- 9 Eylül 2013
- 11.931
- 27.362
-
- Konu Sahibi Minikanneyimmm
+100000Bacım sen nasıl biriyle evlendin? Mahallenin ipsiz sapsız gençleriyle takılan biri, delikanlı hesapta... Seni çıkarken yanında dolaştırmıyor sana bir şey yaparlar diye, sense hiç korkmayıp evleniyorsun bu adamla. Cesarete bak. İşi yok, kaynana evine evlenmişsin, orada mutlu değilsin bir de işsiz ve mahkemelik adamdan hamilesin. Adam hapse girecek, 16 ay sonra çıkacak ama artık eski eşin olmayacak o. Muhtemelen suç dünyasının bir üyesi olacak! Bu hapis işleri hiç bitmeyecek, benden söylemesi!!!
Dediğine göre hakim gelmenize gerek yok demiş.Davalara katılmama nasıl bir boş vermişliktir yahu
Ki suç adam yaralama basit bir dava bile değil
Tesekkurler. 2 yil olsa erteleme oluyomus sanirim ama 1 ayida var diye erteleme yapamiyolarmis sanirim. 10 gune teslim olun yoksa zorla aliriz falan demisler bize bu haberi veren arkadasa.Kavga karar vs olmuş bitmiş
Ne zaman infaz olacak? erteleme talebinde bulunsun
Hamileliğinize dair rapor alın sıkıntılı gebelik ise bunu da rapora ekleyip gerekli talepleri yapsın
Ben eşinizin işsiz olmasına takıldım neden işsizdi
Neyse bulduğu işe devam etsin son güne kadar para biriktirin eşyanız vs varsa bir yerde depoda falan satın onları
Bu aşamada iş bulamazsınız anneniz kabul ederse doğumdan sonra onlarda kalın 3 aylıktan sonra o baksın siz çalışın
Aileniz ile olmazsa da Kv ile yaşamaya devam edip aynı şeyleri uygulayın
Sağlıkla kucağınıza alın
Sayılı gün biter nice hükümlüler giriyor çıkıyor
Bir de içeride etkiye sütlüye karışmasın fazla delikanlılık zarar
Adam yaralayan esim olmadigi icin ve avukat dahil herkes para cezasi olur dedigi icin pek onemsemedi sanirim o donem. Dava kagidida ulasmadi bize ulassa esim gidelim derdi digerlerineDavalara katılmama nasıl bir boş vermişliktir yahu
Ki suç adam yaralama basit bir dava bile değil
Hepsi agiz birligi yaptilar cok karisikti gormedik kimin yaptigini dediler. Bilmiyorum cem e kizginim evet ama sanirim ben olsam bende soylemezdimBence esin “ne bakiyon” kavgasina tutusacak kadar zibidi bir arkadasini ele vermedigi icin az bucuk hak etmis bu cezayi. Olan sana olmuş. Kac yasinda bu herifler. Restoranın ortadinda ne bakiyin kavgasi nedir? Liseli misiniz? Ayrica ele verseymis cem i. Karisini ve cocugunu dusunseymis cem i dusunecegine. Benim esim boyle bir halt yese, karisini cocugunu dusunmek yerine, sacma sapan bir sebeple belaya bulaşmış arkasini dusunmeyinrercih ediyorsa m, git derim git o hapisten cikma, döndüğünde zaten bizi bulamazsin.
Dava surecinde bilgi aldiklari bi avukat vardi. Hala daha ondan bilgi aliyoruz. Iyi bi avukat oldugunu dusunmuyorum suanda cunku boyle boyle bi karar cikar diyip cokta ilgilenmemisti suandada geri donus yapmadi evet keske daha cok bilgi sahibi olup bu kadar ihmal etmeseydik ancak karar verilmis suan ilerisini dusunmektwn baska cozum yokNe yazik ki su yoruma katiliyorum
Konu sahibesi cok ihmalkar davranmissiniz, mahkeme zamaninda bir avukat edinmeliydiniz. Acilen bir avukat bulun.
Yok yanlis anladiniz. Polis degil ifadeyi alanlar degil bunu diyen. Kavga gecesi polis ifadeyi aliyo kimse sikayetci olmuyo. Karsi tarafta oyle.Benim anlamadigim bi konuvar. ifadelerinde cem i elevermemis. Ifadesini alanlarda aferin delikanliymissin arkadaşını ele vermedin senle işimiz yok gidebilirsin diye salivermisler. Orda eşinin davasi kapanmış gibi görünüyor.
Ayrica cezayi, olayi azmettiren alır. Kimin yaptigini da az cok biliniyor gibi. Eşinin tamamen masum olduguna emin misin. O kavgada birilerini yaraladiysa mutlaka ceza alir.
