• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tutunacak bir dalın olmayışı...

Evet sildim o yokken, muatap olmayınca daha huzurluyum ama işyerideki yılanları ne yapacağım onu hiç bilmiyorum...
Sakin ol sessize al kendını ölü numarası yap :) Şu an için senın bırıncı oncelığın babana elınden geldıgınce ıyılık/hızmet edebılmek ....İşyerindekileride yok say onları duvar gıbı ol görme duyma varsay onları bırak kudursunlar

Evliliğin bir başarı mertebesi olmadığına, evlenmemenin de bir kusur olmadığına önce siz içtenlikle ikna olursanız, kimse sizi hiç bir yerden 'vuramaz'. Zaten bahsettiğin insanların seviyesi belli. Arada aile kurma özlemi, buna bağlı hüzün falan olabilir elbette ama bakın iş beğenmemezlik yapmamışınız, fabrikada çalışıyorsunuz, zora geliyorsunuz, kendinizi ezdirmiyorsunuz ne mutlu. Şimdilik yapabileceğiniz en iyi şey kümes kadar da olsa bütçenize göre bir eve çıkmanız ve kendinize sevdiğiniz şeylerle bir dünya kurmanız.

Sizin agziniz da zemzemle yikanmamis..aile gercekten cok onemli..
"Evli adamların peşinde koşacağına çocuğunla ilgilen" dedim evet bu sözde zemzemlik olmayan bir durum göremedim yine olsa yine derim ama bu size bukadar girdi ki bukadar yazdığım sorunun içinde niye sadece bu battı size? Yoksa sizindemi evli sevgiliniz var oyüzden mi? Adam gibi konuşacaksanız konuşun konuşmayacaksanız konumdan çekilin. Boş insanların boş laflarını zaten yeterince dinliyorum burda dinlemeye gerek yok...

Bende kendi kendime hep sormuşumdur.

Zarari olmayan bir insani niye "eksik" gördükleri yerden vurmaya calisiyorlar?

Durup dururken hayatim boyunca bir insanin eksiğini de görsem, onu sevmesem de, gidip senin buran söyle kötü, söyle eksiksin hic demedim. Allah´tan korkarım.

Sakin ol sessize al kendını ölü numarası yap :) Şu an için senın bırıncı oncelığın babana elınden geldıgınce ıyılık/hızmet edebılmek ....İşyerindekileride yok say onları duvar gıbı ol görme duyma varsay onları bırak kudursunlar
Bide burda çıkıp boş boş konuşanlar olmuş, ben ne diyorum bunlar ne diyor...

Ben kimseyi suçlamadım sadece başıma gelenleri özetledim, bana yapılanları anlattım bunu suçlamak olarak algılıyorsan o senin sorunun kaldı ki ben dünya iyisiyim diye bir iddiam yok hic olmadı sadece kimseye zararım yok kimse ile muatap olmam kendi halimdeyim dedim. Bunuda ben iyiyim olarak anladıysan oda senin sorunun. Bukadar sorun yaşarken pozitif olmamı bekleyebiliyorsan da mantıgında bir sorun olabilir. Ayrıca herkez değil herkes.

Ben kimseyi suçlamadım sadece başıma gelenleri özetledim, bana yapılanları anlattım bunu suçlamak olarak algılıyorsan o senin sorunun kaldı ki ben dünya iyisiyim diye bir iddiam yok hic olmadı sadece kimseye zararım yok kimse ile muatap olmam kendi halimdeyim dedim. Bunuda ben iyiyim olarak anladıysan oda senin sorunun. Bukadar sorun yaşarken pozitif olmamı bekleyebiliyorsan da mantıgında bir sorun olabilir. Ayrıca herkez değil herkes.
Bu kadar sorun yaşamanız sizin negatifliginizden kaynaklanıyor ama farkında değilsiniz,ablaniza öyle kelime kullanırsanız cevabı da öyle olur. iş yerinde olan olay büyütülecek birşey değil saç saça girecek kadar düşünmuyorum der geçersiniz takıntı haline getirmişsiniz ..herkes yazmasını biliyorum merak etmeyin hızlı yazdığım için bazen klavye yanlış yazabiliyor ..hayata pozitif bakmayı deneyin birde..iyi akşamlar

