TUVALET SORUNU VS SORUMSUZLUKLAR BOŞANMAYA KADAR GELEN EVLİLİK LÜTFEN YARDIM......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
esinle bogaz bogaza gelmissiniz, bosanma noktasindasiniz, hala telefonla ilgili komplo teorileri.. titizlik hastaligi bi donem bende de vardi ve hirsimdan agladigimi bilirim ama sukur ki ileri dereceye varmadan gecti.. hala ara sira titizlenirim ama bana verdigi zarari dusununce unutmaya calisirim.. seni anliyorum, sen de rahatsizsin ama mucadele edemiyosun, gecmiyo, elinde degil.. ama durumun anormalligine bakarsan, once ne yapman gerektigini anlarsin.. TEDAVİ..
telefonu atmak, esyayi atmak vs bunlar kendince buldugun anlik cozum ve rahatlamalardir ve cok kisa surer.. nereye kadar atacaksin edeceksin..

konunuzu ilk okuduğumda şaşırdım açıkcası ve merak ettim ve geçmişteki konularınızı da okumaya başladım çok sıkıntı yaşamışsınız. Babanızın size, kardeşlerinize, annenize yaşattıkları, size kol kanat germediği gibi babanızdan hep eziyet görmüşsünüz. Aslında sorunlarınızın kaynağı babanız. Ben psikolog değilim ama bence psikoloğa gittiğinizde destek almaya başladığınızda ilk babanızla yaşadığınız olayları detaylı bir şekilde anlatın ve içinizden söküp atmaya çalışın. Babanız sizi sürekli ezdiği için siz de güvensiz, çaresiz, ortamlarda kendini ifade edemeyen ve bu gibi nedenlerle de dışlanan insana dönüşmüşsünüz. İnsanların çoğu acımasızdır maalesef sessiz, konuşamayan birini gördü mü acaba niye böyle olmuş demek yerine etiketleyip sınıflandırmayı tercih ederler. Çocukluğunuzun getirdiği sorunlarla ile siz iç sesinizle boğuşurken dışarıdan eş, kayınvalide, görümce, elti, arkadaşlar da dış ses olarak dahil olup size iyice köstek olmuşlar. Sorunlarınız çözülene kadar eşinizin ailesiyle bir araya gelmemeye çalışın. Eşinizle demiyorum çünkü görüyorum ki bir çaresizlik var yaşantınızda baba evi dışında kalabilecek yeriniz olsa eşinizle de bir süre bir araya gelmeyin derdim. Yeni bir hayata dimdik bir şekilde başlayabilirsiniz ama önce içinizdeki hor görülmüş , yıpratılmış çocuğu atmanız gerekiyor. Allah yardımcınız olsun.

Geçen hafta sonu , temizlik takıntısı ile bişey duydum 3şahıstan. Kadında durduk yere temizlik takıntısı başlamış sabah akşam gece gündüz demeden temizlermiş işinden bile olmuş bu yüzden, ilaçlar kullanmış fayda etmemiş, ve kadın sürekli içimden bir ses konuşuyor beynim hiç durmuyor, başka bir kadın sesi de duyuyorum bana küvetin yanında sabun kırıkları, buzdolabının altında toz, şurdada çöp var diyor uyanıp gidip bakıyorum evet duyduğumun aynısı pis hemen temizleyip yatıyorum demiş, ve birine bunu anlatınca o da su perileri seninle uğraşıyor diye uyarıda bulunmuş. Ben diğer dünya alemi yani üç harflilerin varlığına inanıyorum yaşayan bilir çünkü. Acaba sizde de böyle şeyler oluyor mu?

