Hayretler içinde okudum yahu!
Manyaklık derecesinde titizliğiniz eşinizi bir canavara dönüştürmüş.
Valla adama hiç kızamadım kusura bakmayın, ben bile bunaldım burdan..
Tuvalete telefonumla girdiğim olmuştur..
Hatta sakarımdır. Hiç düşürmedim teli ama düşürseydim de eldivenle falan alabilirdim.
Çamaşır suyu ile yıkarım geçer.
Amannnnn dışardan aldığınız o sandviçleri adam belki burnundan pislik aldığı eli ile hazırlıyor ne biliyorsunuz?
Yediğimiz ekmek nasıl yapılıyor?
Ya da satın aldığınız meyve ve sebzeler belki çamurların içinde, türlü pisliğin içinde gezip masamıza varıyor.
Böyle hastalıklı düşünce ile ömür mü geçer Allah aşkına!
İyi ki çocuğunuz olmamış. Çocuk yarın öbür gün ayağı kayar tuvaletin deliğine girer falan.
Çocuktan tiksinirim dokunamam hayatta mı diyeceksiniz?
Anne olunca neler alır o mide neler..
Eş olunca da alır bir şeyler.. Arada sevgi varsa tabi..
Lütfen çok ciddi tedavi olun.
yokmuş öyle bir bilim dalı..Bütün psikiatri ve psikoloji bölümleri arkadaşın bilimsel çalışmalarına dayanarak şu an kendini fes etmeye karar vermiş.
Hayir, bu hastaliklar hep vardi ancak hastalik olarak adi konmadigi icin bu davranistaki insanlar yillarca deli muamelesi gorduler siddet gorduler.bu hastaliklarin adi konduktan sonra tedavi edilebilecekleri anlasildi.bu hastalıklar zaten yok. hepsini uydurdular kafalarından. sizi bu yalanlarla kandırdıkları için hastalıklar gerçekten var olmuş olmuyor.
bu konuda uzman mısın. cidden söylüyorum. branşın bunun üzerinemişizofreni gibi uç örnekleri boş yere getirme buraya. şımarıklıgını hastalık diye şirin göstermeye çalışanlarla ugraşamam. bir öyle bir böyle davranan tutarsız kişi ''ayy borderline kişilik bozuklugum varmış'' der. hatta bir de bununla hava atanlar var. ya karaktersizlik ne zamandan beri hastalık olmuş? şımarıklık ne zamandan beri hastalık olmuş.
eski yöntem iyidiryokmuş öyle bir bilim dalı..
bu konuda uzman mısın. cidden söylüyorum. branşın bunun üzerinemi
ilahi adalete inanırım. bugün olmazsa yarın.Ya bazen diyorum Allah'ım minicik bir büyük konuşsam alnıma yapışıyor. İnsanlar burda neler neler diyor. Onları neden görmüyorsun. Sonra tevbe tevbe tabi ama gene de bu kadar sorunlu bir insana şımarık diyenin de bir ilahi adaletten nasibini istemek suç mu?
o zaman tek kitapla bir sonuca varma. benden tavsiye sanaçok şükür branşım bu saçmalık üzerine degil. ama ünv. de kitap diye okuttukları şeylere epey göz atmışlıgım var. bi tarafımdan sallamıyorum yani.
çok şükür branşım bu saçmalık üzerine degil. ama ünv. de kitap diye okuttukları şeylere epey göz atmışlıgım var. bi tarafımdsallamıyorum yani.
o zaman tek kitapla bir sonuca varma. benden tavsiye sana
Senin insana saygın yok, tıbba saygın yok, hastaya saygın yok... Cahilsin ve cahilliğini giderme çaban bile yok ki , bu talihsiz yorumu yazmisin. Ne ayıp ne kötü yorum bile demeyeceğim. Çünkü konu sahibi gibi senin de durumun ortada. Yanliz o bir sıfır senden onde. En azından hasta olduğunu biliyor.
ne vuruyorsun.tek kitap mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?