- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.998
- 248
- Konu Sahibi Birgaripanne
-
Cevrem oyle dile getirince sanki o hisse kapiliyorum kimseyede anlatamiyorum anlatinca aaa oyle mi tasarrufcu diyorKumaş dışındaki konuda pek abartı görmedim devir tasarruf devri. Yani en abartı haliniz bu mu
Bence cimrisin tasarruf değil bu .
Ben tasarrufluyum sen cimri
Yanlis anladin kullanilmamis yagi yagli kagida suruyorum diger tarafinabence saglıksız bırısınız yanı kullanılmıs yagı kullanmıs kullan at kagıda surerek
salam gıbı ıslenmıs urunlerı buzluga atarak saglıgınıza dıkkat etmedıgınızı goruyorum bunun dısında sorun gormedım
Herseyi kendim dikim yapmaya calisiyorumBen daha dehşet verici cimriler gördüm örnekleri detaylandırmalısın
saglıksız beslendıgınız gercegı hala degısmedı :)Yanlis anladin kullanilmamis yagi yagli kagida suruyorum diger tarafina
Her şeyin fazlası zarar. Mesela diktiğiniz şeyler alacaklarınızın yerini tutuyor mu yoksa idare eder sonuçta daha ucuza geldi diye mi düşünüyorsunuzHerseyi kendim dikim yapmaya calisiyorum
4 yıl aynı babet mi benim ruhummm sıkılırrr ayol.temizliğe gider gene de alırım cici ayakkabılarrrrCevrem oyle dile getirince sanki o hisse kapiliyorum kimseyede anlatamiyorum anlatinca aaa oyle mi tasarrufcu diyor
O yuzden uzaklastim cogu kisiden
Bu dusuncen gercekse evet cimriyim
2 yildir ayakkabi bile almiyorum kis icin botum var 4 yillik yaz icinde babetle idare ediyorum zati cogunlukta terlik giyiyorum cocuklarima da ayni sistemi uyguluyorum galiba
Terzilik bile ogrendim
Bu yonden bakmamistim acikcasisaglıksız beslendıgınız gercegı hala degısmedı :)
rahmetlı annanem dıkıs hocasıydı ölene kadar herseyını kendı dıktı hem kendısıne hem kızlarına ve bız torunlarınaHerseyi kendim dikim yapmaya calisiyorum
Yerini tutar ve gercekten daha ucuza geliyorHer şeyin fazlası zarar. Mesela diktiğiniz şeyler alacaklarınızın yerini tutuyor mu yoksa idare eder sonuçta daha ucuza geldi diye mi düşünüyorsunuz
Yok kiz babet 2 yila bir degisiyor4 yıl aynı babet mi benim ruhummm sıkılırrr ayol.temizliğe gider gene de alırım cici ayakkabılarrrr
Yani bu pek cimrilik gibi değil elinizden geliyormuş sonuçtaYerini tutar ve gercekten daha ucuza geliyor
hah ıste aynen en guzelıBu yonden bakmamistim acikcasi
Salami da bitiremeyecegimizi anlayinca buzluga atiyorum ama 3 4 aydir hic almadim buzluktakini bitirmeye calistim
Ama onerini dikkate alip bir daha almicam
Kendim yapicam sucugu ha sucuk ha salam
Birde cevresel faktor var maalesef surekli herseyin tutumlu tasarruflu uzaklasiyorum bu sefer diger yakinlarim soyluyorrahmetlı annanem dıkıs hocasıydı ölene kadar herseyını kendı dıktı hem kendısıne hem kızlarına ve bız torunlarına
dıkısı de ogrettı bana bırcok abıyemı elbısemı kendım dıktım kızımın dogum gunlerınde abıyelerını kendım dıkıyorum
babanemde dıkıs hocasıydı bu arada yanı bunlar aslında normal ve olması gereken seyler ama sız yınede cok salam sosıs falan yemeyın onlar hasta eder saglık daha pahalı
babet sağlıksız bir ayakkabı türüdür ayak tabanını ve vucud duruşunu bozar alıver bir sneaker .hem sağlamdır da 5 yıl giyersinYerini tutar ve gercekten daha ucuza geliyor
Yok kiz babet 2 yila bir degisiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?