• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tutumlu olmak

yağlı kagıdı tekrar kullanmaktansa hic kullanmamak daha iyi.

6 yıllık evliyim hic yağlı kağıt kullanmadim.

zaten calisiyorum hergun hergun pasta borek yapmıyorum. kırk yılda bir yapacaksam tepsisi yağlıyorum sonrada yıkıyorum.

Benim kullanmamamdaki sebep tasarruftan değil yağlı kagitlara guvenmiyorum sonucta fabrikasyon urun ve gidaya degiyor ustelik firinda gidayla temas halinde isiniyor. güvenilir gelmiyor.

yağlı kagıdı tekrar kullanmaktansa hic kullanmamak daha iyi.

6 yıllık evliyim hic yağlı kağıt kullanmadim.

zaten calisiyorum hergun hergun pasta borek yapmıyorum. kırk yılda bir yapacaksam tepsisi yağlıyorum sonrada yıkıyorum.

Benim kullanmamamdaki sebep tasarruftan değil yağlı kagitlara guvenmiyorum sonucta fabrikasyon urun ve gidaya degiyor ustelik firinda gidayla temas halinde isiniyor. güvenilir gelmiyor.
Sizde haaklisiniz

Aaa carsi falan yok mu sizin orda

İnanmıyorlar ki anneme odeme yapacagiz artik

İstanbul Kadıköy’de yaşıyorum . Herşeyin alası var . Ancak 36 no ayakkabı ara bir no diye sıkıntı imiş , ilk kez alacağım için nerede satılır bilemedim . Zira çocuk bölümünde de yok , yetişkin bölümünde de

Çok iyi 👍 benim oğlumun ayağı benim ayağım kadar olmuş pandemide 🤦‍♀️😅

Bu arada konuyu dağıtmak istemem ancak çocuk ayakkabıları 35 e kadar . Yetişkin erkek ayakkabıları 40 tan başlıyor . Bu aradaki 35-40 arası no satan yerleri bilenler varsa bana özelden yazabilir mi , pandemiden beri ilk kez avm ye gittim sırf bunun için , kaç saat avm gezdik bir tane 36 no ( çocuk ) erkek ayakkabısı bulamadık 🥺

Spor ayakkabi markalarinda yokmu?
Arkadasimda bir dönem cok zorlandi unisex spor ile careyi buldu

Back