• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TUVALET SORUNU VS SORUMSUZLUKLAR BOŞANMAYA KADAR GELEN EVLİLİK LÜTFEN YARDIM......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hasta insanı dövmek. kadın rahatsız . hasta merve hasta.
her işine gelmeyen bu dayağı haketti diye birbirini dövsün oh ne ala memleket .BAna göre haketmedi size göre haketti .Ölçüsü nedir bunun?Dayağı haketti diyene de ben dayak atayım mı madem .E haketti ama :)

her işine gelmeyen bu dayağı haketti diye birbirini dövsün oh ne ala memleket .BAna göre haketmedi size göre haketti .Ölçüsü nedir bunun?Dayağı haketti diyene de ben dayak atayım mı madem .E haketti ama :)
düşün rahatsız olduğu açıkça belli bir insanı döven adama iyi yapmış deniliyıor. oldu.
mesela kadın şizofren ne yaptıığını bilmiyor,bunun için dövelim o zaman onu.

Ya arkadaşlar,konu sahibinin çok ciddi boyutta olan bir rahatsızlığı var.
geçmiş konularına bakılırsa görülüyor.
biriniz diyor dayağı haketmiştir,biriniz diyor şımarık.
yapmayın Allah aşkına,durumu zaten cidddi.
ciddi bir tedavi de almamış galiba şimdiye kadar.
Allah düşmanımın başına vermesin ama bu tip hastalıklarla uğraşmakçok zor.

ya ne hastası ya. ben bu hastalıklara inanmıyorum. böyle bir hastalık falan yok. şımarıklıgın uç noktası.

bu hareketleri gidip annesine yapsa o da döver. yalan mı?
hanımefendi şimdi de teşhis koydunuz .Doktor moduna girdiniz .Psikiyatrist misiniz ?Hasta olmadığı kanısına nasıl vardınız .Nedir bu acımasızlık .

Şımarıklık değil çocukluğunda babası tarafından ezilmiş ve çok baskı görmüş. daha 9 yaşındayken ablasına sevdiği pantolonu alalım dedi diye babası burnundan kanlar akana dövmüş. Annesi hamileyken babası tarafından dövülmüş . Daha bir çok şey. Ne gerek var diye düğününe gelmeyen bir babaya, bu olaylardan kadının yalnızlığından, kendine güvensizliğinden fırsat çıkaran eş ve ailesi var ortada. Nispet yaparcasına kayınvalidesi ve görümcesi tarafından sürekli göklere çıkarılan bir eltiye, kendisine mikrop diyen bir görümceye sahip. Daha yazamadığım bir çok şey...Keşke bu konu kapatılsa geçmişinde okuduklarını buraya tekrar dökmek istemezdim ama bilip bilmeden insanların bu şekilde yorumlar yapmasına duyarsız kalamadım.

sen o zaman psikolojiye ve psikiyatriyede inanmıyorsun. oldu canım merve bey

ya tabi ki inanmıyorum psikolojiye falan. daha önce de yazdım bu konuda bir şeyler o yüzden tekrar açmak istemiyorum. bir de bunun modası var ''ayy ben de şu hastalık varmış şekerim''. poff yani okypete amca.

ya ne hastası ya. ben bu hastalıklara inanmıyorum. böyle bir hastalık falan yok. şımarıklıgın uç noktası.

bu hareketleri gidip annesine yapsa o da döver. yalan mı?
sen inanmıyorum deyince bu hastalıklar yok mu oluveriyor merve?
google var elinin altında,en basiti OKB yaz bi araştır bakalım var mı yok mu?

ya tabi ki inanmıyorum psikolojiye falan. daha önce de yazdım bu konuda bir şeyler o yüzden tekrar açmak istemiyorum. bir de bunun modası var ''ayy ben de şu hastalık varmış şekerim''. poff yani okypete amca.
paranoid şizofrenleri napalım mesela...dövelim mi.

Şımarıklık değil çocukluğunda babası tarafından ezilmiş ve çok baskı görmüş. daha 9 yaşındayken ablasına sevdiği pantolonu alalım dedi diye babası burnundan kanlar akana dövmüş. Annesi hamileyken babası tarafından dövülmüş . Daha bir çok şey. Ne gerek var diye düğününe gelmeyen bir babaya, bu olaylardan kadının yalnızlığından, kendine güvensizliğinden fırsat çıkaran eş ve ailesi var ortada. Nispet yaparcasına kayınvalidesi ve görümcesi tarafından sürekli göklere çıkarılan bir eltiye, kendisine mikrop diyen bir görümceye sahip. Daha yazamadığım bir çok şey...Keşke bu konu kapatılsa geçmişinde okuduklarını buraya tekrar dökmek istemezdim ama bilip bilmeden insanların bu şekilde yorumlar yapmasına duyarsız kalamadım.
ateş düştüğü yeri yakar diye neden diyemiyoruz .Burada herkes konu sahiplerinin görümcesi eltisi kaynanası gibi muamele ediyor .Neden kız kardeş olmayı denemiyorsunuz ? Ben genellikle konu sahiplerine yüklenmem .Bir tek para konusunda boşboğazlık yapanlar hariç onlar bana asalak gibi gelir çünkü ama diğer konularda nedir bu bozma telaşı allahaşkına .Haklısınız

sen inanmıyorum deyince bu hastalıklar yok mu oluveriyor merve?
google var elinin altında,en basiti OKB yaz bi araştır bakalım var mı yok mu?

bu hastalıklar zaten yok. hepsini uydurdular kafalarından. sizi bu yalanlarla kandırdıkları için hastalıklar gerçekten var olmuş olmuyor.

hanımefendi şimdi de teşhis koydunuz .Doktor moduna girdiniz .Psikiyatrist misiniz ?Hasta olmadığı kanısına nasıl vardınız .Nedir bu acımasızlık .

Bütün psikiatri ve psikoloji bölümleri arkadaşın bilimsel çalışmalarına dayanarak şu an kendini fes etmeye karar vermiş.

bu hastalıklar zaten yok. hepsini uydurdular kafalarından. sizi bu yalanlarla kandırdıkları için hastalıklar gerçekten var olmuş olmuyor.
bak bende yokum mesela. okypete amca yok. halüsinasyon görüyorsun sen şu an:KK53:
off merve offf. . yok tıp ta yok matematikte yok,biyolojide yok. hah bende yokum.
neyse :KK14:

paranoid şizofrenleri napalım mesela...dövelim mi.

şizofreni gibi uç örnekleri boş yere getirme buraya. şımarıklıgını hastalık diye şirin göstermeye çalışanlarla ugraşamam. bir öyle bir böyle davranan tutarsız kişi ''ayy borderline kişilik bozuklugum varmış'' der. hatta bir de bununla hava atanlar var. ya karaktersizlik ne zamandan beri hastalık olmuş? şımarıklık ne zamandan beri hastalık olmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back