"Evli adamların peşinde koşacağına çocuğunla ilgilen" dedim evet bu sözde zemzemlik olmayan bir durum göremedim yine olsa yine derim ama bu size bukadar girdi ki bukadar yazdığım sorunun içinde niye sadece bu battı size? Yoksa sizindemi evli sevgiliniz var oyüzden mi? Adam gibi konuşacaksanız konuşun konuşmayacaksanız konumdan çekilin. Boş insanların boş laflarını zaten yeterince dinliyorum burda dinlemeye gerek yok...
tam bu yazdiginiz cevap kadarsiniz ne eksik ne fazla..acinacak bir durumunuz var. millete saldirana kadar once kendinizi duzeltin..evli erkek piyasasina hakim degilim..o zannimca sizin yakin cevrenizin konusuymus..burada 1000 msjim o msjlarda da ne konuda ne dusundugum acikca yaziyor

tam bu yazdiginiz cevap kadarsiniz ne eksik ne fazla..acinacak bir durumunuz var. millete saldirana kadar once kendinizi duzeltin..evli erkek piyasasina hakim degilim..o zannimca sizin yakin cevrenizin konusuymus..burada 1000 msjim o msjlarda da ne konuda ne dusundugum acikca yaziyor
Belli belli eminim hakim değilsindir oyüzden yazdığım 6-7 paragraftan değindiğim okadar konudan sadece bu kısmı ile ilgilendin... Acınacak durumda olan biri varsa oda bunalıp kimseye açamadığı sorunlarını buraya yazan birine klavyeden zehrini akıtan sensin. Defol git şimdi konumdan...Kendin çok iyi bir haltsın sanki konumda bahsettiğim o patavatsız insanlardan hic bir farkın yok...

Belli belli eminim hakim değilsindir oyüzden yazdığım 6-7 paragraftan değindiğim okadar konudan sadece bu kısmı ile ilgilendin... Acınacak durumda olan biri varsa oda bunalıp kimseye açamadığı sorunlarını buraya yazan birine klavyeden zehrini akıtan sensin. Defol git şimdi konumdan...Kendin çok iyi bir haltsın sanki konumda bahsettiğim o patavatsız insanlardan hic bir farkın yok...
Yazik size..tedavi olun

Sana tavsiye ederim senin daha çok ihtiyacın var gibi duruyor. Yeterince sorunları olan birine zehrini akıtmak normal insanin yapacağı iş değil..
Evet epeyi problemli birisiniz bu zaten cok belli..Dunyada problemi olmayan insan yok yok..Burasi Bdv dertsiz olsak burada isimiz olmazdi..Ama kimse kudurmus gibi insanlara saldirmiyor..Ailenizin sizin deyiminizle bes para etmemesi benim sucum degil..acilen doktora gidin..muthis saldirgansiniz..

Evet epeyi problemli birisiniz bu zaten cok belli..Dunyada problemi olmayan insan yok yok..Burasi Bdv dertsiz olsak burada isimiz olmazdi..Ama kimse kudurmus gibi insanlara saldirmiyor..Ailenizin sizin deyiminizle bes para etmemesi benim sucum degil..acilen doktora gidin..muthis saldirgansiniz..
Konuma okadar kişi cevap verdi salyalarını akıtıp saldıran sadece sendin oyüzden saldırganlık konusunda dönde bir kendine bak zira eline şu dökemem. Ayrıca sen 5 para eden ailenle çok mutlu olduğun için burda tanımadığın insanla tartışıyorsun herhalde😃

Konuma okadar kişi cevap verdi salyalarını akıtıp saldıran sadece sendin oyüzden saldırganlık konusunda dönde bir kendine bak zira eline şu dökemem. Ayrıca sen 5 para eden ailenle çok mutlu olduğun için burda tanımadığın insanla tartışıyorsun herhalde😃
Ben tartismiyorum nicin tartisayim..size durumunuzu soyluyorum..ayrica ailesine methiyeler dizen sizsiniz..

