dayağı eşek bile haketmez hanımefendi .Eşeğe bile vur seni görünce kin tutar .Bunlar nasıl laflar ?Bir kızkardeşiniz olsa ve bu durumda olsa aynını dermiydiniz acaba ?işin zor cidden. belki sen de farkındasın bunun ne kadar saçma bi takıntı oldugunun. eşinin hali ise içler acısı, yazık adama. çekilecek gibi degilsin.
bir kadın neden dayagı hak eder diye sorarlardı bana, örnekler çıktıkça gösteriyorum. mesela bu kadın yedigi tokatı hak etmiş. yani dogruya dogru ama şimdi yalan mı... bırak kocasını annesi olsa döverdi bunu. ayy yazık hastaymış demem ben buna. konu sahibinin acilen saçmalamayı, şımarıklıgı bırakması gerekiyor. gerekiyorsa kendini zorlayacak. yoksa da başkasıyla yaşamaya uygun biri olmadıgını kabullenip boşanacak eşinden. bi de hala telefon düştü düşmedi mi onun derdinde
dayağı eşek bile haketmez hanımefendi .Eşeğe bile vur seni görünce kin tutar .Bunlar nasıl laflar ?Bir kızkardeşiniz olsa ve bu durumda olsa aynını dermiydiniz acaba ?
Çok güzel bir atasözümüzü yazayım.ben senin gibi düşünmüyorum. kimse dayagı hak etmez demek lafügüzaftır.
Çok güzel bir atasözümüzü yazayım.
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste .
1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.Geçen hafta sonu , temizlik takıntısı ile bişey duydum 3şahıstan. Kadında durduk yere temizlik takıntısı başlamış sabah akşam gece gündüz demeden temizlermiş işinden bile olmuş bu yüzden, ilaçlar kullanmış fayda etmemiş, ve kadın sürekli içimden bir ses konuşuyor beynim hiç durmuyor, başka bir kadın sesi de duyuyorum bana küvetin yanında sabun kırıkları, buzdolabının altında toz, şurdada çöp var diyor uyanıp gidip bakıyorum evet duyduğumun aynısı pis hemen temizleyip yatıyorum demiş, ve birine bunu anlatınca o da su perileri seninle uğraşıyor diye uyarıda bulunmuş. Ben diğer dünya alemi yani üç harflilerin varlığına inanıyorum yaşayan bilir çünkü. Acaba sizde de böyle şeyler oluyor mu?
bütün bu tutarsızlıklar hastalığından kaynaklanıyorKonu sahibi bir konusunda sağlıkçı, bir konusunda öğretmen ve bunun gibi dikkat edin çok örnek var..
Umarım yanında aklı başında birileri olur da tedavi olur ..
Bazı şeyler çok tutarsız...
Burda daha açık yazmak istemiyorum..
Allah yardımcısı olsun gerçekten de kimbilir ne yaşadı da bu durumda biz yazdığı yansıttığı kadarını biliyoruz..
hasta insanı dövmek. kadın rahatsız . hasta merve hasta.işin zor cidden. belki sen de farkındasın bunun ne kadar saçma bi takıntı oldugunun. eşinin hali ise içler acısı, yazık adama. çekilecek gibi degilsin.
bir kadın neden dayagı hak eder diye sorarlardı bana, örnekler çıktıkça gösteriyorum. mesela bu kadın yedigi tokatı hak etmiş. yani dogruya dogru ama şimdi yalan mı... bırak kocasını annesi olsa döverdi bunu. ayy yazık hastaymış demem ben buna. konu sahibinin acilen saçmalamayı, şımarıklıgı bırakması gerekiyor. gerekiyorsa kendini zorlayacak. yoksa da başkasıyla yaşamaya uygun biri olmadıgını kabullenip boşanacak eşinden. bi de hala telefon düştü düşmedi mi onun derdinde
ayrıca kadını bu hale getiren kocası ve babası.hasta insanı dövmek. kadın rahatsız . hasta merve hasta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?