• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TUVALET SORUNU VS SORUMSUZLUKLAR BOŞANMAYA KADAR GELEN EVLİLİK LÜTFEN YARDIM......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hemen çok ciddi bir şekilde tedavi olmalısınız. şiddetin her türlüsüne karşıyım. ancak eşinizi bu hale getiren sizsiniz. sabırda bir yere kadar ama. siiznle hayat çok zor. her avm tuvaletine giren tuvalate bişey mi düşürüyor ne alaka ya. sizde takıntıdan ziyade güvensizlikte var.

eşinize çok yükleniyorsunuz.

işin zor cidden. belki sen de farkındasın bunun ne kadar saçma bi takıntı oldugunun. eşinin hali ise içler acısı, yazık adama. çekilecek gibi degilsin.

bir kadın neden dayagı hak eder diye sorarlardı bana, örnekler çıktıkça gösteriyorum. mesela bu kadın yedigi tokatı hak etmiş. yani dogruya dogru ama şimdi yalan mı... bırak kocasını annesi olsa döverdi bunu. ayy yazık hastaymış demem ben buna. konu sahibinin acilen saçmalamayı, şımarıklıgı bırakması gerekiyor. gerekiyorsa kendini zorlayacak. yoksa da başkasıyla yaşamaya uygun biri olmadıgını kabullenip boşanacak eşinden. bi de hala telefon düştü düşmedi mi onun derdinde :KK69:

işin zor cidden. belki sen de farkındasın bunun ne kadar saçma bi takıntı oldugunun. eşinin hali ise içler acısı, yazık adama. çekilecek gibi degilsin.

bir kadın neden dayagı hak eder diye sorarlardı bana, örnekler çıktıkça gösteriyorum. mesela bu kadın yedigi tokatı hak etmiş. yani dogruya dogru ama şimdi yalan mı... bırak kocasını annesi olsa döverdi bunu. ayy yazık hastaymış demem ben buna. konu sahibinin acilen saçmalamayı, şımarıklıgı bırakması gerekiyor. gerekiyorsa kendini zorlayacak. yoksa da başkasıyla yaşamaya uygun biri olmadıgını kabullenip boşanacak eşinden. bi de hala telefon düştü düşmedi mi onun derdinde :KK69:
dayağı eşek bile haketmez hanımefendi .Eşeğe bile vur seni görünce kin tutar .Bunlar nasıl laflar ?Bir kızkardeşiniz olsa ve bu durumda olsa aynını dermiydiniz acaba ?

ya arkadaşlar konu sahibi çocukluğunda problemler yaşamış ama eşi ve ailesi de hastalık safhasına getirecek olaylar yaşatmışlar. Yani eşi sütten çıkmış ak kaşık değil karısına destek olmamış ailesine karşı ezdirmiş. Sahip çıkmamış sadece buradaki yazdığı konudan değerlendirme yapılıyor ama geçmişte açtığı konulara bakın.

söylenecek çok söz yok bir an önce lütfen eşiniz de siz de tedavi olun...

Eşinizin şiddet kullanması asla onaylanacak ya da 'adamcağız en sonunda dövmüş' denilebilecek bir durum değil ama bence eşinizden çok sizin tedaviye ihtiyacınız var. Ben olsam kesinlikle sizinle aynı evde bir gün bile geçirmek istemezdim. Arabanın altına düştü diye cep telefonunu atmak ne demek! Adamı da siz delirtmişsiniz büyük ihtimal. Nihayetinde hastalıktır, Allah kimsenin başına vermesin ama boşanacaksanız da bu işin bir çözümünü bulun. Bundan sonraki hayatınız zindan olmasın.

bi güldüm bi üzüldüm inanımn. çok fazla takıntılısınız bence. ikinizinde ciddi bi tedaviye ihtiyacı var. eşinizin sizi dövmesi kabul edilemez bi durum zaten. rabbim yardımcın olsn inşallah

Gereksiz laf kalabalığı yapan insanlar herşeyi çok bildiğini sanıyorlar ya komik üstelik bir kelime etsem çirkinleşmeye hazırlar, bence doktora sadece konu arkadaşımız değil bu tip insanlarda gidip tedavi olmalı. Egoistlik başa bela olabilir... Hacı hoca ayak takımı tuzağına Allah kimseyi düşürmesin , Allah herkesin gönlüne hidayet ve ilim sahibi etsin.

Geçmiş olsun konu sahibesi , eşin ve ikinizde acil tedaviye ihtiyacınız var , bence aşılamayacak bir sorun değil yeter ki bunu çok isteyin ve çaba verin...

