TUVALET SORUNU VS SORUMSUZLUKLAR BOŞANMAYA KADAR GELEN EVLİLİK LÜTFEN YARDIM......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibine yorum yaparken daha dikkatli olsak.
Fitili ateşleyecek yorumlar yapmayalım.

Ben samimiyetine inandım.
Empati kurunca evet senin için telefonun düşüp düşmemesi şu an öncelik
Boşanmadan ve dayak yemiş olmaktan önce bunu halletmek istiyorsun
Soruna gelince ona cevap vermeyeceğim
Çünkü telefonu atlatırsan bir başka takıntıyla uğraşacaksın
Bir takıntının diğerinden hiçbir farkı olmayacak yarattığı his olarak

Gittiğin terapistlerin "acayip şeyler" dediğin ev ödevlerini yerine getirmelisin

Konu sahibi arkadaşım telefonun düşüp düşmediğinden emin olmak istemek yerine bence tedavi olmaya odaklan. Bende obsesifim temizlik takıntım var ama sizinki kadar hat safhada değil, bir dönem evde ne çocuklara ne eşime rahat vermiyordum oraya oturdunuz bozuldu şunu döktünüz bunu yaptınız diye baktım hayatı çocuklarıma ve kendime zehir ediyorum. Psikiyatriste gittim ilaç verdi hatta adam gider gitmez anladı oturmak için sandalyeyi sildim temizlik takıntın var senin dedi. İlaçları aldığım zaman resmen uyuşuyordum hiçbir şey umrumda olmuyordu. Ama sürekli böyle tepkisiz yaşayamam normale dönmem gerek diye kendi kendimi motive ettim istersem dönebilirim yine eski ruh sağlığıma kavuşabilirim diye, zamanla ilaçları doktor kontrolünde azalta azalta bıraktım sonra da kendi kendime hiçbir şey çocuklarımın ve bizim mutluluğumuzdan önemli değil, elimde bezle dolaşmaktan sürekli temizlik yapmaktan ne çocuklarımla ne de eşimle ilgilenemiyorum. Özellikle çocuklarımı mutsuz etmeye hakkım yok dedim. Çok zorlandım bunları uygularken ara ara yine nüksettiği dönemler oldu ama başardım. Sende gerçekten istersen başarabilirsin. Şimdi mi nasılım daha rahat çocuklarımla daha çok zaman geçiriyorum evdeki dağınıklığı önemsemiyorum ve bunun için de çocuklarla oyun oynayarak kendimi oyalıyorum. Eşimle bizde boşanma noktasına gelmiştik eşinize kızmayın belki bizde olsak bir yerde tükeniriz. Eşinizin öfke kontorlünü yapamaması sizin davranışlarınız tetikliyor emin olun, benim eşimde öyleydi o zamanlar ama şimdi çok daha sakin hiç tartışmıyoruz desem yalan söylemiş olmam.

Son düzenleme:
siz hastasınız bununla bir ömür ne kendiniz ne çevren,iz başedemez tedavi olun öncelikle
ve bu adamdan kurtulun

eşinin dayak atmasını haklı bulmuyorum ama ben olsam bende boşardım seni.bune biçim iş arkadaşım git tedavi ol.anlamadıgım dışarıdan sandvişç nasıl yedin belki adam onu yapmadan burnunu karıştırdı ne biliyorsun.dışardan yemek yiyebildiğine göre bu bence senin aşamayacağın birşey yok.

bence şizofreni sınırında geziyorsun acil psikiyatrik destek alman lazım diye düşünüyorum.

yemek odasının yerine yenisi alınmış, arabanın yerine yenisi alınmış, telefonun yerine yenisi alınmış.. çok merak ediyorum fakir biriyle evli olsaydınız ne olacaktı.. 2011 den beri ısrarla tedavi olmayıp sürekli eşya değiştirmeniz çok ilginç kusura bakmayın..

Just konu sahibinin eski mesajlarıyla son açtığı konuda kendisi hakkındaki bilgiler -yaş, fiziki özellikler- tutarsız.