Bu kadar sorun yaşamanız sizin negatifliginizden kaynaklanıyor ama farkında değilsiniz,ablaniza öyle kelime kullanırsanız cevabı da öyle olur. iş yerinde olan olay büyütülecek birşey değil saç saça girecek kadar düşünmuyorum der geçersiniz takıntı haline getirmişsiniz ..herkes yazmasını biliyorum merak etmeyin hızlı yazdığım için bazen klavye yanlış yazabiliyor ..hayata pozitif bakmayı deneyin birde..iyi akşamlar
Katılıyorum konu sahibi istemediğiniz her yoruma seninde mi evli sevgilin var diye cevap vermişsiniz , insan yorum yapmaya çekiniyor bence biraz sakinleşin evliliği siz kafaya takmadığınız sürece kimse sizi bu konuyla üzemez , babanız için dua edeceğim umarım tez zamanda şifa bulur

uyumlu , huzurlu bir ailede yaşamamanın , sevmediğin kardeşlerin olmasının ne kadar kötü yıkıcı olduğunu bilirim , iyi bir ailede yaşayan destek gören kadınlara özenirim , hayata dayanmak insanlarla anlaşmak çok zor , yıllar aile kavgaları ve bir sürü saçmalıkla geçti , şimdilerde ise tep tek kaldım. kavgalı ve sevgisiz bir evlilik tesis etmek yerine yalnız kalmak daha iyi gibi ???ne bileyim , zor:işsiz:

uyumlu , huzurlu bir ailede yaşamamanın , sevmediğin kardeşlerin olmasının ne kadar kötü yıkıcı olduğunu bilirim , iyi bir ailede yaşayan destek gören kadınlara özenirim , hayata dayanmak insanlarla anlaşmak çok zor , yıllar aile kavgaları ve bir sürü saçmalıkla geçti , şimdilerde ise tep tek kaldım. kavgalı ve sevgisiz bir evlilik tesis etmek yerine yalnız kalmak daha iyi gibi ???ne bileyim , zor:işsiz:
Bende aynı şekilde düşünüyorum evlensem bile kesin kardeşlerim gibi kötü biri denk gelir hiç umudum yok oyüzden evlilikten de korkuyorum yalnızlık sorun değil insanların patavatsızlığı sinirlendiriyor. Kime neyse benim hayatımdan ama durup durup araştırıyorlar...laf sokuyorlar

insanların patavatsızlığı yüzünden kendi canınızı sıkmayın. ablanıza dediğiniz şeyde ben bir şey göremedim, ben de ablam ya da çok yakın arkadaşım bu yolda olsa en azından çocuğu için bu uyarıyı yaparım, o kadar yakınlığım olur. hatta bunu derim ki en azından bir tık üzülse de belki üzerine düşünür, sonuçta başkasından duymasından iyidir. ne yapsaydı bravo ablacığım toksik ilişkilerin yüzünden çocuğunu ihmal et mi deseydi? konu sahibi yine uzun yıllardır bu kadar toksik ortamlara katlanmasına rağmen yine de iyi sabretmiş, ama yorulmuş. evlenememekten ziyade artık aynı kötü hayata sıkışıp kalmaktan yorulmuş. agresiflik yaşadığını düşünmüyorum ama minik bir örnek vereyim siz gidin bir kediyi 10 saat kovalayın kuyruğunu çekin köşede sıkıştırın ne görürsünüz? tırnaklarını çıkarmış bir kedi. konu sahibi de bu durumda çünkü fazla hırpalanmış. bunda anlamayacak ne var ben anlamadım?

konu sahibi siz de evet yoruldunuz, bıktınız fakat artık şartlarla savaşmayın. en azından bir süre. bu insanların hiçbirini değiştiremezsiniz, ama kendinizi çıkarabilirsiniz er ya da geç. bu nedenle de akıl sağlığınızı korumak için "he" "tamam" demeyi ve ciddiye almamayı öğrenin. varsa bir kaç tane de olsa güzel dostluğunuz onlardan destek alın, iyi şeyler nasıl sonsuza dek sürmüyorsa kötü şeyler de sürmeyecek, geçicek. mevsimler bile ardı ardına geliyor. şu an kış yaşıyorsunuz ama bahar da gelecek yaz da emin olun. bir de kendinize yüklenip kendinize haksızlık etmeyin.

Katibin Ruhu Katibin Ruhu Garezi sadece sana değilmiş🤣🤣🤣

Back
X