- 5 Ekim 2013
- 3.583
- 3.395
- 168
her işine gelmeyen bu dayağı haketti diye birbirini dövsün oh ne ala memleket .BAna göre haketmedi size göre haketti .Ölçüsü nedir bunun?Dayağı haketti diyene de ben dayak atayım mı madem .E haketti ama :)hasta insanı dövmek. kadın rahatsız . hasta merve hasta.
düşün rahatsız olduğu açıkça belli bir insanı döven adama iyi yapmış deniliyıor. oldu.her işine gelmeyen bu dayağı haketti diye birbirini dövsün oh ne ala memleket .BAna göre haketmedi size göre haketti .Ölçüsü nedir bunun?Dayağı haketti diyene de ben dayak atayım mı madem .E haketti ama :)
hasta insanı dövmek. kadın rahatsız . hasta merve hasta.
hanımefendi şimdi de teşhis koydunuz .Doktor moduna girdiniz .Psikiyatrist misiniz ?Hasta olmadığı kanısına nasıl vardınız .Nedir bu acımasızlık .ya ne hastası ya. ben bu hastalıklara inanmıyorum. böyle bir hastalık falan yok. şımarıklıgın uç noktası.
bu hareketleri gidip annesine yapsa o da döver. yalan mı?
sen o zaman psikolojiye ve psikiyatriyede inanmıyorsun. oldu canım merve beyya ne hastası ya. ben bu hastalıklara inanmıyorum. böyle bir hastalık falan yok. şımarıklıgın uç noktası.
Just konu sahibinin eski mesajlarıyla son açtığı konuda kendisi hakkındaki bilgiler -yaş, fiziki özellikler- tutarsız.
He arkadasim tip dunyasi yalan bi sen dogrusun.ya ne hastası ya. ben bu hastalıklara inanmıyorum. böyle bir hastalık falan yok. şımarıklıgın uç noktası.
sen o zaman psikolojiye ve psikiyatriyede inanmıyorsun. oldu canım merve bey
sen inanmıyorum deyince bu hastalıklar yok mu oluveriyor merve?ya ne hastası ya. ben bu hastalıklara inanmıyorum. böyle bir hastalık falan yok. şımarıklıgın uç noktası.
paranoid şizofrenleri napalım mesela...dövelim mi.ya tabi ki inanmıyorum psikolojiye falan. daha önce de yazdım bu konuda bir şeyler o yüzden tekrar açmak istemiyorum. bir de bunun modası var ''ayy ben de şu hastalık varmış şekerim''. poff yani okypete amca.
ateş düştüğü yeri yakar diye neden diyemiyoruz .Burada herkes konu sahiplerinin görümcesi eltisi kaynanası gibi muamele ediyor .Neden kız kardeş olmayı denemiyorsunuz ? Ben genellikle konu sahiplerine yüklenmem .Bir tek para konusunda boşboğazlık yapanlar hariç onlar bana asalak gibi gelir çünkü ama diğer konularda nedir bu bozma telaşı allahaşkına .HaklısınızŞımarıklık değil çocukluğunda babası tarafından ezilmiş ve çok baskı görmüş. daha 9 yaşındayken ablasına sevdiği pantolonu alalım dedi diye babası burnundan kanlar akana dövmüş. Annesi hamileyken babası tarafından dövülmüş . Daha bir çok şey. Ne gerek var diye düğününe gelmeyen bir babaya, bu olaylardan kadının yalnızlığından, kendine güvensizliğinden fırsat çıkaran eş ve ailesi var ortada. Nispet yaparcasına kayınvalidesi ve görümcesi tarafından sürekli göklere çıkarılan bir eltiye, kendisine mikrop diyen bir görümceye sahip. Daha yazamadığım bir çok şey...Keşke bu konu kapatılsa geçmişinde okuduklarını buraya tekrar dökmek istemezdim ama bilip bilmeden insanların bu şekilde yorumlar yapmasına duyarsız kalamadım.
sen inanmıyorum deyince bu hastalıklar yok mu oluveriyor merve?
google var elinin altında,en basiti OKB yaz bi araştır bakalım var mı yok mu?
hanımefendi şimdi de teşhis koydunuz .Doktor moduna girdiniz .Psikiyatrist misiniz ?Hasta olmadığı kanısına nasıl vardınız .Nedir bu acımasızlık .
onlar tam dayaklık .Falakaya yatırmak lazım .paranoid şizofrenleri napalım mesela...dövelim mi.
bak bende yokum mesela. okypete amca yok. halüsinasyon görüyorsun sen şu anbu hastalıklar zaten yok. hepsini uydurdular kafalarından. sizi bu yalanlarla kandırdıkları için hastalıklar gerçekten var olmuş olmuyor.
paranoid şizofrenleri napalım mesela...dövelim mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?