şaka mısınız ?
okurken daraldım yemin ederim
lütfen tedavi olun, adamın ömrünü yemişsiniz

siz ikiniz birbirinizi delirtmişsiniz
onun rahatlığı seni takıntıya sürüklemiş
senin takıntıları adamı bunaltmış
zor iş
çok iyi tedavi lazım ikinize de anca düzelirsiniz

ooooo
o zaman rahat batmış diyelim

Konu sahibinin sadece iki yorumunu gordum.
daha fazlasini gorursem akil sağlığımın bozulmasindan korkuyorum.
hala telefondan nasil emin olabilirim diyor.
Psikolojik rahatsızlıklarla ilgili kitaplar da okurum ama bu derece obsesif birini ilk defa goruyorum.
Yazdiginiz iki yoruma bakarak söylüyorum sadece, esiniz bence cennetlik bir adam.
şiddet olayi sizin bu hallerinizden sonra basladiysa onun cildirmis olmasina da hak veririm kusura bakmayın.

ooooo
o zaman rahat batmış diyelim

yani ben olayı anlamadım Dante. konu sahibi, kocası yeni aldığı yemek odasını taşımak için asansöre koydu diye eve almıyor, ama kendisi o asansörü kullanabiliyor, dışarıdan gelen herhangi bir şeyi masaya koydurtmuyor ama kendisi dışarıdan yemek yiyebiliyor. mesela hiç mi toplu taşıma kullanmıyor, avm ye gitmiyor.. kendi yaptıkları kendisine dokunmazken sadece kocasının veya çevresinin yaptığından rahatsız oluyor. tedavi olmak yerine de sürekli eşya değiştiriyor, ilginç gerçekten.

zaten asansörde yemek odası takımı taşındı diye her bir parçayı çamaşır suyunda bekletmekten zavallı takımın taşları dökülmüş

psikoloji bozuldugunda, olumsuz bsy yasandgnda; bu takintilar baslayabiliyor ne yazikki.. cogumuzun degisik takintilari da vardir belki ama seninki ciddi bi hastalik halini almis ve basta sana zindan ediyo hayati.. tedavi sart.. bu vesveseler, takintilar dusundukce siser.. ne senaryolar kurarsn daha kafanda.. obsesiflik diyolar.. rica ederim tedavi ol!

bak önce o kocayı boşamalısın. nedenmi o ortamda kocanın sana yaptığı psikolojik ve fiziki şiddet devam ettiği müddetçe tedavin sonuçsuz kalır. çünkü babanla yaşadıkların zaten sende büyük bir travma ve aynı şeyi kocanla yaşıyorsun. ve bu devam ediyor. o ortamı terketmek zorundasın. ilk yapacağın bu olmalı tedavi aşamasında.

Konu sahibinin eski konularına baktım da ..
Tüm konuşmaları tutarsız ..
Siz de okursanız tüm yorum ve konularımı ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız ...
Acilen tedavi olmalı durum sadece takıntı vs değil..
çok daha ciddi ...
Kızlar lütfen buraya yorum yazmadan eski konularının hepsine bir göz atın ...
Allah yardımcısı olsun ..

Konu sahibi,
görüyorum da 2011 den beri benzer konularda konu açmışsın.
Obsesifsin. Tedavi ol. Bence kocan çok iyi biri.
Adam sana masa - sandalye takımı almış sen parçaları çamaşır suyunda bekletmiş mahvetmişsin adamın sürprizini.
Ah var mı böyle sürprizler yapan adam şimdi?
Bir de yatak odanızdaki sorunu da çözün, eşinizin sinirli tavırları bundan kaynaklanıyordur.
Tedavi ol !

bencede eski konuları ne derce kötü durumda olduğunu gösteriyor. onu asla neden bunu yapıyorsun kocan seni döver elbette tarzı yazılar yazmayın. çünkü geçmişşi onu bu hale getirmiş.
kendisi gerçekten rahatsız. öyle böyle değil. takıntıyı aşmış psilojik rahatsızlığı. dahada ciddi boyutlarda

Bu nasıl bir konu ya. Bence eşinizle konuşun da bir kaç ay tek başınıza yaşayın, tedavinizi olun. İnş. çabuk atlatırsınız ama yalnız olmazsanız hem siz düzelemezsiniz herşey gözünüze batar hem de kocanıza yazık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…