Ne olursa olsun kimse dayağı hak etmez ve üstelik karşımızdaki hasta sorunlu bir insanla bence el kalkmamalı.
Eşi sabırlıymış ama eşine sahip çıkmayı canım iyi değilsin gel bir doktora gidelim demeyi becerememiş.
Dolmuş dolmuş tatmış. Keşke tedaviye götürseydi sizi.

Ben bu tarz takıntıların şımarıklık olduğunu düşünüyorum.
Birilerinin hayatını yönetme,sürekli dikkat çekme çabası.
Şimdi mutlaka bu bir hastalık ,ben kendimi kontrol edemiyorum diyeceksiniz,ama ben kabul etmiyorum.
Yeni evlendiğimizde eşimdede başladı bu temizlik takıntıları.
Resmen benim hayatımı zindana çevirdi.
Hamile olduğumu öğrendim ve bebeği aldıracağımı söyledim çünkü bu kadar takıntılı bir adamla çocuk yetiştirirsem ya onu öldürürdüm,yada boşanırdım.
15 gün yalvardı aldırmamam için ve bu huyunu tamamen bırakacağına söz verdi.
Psikolojik destek bile almadan kendini telkin ederek 6 ay içinde normal bir insan haline geldi.
O yüzden ben inanmıyorum kendimi kontrol edemiyorum diyenlere.

Geçen hafta sonu , temizlik takıntısı ile bişey duydum 3şahıstan. Kadında durduk yere temizlik takıntısı başlamış sabah akşam gece gündüz demeden temizlermiş işinden bile olmuş bu yüzden, ilaçlar kullanmış fayda etmemiş, ve kadın sürekli içimden bir ses konuşuyor beynim hiç durmuyor, başka bir kadın sesi de duyuyorum bana küvetin yanında sabun kırıkları, buzdolabının altında toz, şurdada çöp var diyor uyanıp gidip bakıyorum evet duyduğumun aynısı pis hemen temizleyip yatıyorum demiş, ve birine bunu anlatınca o da su perileri seninle uğraşıyor diye uyarıda bulunmuş. Ben diğer dünya alemi yani üç harflilerin varlığına inanıyorum yaşayan bilir çünkü. Acaba sizde de böyle şeyler oluyor mu?
1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.
bu konuları konuşmak sitemizde yasaktır dikkat edelim. konu sahibi rahatsız. onu iyice korkuya sürükleyecek obsesyonunu artıracak hastalığını ilerletecek örneklerden kaçınalım lütfen

Konu sahibi bir konusunda sağlıkçı, bir konusunda öğretmen ve bunun gibi dikkat edin çok örnek var..
Umarım yanında aklı başında birileri olur da tedavi olur ..
Bazı şeyler çok tutarsız...
Burda daha açık yazmak istemiyorum..
Allah yardımcısı olsun gerçekten de kimbilir ne yaşadı da bu durumda biz yazdığı yansıttığı kadarını biliyoruz..
bütün bu tutarsızlıklar hastalığından kaynaklanıyor

hasta insanı dövmek. kadın rahatsız . hasta merve hasta.

Eşiniz öfke konrolü,sizde takıntı problemi sebebiyle bir doktora görünseniz iyi olur.
sevgiler.

Hiç kızmayın konu sahibesine. Yaşamayan bilemez maalesef ki. benim kuzenim aynı bu şekilde takıntılı evli değil daha yeni nişanlandı ve bu çocukluğundan gelme bir şey daha 4 yaşındayken belirtilerini vermeye başlamış ama anlayamadık hiç birimiz.
Çok tedavi gördü ve hala da görüyor ondaki takıntı biri ona değerse işten eve gelip çantasına kadar yıkatıyor ve her gün bu şekilde, elleri yıkanmaktan soyuluyor ve tik bir şekilde 3 kere mi 5 kere mi ne yıkıyor lambayı dirseği ile kapatıyor, yanından geçerken abla bana değdin mi degdinse bir şey olur mu ? bunu bin kere sorabiliyor ve soruyor. Ailesi bezmiş durumda annesi bile artık dayanamıyor. Eşyalarının yeri değişirse problem oluyor ya ben bile daha diğerlerini yazamadım ama maalesef geçmiyor sadece ilaçlarla az biraz kendini kontrol altına alıyor.

Allah yardım etsin ben bildiğim için bu rahatsızlığı bana konu hiç fake gibi gelmedi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back