KIYAFETİM KALMADI KİRLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜKLERİMİ ATTIM TAKILARIM MAKYAJ MALZ4EMELERİM HEPSİ SİZ ANLAMIYOSUNUZ GALİBA BU HASTALIKTA BEYNİNİZİ KONTROL EDEMİYOSUNUZ ISRARLA İNCE DETAYLAR DÜŞÜNÜYOSUNUZ EŞİNİZ LAVOBODA TEL DÜŞÜRDÜ ONU ELİYLE ALDI ORDAKİ PİS BAKTERİLER ELİNE BULAŞTI SONRA ONUNLA HERYERE DOKUNDU VE DOKUNDUĞU HERŞEY MAHVOLDU KİRLENDİ BEYNİNİZ SADECE BUNA ODAKLANIYO BAŞKA BİŞEY DÜŞÜNMÜYO
BEN KENDİ ELİMİDE ASİTLE YAKTIM HATTA YANIK İZİ KALDI TUVALETİ YIKARKEN SU SIÇRADI DİYE YIKASAM GEÇMEYECEK EN İYİSİ DIŞ DERİYİ SOYUP TAMAMEN KURTULMAK ANNEM BANA MİSAFİR GELDİĞİNDEDE AYAKKABISINI DIŞARDA KAPI ÖNÜNDE ÇIKARIRKEN YANLIŞLIKLA YERE BASTI DİYE ÇAMAŞIR SUYUNDA BEKLETMİŞTİM AYAKLARINI AYAĞINDA ÇORAP YOKTU ÇÜNKÜ O ŞEKİLDE YERE DEĞDİ AYAĞI BÜTÜN PİSLİKLER AYAĞINA BULAŞTI ZATEN O OLAYDAN SONRA BİRDAHA BANA GELMEDİ
SİZ SADECE GÖRDÜĞÜNÜZÜ YORUMLUYOSUNUZ ÇAMAŞIR SUYU DÖKMEDEN ASİTLE YAKMADAN ÖNCE NEKADAR ACI ÇEKTİĞİMİ ALGILAYAMIYOSUNUZ TABİ O ÖYLE Bİ ACIKİ SANKİ BÖYLE DENİZDE BOĞULUYOSUNUZ NEFES ALAMIYOSUNUZ KIYIYA ÇIKMAK İÇİN RAHATLAMANIZ İÇİN ENSON BUNU YAPIYOSUNUZ YOKSA ÖLECEKMİŞİNİZ GİBİ OLUYOR
AYRICA OĞUZ TAN İBRAHİM BİLGEN GİBİ DOKTORLARADA GİTTİM BEN DÜĞÜN TAKILARIDA DAHİL BÜTÜN VARIMI YOĞUMU HARCADIM AMA NEYAZIIKKİ BU İŞİ TİCARETE DÖKMÜŞLER DOKTORLAR SADECE BİR MUANE ÜCRETİNE 1 BUCUK MİLYAR İSTİYOR VE HER SEANSTA BU PARAYI İSTİYOR AYRIYETTEN PSİKOLOG VE BEYİN HARİTASI İÇİN 3MİLYAR DAHA TABİ Bİ İKİ KERE GİDEBİLDİM ÇÜNKÜ ANCAK PARAM OKADAR YETTİ DEVLET HASTENELERİNE GİTTİM LUSTRAL YAZIP GÖNDERDİLER ORTA SEVİYEDE BİKAÇ DOKTORA DAHA GİTTİM ANLAŞAMADIK AYNI SİZİN GİBİ YORUMLAR YAPTI PİSLİKTEN NEOLCAK FİLAN SANKİ BEN BİLİNÇLİ OLARAK MİKROP PİSLİK DÜŞÜNÜYORUM OYSA ZAM TERSİNE PİSLİK MİKROP AKLIMA GELMESİN DİYE KAPAYI YİYORUM BİKERESİNDE YİNE KİRLİLİK ÜZERİNE Bİ TAKINTIM OLDU SIRF ONU DÜŞÜNMEYİM SABAHDAN AKŞAMA KADAR PARLARDA DOLAŞTIM ALIŞVERİŞ YAPTIM KENDİMİ BAŞKA ŞEYLERE ODAKLANDIRMAYA ÇALIŞTIM AMA ERTESİ GÜN YİNE GELDİ AKLIMA BU BENİM HİÇ HOŞUMA GİTMİYOR KEŞKE ŞIMARIKLIK OLSAYDI BU KADAR KOLAY OLSAYDI BEYNİM HEP MANTIK ARIYO HANİ SİZ DİYOSUNUZYA NEOLCAK ALLAH AŞKINA SİZİN AKLINIZA HİÇ GELMİYOMU SOKAKLAR CADDELER NEKADAR PİS BİRSÜRÜ İNSAN DOLAŞIYO HAYVANLAR TUVALETİNİ YAPIYO HATTA BAZEN İNSANLARDA YERE DÜŞEN ŞEYLER MİĞDEMİ BULANDIRIYO SONRA TUVALET EN PİS ŞEY HELEDE ALIŞVERİŞ MERKEZİ VE UMUMİ TUVALETLER BİRSÜRÜ İNSAN İHTİYACINI GİDERİYO ORAYA DÜŞEN EŞYA ALINIP KULLANILIRMI SİZ NASIL RAHAT EDİYOSUNUZ BEYNİNİZ BUNA NASIL İZİN VERİYO ANLAYAMIYORUM BUNU ANLASAM MANTIKLI Bİ AÇIKLAMASI OLSA BELKİ İNANACAĞIM

''Siz şimdi beni kapalı da sanıyorsunuzdur'' cümlenizdeki alayı beş yaşındaki çocuk bile anlar ki konularınıza bakarsak kapalılara karşı olduğunuz zaten apaçık.. herneyse konu dışına çıkıp konu sahibine saygısızlık yapmak istemiyorumşimdi sabaha kadar kibleyin kolay gelsinnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back