Tutumlu olmak

Herseyden onemli saglik kesinlikle bunun ustune yok. Onun ustude huzur. Onun disinda para pul ask hepsi yalan. Ama soyle bisey var cok zor zamanlardayiz bizden gelecek nesil felaket ekonomi felaket. Ben artik ciddi anlamda tutumlu olmayi dusunuyorum. Bugun son eksik ve acil ihtyaclarimi aldim 4 bin baydim. Kredi kartini bugun kiriyorum. Ve artik varsa yiyorum varsa geziyorum varsa iciyorum. Yoksa otur asagiii.

Süper olur,cevrede müşteri potansiyeli varsa hiç durmayın.
En onemlisi kumaşı biçmektir,düzgün kesilmiş bir kuması acemi bile dikebilir hevesliyse.
Kursta ölcü alma,hesaplama,püf noktaları herseyi ögrenirsiniz.
Sweet dikiyorsunuz anladıgım kadarıyla,kapuşon da çalısın,çok işinize yarar ve çok basit,çocuklar bayılıyor...

En dogrusunu yapiyorsunuz yarin itibariyle tlc cimrilerin muptelasi olacagim ordaki japon kadin diyecekler bana and iciyorum dolarin altinin haline bak. Birak salami kasari rendeleyip atmayi artik isitip isitip bir yemegi bir hafta yemessek sukret
Iyyy onlara cimriler degil de pisssler diyelim olmaz mı?
Pislikten çürüyecekler,abad olmasakta o kadar da olmayız yav

bende bunun tarifini istediğim halde alamadım vermedi. kavanoz kavanoz yapmış. Net tarifi hatırlamıyoemiş. zahmet olmazsa yazabilir misiniz
Közlenmiş biber iri parçalara bölünüp kavanoza alınıyor.Sarımsak,sirke tuz,az seker ve bir miktar sıvıyag karıstırılarak üzerine dökülüyor,kapagı kapatılıp buzdolabında saklanıyor.Çok güzel salata tursu arası birşey oluyor.

Ya millet kendisini zengin göstermek için sizin yaptıklarınıza abartı tepkiler veriyordur . Bizim millet böyle, inanın kendileri daha beterini yapıyordur evlerinde de söylemezler

Kasarı büyük alıp rendelemek akıllı insan işi. Arada ben de yapıyorum pratik oluyor. Yaglı kagıda da birsey bulaşmamışsa ikinci kez kullanıyorum. Yumurta vs akmışsa atıyorum çünkü kokuyor.
Streç film alırken 300 metrelik rulo alıyorum. Bebek bezi şampuan sabun tarzı bozulmayan ürünleri indirimde toplu alıyorum. Çocukların kırtasiye ürünlerini de uygun bulduk a alıp stokluyorum. Evde kırtasiye kutumuz var. Kitap için de aynısını yapıyorum. Çocukların kitaplarını arkadaslarım la değiş tokuş yapıyorum. Bir kitabı en az 5 6 çocuk okumalı.
Bu tip ufak şeyler bütceye ciddi katkı saglamasa bile bereketi artırır diye düşünüyorum. Evlatlarıma da öğretiyorum. Saglıklı ve en güzel malzemeleri alıyorum ama idareli kullanıyorum. Bundan daha mantıklı ve doğa için anlamlı birsey olamaz.

Evet kapisonu ogrenecegim
Ust kesim ogrenmek istiyorum o yuzden gidicem
Bozulma olmaz demi birde kullanilmis kapak kullanilir mi
Ya millet kendisini zengin göstermek için sizin yaptıklarınıza abartı tepkiler veriyordur . Bizim millet böyle, inanın kendileri daha beterini yapıyordur evlerinde de söylemezler
Zaten beni one surmeleri canimi sıkıyor artistte deilim ki gundem hep ben hep ben
Aynen en iyisi idare

Birde cevresel faktor var maalesef surekli herseyin tutumlu tasarruflu uzaklasiyorum bu sefer diger yakinlarim soyluyor
Millette birbirine anlatinca herkes tasarrufcu diyor
Millet yüzünüze tasarrufcu diyodur. Arkanızdan emin olun cimridir diyolardir

Tableti 4 e mi bölüyor var be nasıl bölüyor ki şaşılacak şey var yemez deniyor dimi böylelerine

Bi anlattiklarinizda o kadar bir şey yok. Milletin cimrisin söylesin böylesin diye abartı tepki vereceği bir şey de pek yok. Anlatamadığıniz şeyler olabilir mi? Eksik bit şeyler var sanki. Aylık 800 lira ile yanılmıyorsam 2 cocuk ile geçinmek çok zor. Başka şeyler olmalı gibime geliyor hala anlatilmayan

Affedin güldüm son cümlemize 'yoksa otur asağı' çok doğru benim bazı arkadaşlar kredi kartına kıştan tatil alıyorlar başlıyorlar ödemeye yazın bitiyormuş ödemesi aslında sizin dediğiniz çok güzel varsa harca yoksa karta yüklenme en güzeli

Kaliteden tasarruf olmaz bence heleki terzilikte müşterileriniz için en güzel en kaliteli ne olucaksa kaçınmayın .Bu buzlupa atma soğuk zinciri bozmadan mantıklı daha bugün kayınvalidem donuk bütün tavuk istedi aldık dondurucu ya attıramadım çözdürüp bölüp atacaktı dondurucuya tekrar yani bu zarar kaş yaparkn gözçıkarmakPeygamber efendimiz yiyiniz içiniz israf etmeyini buyurmuştur.

zehirlenirdiniz allah korusun.donmuş gıda çözdürülüp tekrar dondurulur mu.4. sınıf kızımın fen kitabında bile yazıyorrr

Valla harikasınız harika bir konuya temas ettiniz kıyafet satanlar ne olacak herkes kendi dikmeye uğraşırsa 1 ayakkabıyı 4 5 sene giyince ayakkabı satanlar yorgan mı yesinler hepimiz bir zincirin halkayız sözü gerçekten de öyle ben bazen alacağım birşeyi esnaf da kazansın diyerek de alıyorum.

Çözdürüp bölüp atmak mı bakteri üretiyor çözünen şey yine buzluğa konmaz ben mi yanlış okudum acaba

aynen katılıyorum mesela kızıma oda takımı aldık ama odasının duvarları berbat boyanması lazım bu hafta ihtiyacı olan bir tanıdıkla anlaştık boyayacak.e hadi amann bir oda diye biz boyasak e bu adam işsiz 2 çocuğu var o taş mı yesin herkes kendi evini kendi boyarsa gibi gibiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…