- 25 Ağustos 2014
- 20.398
- 48.332
- 798
esinle bogaz bogaza gelmissiniz, bosanma noktasindasiniz, hala telefonla ilgili komplo teorileri.. titizlik hastaligi bi donem bende de vardi ve hirsimdan agladigimi bilirim ama sukur ki ileri dereceye varmadan gecti.. hala ara sira titizlenirim ama bana verdigi zarari dusununce unutmaya calisirim.. seni anliyorum, sen de rahatsizsin ama mucadele edemiyosun, gecmiyo, elinde degil.. ama durumun anormalligine bakarsan, once ne yapman gerektigini anlarsin.. TEDAVİ..TEDAVİ olmadığımımı düşünüyorsunuz siz benim 2 yıl boyunca istanbulda ankarada çalmadığım uzman psikolog psikiyatri kapısı kalmadı hep çok yüksek fiyat veriyorlar işin ticaret boyutunu düşünüyorlar davranış tedavisi uygulandı ödevler verildi ama olmadı işte bişeyler herşeyi alt üst ediyor telefonla eşim benim yanıma çok geç döndü telefonu gördüğümde kuruydu ama ben şöyle düşündüm eşim geç döndüğü için belki parçalarını açıp telefonu kurulamıştır sonrada zaten kavga ettiğimiz için çalışıp çalışmadığını görmedim şuanda sorduğumdada ben çok üzüldüğüm için yeni bi telefon almış kendine onu artık kullanmıyormuş sizce o telefonun düşüp düşmediği nasıl anlaşılır nereye götürüp o telefonun düşüp düşmediğinden emin olabilirim
telefonu atmak, esyayi atmak vs bunlar kendince buldugun anlik cozum ve rahatlamalardir ve cok kisa surer.. nereye kadar atacaksin edeceksin..