Konu sahibi bir konusunda sağlıkçı, bir konusunda öğretmen ve bunun gibi dikkat edin çok örnek var..
Umarım yanında aklı başında birileri olur da tedavi olur ..
Bazı şeyler çok tutarsız...
Burda daha açık yazmak istemiyorum..
Allah yardımcısı olsun gerçekten de kimbilir ne yaşadı da bu durumda biz yazdığı yansıttığı kadarını biliyoruz..

yahu hastalığı anlarım ama tedavi olmamak ne
benim eniştem şizofren ama yıllardır ilaçlarını alıyor pamuk gibi valla
benim kızımın bi konudaki ısrarına bile dayanamıyorum çıldırıyorum
adam ne yapsın artık delirmiştir

şunlara üç harfli neden dersiniz hiç anlamam

Allah yardımcın olsun Lütfen acilen tedavi ol ...
Sadece kendin için ...

İsmini anmak istemediğimden olabilir , sevmiyorum çünkü söylemeyi. Anlasaydınız sormazdınız zaten.
ismi ile söyleyin .Cin cin cin ne olacak sanki söyleyince .Yanlış şeyler öğretiliyor bize .Gereksiz yere gereksiz sözler kullanılıyor .Bilin istedim sadece .

Tamam herşey sana göre pis bunu isteyerek yapmiyosun oda tamam kendi temizligini nasıl yapıyosun işte tuvalet temizligi gıbi hiç miden bozulmadımı bulanmadımi cıkarmadın mı sonuçta bunları kendin temizlersin dimi cevap istiyorum bunları nasıl yapıyosun

arkadasim kadin hasta zaten kalan azicik mantiginida siz almayin yok oyle su perisi falan azıcık mantıklı olun iyilik mi yapiyorsunuz kötülük mü

ismi ile söyleyin .Cin cin cin ne olacak sanki söyleyince .Yanlış şeyler öğretiliyor bize .Gereksiz yere gereksiz sözler kullanılıyor .Bilin istedim sadece .
Sen bunun içinmi sıktın canını Ben nasıl istersem öyle söylerim bu sizi ne ilgilendirir ki , öyle öğretilmiyor ya neyse sizin aklınız karışmış neyse...
Gündüz değilde şunu gece söylemeniz daha bir makbul olur

biraz araştırma yapın size tavsiyem .Yine de siz bilirsiniz ?(şimdi ben gece cin desem 5 milyar cin evime mi dolacak ?Eti cin reklamı var akşam çıktığında o reklam hangi birimizin evine dolacaklar Azcık mantık sadece )

arkadasim kadin hasta zaten kalan azicik mantiginida siz almayin yok oyle su perisi falan azıcık mantıklı olun iyilik mi yapiyorsunuz kötülük mü

Mantıksız olan bişey yok , ya hastadır yada böyle bir olayı vardır , sonuçta uydurulmuş şeyler değildir.
İyilik ve kötülük derken ? Siz sorgu meleği falan mısınız ? Neyse kibliyorum sizi...

Evet siz denediz , gelmediklerini de gördünüz sanırım hayret bişi ya , maşallah sizde zeka abidesisiniz. Sizi kibliyorum , herkesin düşüncesi kendine , benim anlattığım karşıdakinin anladığı kadardır.

:)

Mantıksız olan bişey yok , ya hastadır yada böyle bir olayı vardır , sonuçta uydurulmuş şeyler değildir.
İyilik ve kötülük derken ? Siz sorgu meleği falan mısınız ? Neyse kibliyorum sizi...
Siz bilirsiniz kibleyin ben bir terbiyesizlik yaptigimi sanmıyorum bu normalden daha fazla hassas bir durum kadın cidden hasta ve yardima ihtiyaci var doğru yonlendirmwk lazim nokta

bence eşi bu halde getirmemiş zaten böyleymiş arkadaş.adamın psikoloji normal olarak bozulmuş.adama üzüldüm ben daha çok.eşimle hiç birlikte olmadım diyor.ve beni aldatmaz diyor.sen öyle san.

Bu tip meseleleri sadece doktorlar çözebilir .Ne desek boş .Maazallah hacıya hocaya yönlendiren insanlar çıkar .Gerek yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…