Gercekten geliyomus yani. Adam gelmis ceme ne bakiyosun demis. Cem hayirdir bilader sen ne bakiyosun diye diklenmis. Karsi taraf sen benim kim oldugumu biliyo musun demis cem de erkek ya asil sen (benim kim oldugumu biliyon mu? Dicekken) yumrugu yemis. Bu masaya gelen adamin yaninda 1 kisi varmis sadece ama bi anda herkes bizimkilere dalmis. Cunku bulumdugumuz sehrin isim yapmis belalilari 2 kardeskamera kayıtları şahitler vs
demekki eşininde bir kabahati var
ayrıca ne bakıyosundan bu noktaya gelmez hiçbir kavga
Gercekten geliyomus yani. Adam gelmis ceme ne bakiyosun demis. Cem hayirdir bilader sen ne bakiyosun diye diklenmis. Karsi taraf sen benim kim oldugumu biliyo musun demis cem de erkek ya asil sen (benim kim oldugumu biliyon mu? Dicekken) yumrugu yemis. Bu masaya gelen adamin yaninda 1 kisi varmis sadece ama bi anda herkes bizimkilere dalmis. Cunku bulumdugumuz sehrin isim yapmis belalilari 2 kardes
Hani dizilerde gördüğümüz belali tiplerden degil. Birilerini ezmis birilerini oldurmus herkesin korktugu serseri belalilardan. İnanın bende bi baktin muhabbetinin buralara gelcegini dusunmezdim ama gelebiliyomus demekki. Kaybedicek hic biseyleri yok. Zaten biliyo adam bi yumruk atsin butun cafe onlarin yaninda. Bazi arkadaslar cemi ele vermedigi icin esime kizmislar ancak polise ele vermemek degil konu. Karsi tarafta sikayetci olmadi zaten polise. Bu adamlara soylemedi esim sizin yuzunuzu cem yardi bicakla diye. Cunku oldurucez dediler. Bana bunu yapani bulursam oldurucem onu diye esimin yolunu bicakla kesip dovduler. Soyleyemedi esimde o zamanlar. Sonra ortak bi tanidik girmis araya size getiricem yuzunuzu boyle yapani ama benim tanidigim oldurmicekainiz dovuceksiniz. Olay oyle kapandiadamlar zaten belalıymış
böyle adamlar ufak şeyler için başlarını derde sokmazlar tenezzül etmezler çünkü zaten yeterince dosyaları kabarıktır
bence işin içinde başka bir durum olabilir
yüz kesmeler sandalye masa havada uçacak
mahkemelik olunucak
yandan bir bakış attı diyemi adama?
yanındaki kadına baksa tamam olurda bu kadarı fazla geldi bana
Cemde aldi ceza ama onunkinin kac yil oldugunu bilmiyorum. 2 yildan az hukumlerde hagb oluyomus arastirdik. Bizde hagb bekliyoduk basindan beri. Yada paraya doner diyoduk ama sirf erteleyemeyelim ve hagb olmasin diye 2 yil 1 ay vermis cezayi hakim.Koskoca 2 yıl ceza almış acaba eksik bişey mı var bu olayda anlatilmayan?
Normalde sicili temizse hagb filan oluyordu sizde hicbir şey olmamış şaşırdım.
Bu arada cem ceza aldı mi
Hani dizilerde gördüğümüz belali tiplerden degil. Birilerini ezmis birilerini oldurmus herkesin korktugu serseri belalilardan. İnanın bende bi baktin muhabbetinin buralara gelcegini dusunmezdim ama gelebiliyomus demekki. Kaybedicek hic biseyleri yok. Zaten biliyo adam bi yumruk atsin butun cafe onlarin yaninda. Bazi arkadaslar cemi ele vermedigi icin esime kizmislar ancak polise ele vermemek degil konu. Karsi tarafta sikayetci olmadi zaten polise. Bu adamlara soylemedi esim sizin yuzunuzu cem yardi bicakla diye. Cunku oldurucez dediler. Bana bunu yapani bulursam oldurucem onu diye esimin yolunu bicakla kesip dovduler. Soyleyemedi esimde o zamanlar. Sonra ortak bi tanidik girmis araya size getiricem yuzunuzu boyle yapani ama benim tanidigim oldurmicekainiz dovuceksiniz. Olay oyle kapandi
Cafede bulmus bicagi. Kamera goruntulerinde kavganin nasil basladigi gozukuyo ancak ortalik karistiktan sonra kim nerde belli degil. Mesela cemin abisi 1 ay yataktan kalkamadi. O gece kafasina o kadar cok darbe yesi ki anlatamam yerde yatarken kafasina kafasina vurmuslar sonrasini hatirlamiyo. Esim anlatti sonrasini. Bu cemin abisi o ladar cok darbe almis ki ben ozur dilicem dilemezsek bizi oldururler diyerek cafeye geri girmis tekrar dayak yemis. Cemin elini cakiyla sikistirip kesmisler. Sinirlerin zarar gorup gormedigi belli degildi. 2 parmagini kullanamayabilir demisti doktorlar. Daha cok dayak yiyenler esimin oldugu taraf aslinda. Bicakla yuzu yaralanan en agir olani malesefcemde bıçak ne arıyor
demekki hazırlıklı geziyor
her mekanda kamera vardır
bence herkes eşit derecede suçlu
hem ne kaybeder karşı taraf demeyin
bakın siz ne kadar üzüldünüz
bu insanlar da kaybederdi 2 şer yıllarını
Ben soylerdim valla. Hickimse ailemden daha degerli olamaz.Hepsi agiz birligi yaptilar cok karisikti gormedik kimin yaptigini dediler. Bilmiyorum cem e kizginim evet ama sanirim ben olsam bende soylemezdim