Yorumlariniz icin tesekkur ederim
Bende indirimleri takip ediyorum cogu seyi senin yaptigin gibi yapiyorum
Baska ayakkabilarim var topuklu ayakkabi asigiyim
Fazla kilolarimdan dolayi giymek zor oluyordu simdilerde bir kismini giyiyorum cocuklarla ne kadar kolay oolursa
Sadece ornekti vermek istedigim zaten sadece kisin giyiyorum oda biryere gittigimde yani 20 30 defa falan
Ah bende stok yapmak istiyorum ama daha 24 ay odeme yapmamiz lazim
Aynen buzluktan cikar direk kullan kolayda oluyor hayati kolaylastiriyor
Iste devami yok kumasin kadina ben keseyim oyle sat kalanini dedim
Bu arada tunik diktirecek olan kisi arkadasim deil kumascinin kendisi ve kadina demistim satma diye esi satmis kalanini
Tunigi dikecegim kisiden aldim zaten kumasci o
Kuzenimine dikis ogretiyorum zaten karsilik istemez ama isterse parasini veririm sorun olmaz
Ilmimin sadakasini da evimin fazlasini da dagitmayi severim hatta cok paylasimciyim buda insanlari sasirtiyor
Ailemi dostlarimi yilda 2 defa evime davet ederim yeni ogrendigim tarifleri yaparim hatta
Oyle yemek yonunden kismam
Maalesef her zaman borcluydum
Uni de kredi karti calisirken telefon borcu
Nisanli iken kyk borcu
evlenince esya borcu
Simdi ev borcu bir turlu harcayamadim ki bu arada tek esim calisiyor asgari ucretin bir kisim ustunde maas aliyor bir sekilde gecim saglamaliyiz
Maalesef 2 yil yok para harcamasini bile bilmiyorum 2 yildir spor ayakkabi alicam ama 2800 tl ile nasil alayim bir turlu kilifina uyduramiyoruz esime kalsa herseyi alalim kiyafet ayakkabi o bu su e faturalr ne olacak bu ay savurunca diger ay nasil yapacagiz
Hayatimi engellemiyor ama ne bilim cevre abartiyor
Coookkk haklisin da esim biliyor
Cocuklarimdan kismiyorum biz yoklugu gorduk ama Allah a sukur acgozlu olmadik onlarinda olmamasi icin herseyi yapiyoruz esimle
Kisin 20 30 defa giyerim botumu fazla giymem
Bende cocuklari sevindirmeyi severim acikcasi hep cocuklara birseyler alir diker veririm mutlu olsunlar diye kendime gelince bir kisitlama yasiyorum