Tutuklama karari. Çıkmazdayım..

+100000
Bu ne cesaret

Benim anlamadigim bi konuvar. ifadelerinde cem i elevermemis. Ifadesini alanlarda aferin delikanliymissin arkadaşını ele vermedin senle işimiz yok gidebilirsin diye salivermisler. Orda eşinin davasi kapanmış gibi görünüyor.
Ayrica cezayi, olayi azmettiren alır. Kimin yaptigini da az cok biliniyor gibi. Eşinin tamamen masum olduguna emin misin. O kavgada birilerini yaraladiysa mutlaka ceza alir.

Kavgaya karışmak da suçtur

Yani yaralayan belli olsa bir sadece kavga etmek de suçtur

İfadesini verdi ise duruşmalara gitme zorunluluğu yok

Mahkeme tekrar isterse çağrı gönderir gitmezse yakalama çıkarır yine getirir önüne

Hataları profesyonel yardım almamak olmuş fakat avukatları olsaydı ceza almazdı vs denemez buradan

Tesekkurler. 2 yil olsa erteleme oluyomus sanirim ama 1 ayida var diye erteleme yapamiyolarmis sanirim. 10 gune teslim olun yoksa zorla aliriz falan demisler bize bu haberi veren arkadasa.
İsi vardi daha iyi bi is olanagimiz oldu. Guvenlik gorevlisi olarak esim kursa falan gitti hatta belge almak icin. Belgeyi aldigi hafta ise girmesine araci olcak adamin omurlari kaymis hastanelik olmus araci olamadi esimde ise giremedi.
10 gun icin buldugu isede giremez malesef. Benim gelirim var suan burs aliyorum. Dogumdan somra calismam gerekirse calisirim dediginiz gibi ama suanlik bursum yetiyo.

Annemin kabul edicegine eminim zaten psikolojik acidanda onlarda kalmayi dusunuyorum. Cok sagolun desteginiz icin

Hepsi agiz birligi yaptilar cok karisikti gormedik kimin yaptigini dediler. Bilmiyorum cem e kizginim evet ama sanirim ben olsam bende soylemezdim

Ne yazik ki su yoruma katiliyorum

Konu sahibesi cok ihmalkar davranmissiniz, mahkeme zamaninda bir avukat edinmeliydiniz. Acilen bir avukat bulun.
Dava surecinde bilgi aldiklari bi avukat vardi. Hala daha ondan bilgi aliyoruz. Iyi bi avukat oldugunu dusunmuyorum suanda cunku boyle boyle bi karar cikar diyip cokta ilgilenmemisti suandada geri donus yapmadi evet keske daha cok bilgi sahibi olup bu kadar ihmal etmeseydik ancak karar verilmis suan ilerisini dusunmektwn baska cozum yok

Yok yanlis anladiniz. Polis degil ifadeyi alanlar degil bunu diyen. Kavga gecesi polis ifadeyi aliyo kimse sikayetci olmuyo. Karsi tarafta oyle.
Ama karsi taraf bulundugumuz sehrin korkulan isimleri oldugu icin bunu yapanin pesine dusuyolar. Esimi onlar sıkıştırıyo 2 kere. Esim ele vermeyince tamam senle isimiz yok bi derdin olunca bize gel diyolar

kamera kayıtları şahitler vs
demekki eşininde bir kabahati var
ayrıca ne bakıyosundan bu noktaya gelmez hiçbir kavga

kamera kayıtları şahitler vs
demekki eşininde bir kabahati var
ayrıca ne bakıyosundan bu noktaya gelmez hiçbir kavga
Gercekten geliyomus yani. Adam gelmis ceme ne bakiyosun demis. Cem hayirdir bilader sen ne bakiyosun diye diklenmis. Karsi taraf sen benim kim oldugumu biliyo musun demis cem de erkek ya asil sen (benim kim oldugumu biliyon mu? Dicekken) yumrugu yemis. Bu masaya gelen adamin yaninda 1 kisi varmis sadece ama bi anda herkes bizimkilere dalmis. Cunku bulumdugumuz sehrin isim yapmis belalilari 2 kardes

adamlar zaten belalıymış
böyle adamlar ufak şeyler için başlarını derde sokmazlar tenezzül etmezler çünkü zaten yeterince dosyaları kabarıktır
bence işin içinde başka bir durum olabilir
yüz kesmeler sandalye masa havada uçacak
mahkemelik olunucak
yandan bir bakış attı diyemi adama?

yanındaki kadına baksa tamam olurda bu kadarı fazla geldi bana

Koskoca 2 yıl ceza almış acaba eksik bişey mı var bu olayda anlatilmayan?

Normalde sicili temizse hagb filan oluyordu sizde hicbir şey olmamış şaşırdım.

Bu arada cem ceza aldı mi

Hani dizilerde gördüğümüz belali tiplerden degil. Birilerini ezmis birilerini oldurmus herkesin korktugu serseri belalilardan. İnanın bende bi baktin muhabbetinin buralara gelcegini dusunmezdim ama gelebiliyomus demekki. Kaybedicek hic biseyleri yok. Zaten biliyo adam bi yumruk atsin butun cafe onlarin yaninda. Bazi arkadaslar cemi ele vermedigi icin esime kizmislar ancak polise ele vermemek degil konu. Karsi tarafta sikayetci olmadi zaten polise. Bu adamlara soylemedi esim sizin yuzunuzu cem yardi bicakla diye. Cunku oldurucez dediler. Bana bunu yapani bulursam oldurucem onu diye esimin yolunu bicakla kesip dovduler. Soyleyemedi esimde o zamanlar. Sonra ortak bi tanidik girmis araya size getiricem yuzunuzu boyle yapani ama benim tanidigim oldurmicekainiz dovuceksiniz. Olay oyle kapandi

Koskoca 2 yıl ceza almış acaba eksik bişey mı var bu olayda anlatilmayan?

Normalde sicili temizse hagb filan oluyordu sizde hicbir şey olmamış şaşırdım.

Bu arada cem ceza aldı mi
Cemde aldi ceza ama onunkinin kac yil oldugunu bilmiyorum. 2 yildan az hukumlerde hagb oluyomus arastirdik. Bizde hagb bekliyoduk basindan beri. Yada paraya doner diyoduk ama sirf erteleyemeyelim ve hagb olmasin diye 2 yil 1 ay vermis cezayi hakim.

cemde bıçak ne arıyor
demekki hazırlıklı geziyor
her mekanda kamera vardır
bence herkes eşit derecede suçlu

hem ne kaybeder karşı taraf demeyin
bakın siz ne kadar üzüldünüz
bu insanlar da kaybederdi 2 şer yıllarını

Cafede bulmus bicagi. Kamera goruntulerinde kavganin nasil basladigi gozukuyo ancak ortalik karistiktan sonra kim nerde belli degil. Mesela cemin abisi 1 ay yataktan kalkamadi. O gece kafasina o kadar cok darbe yesi ki anlatamam yerde yatarken kafasina kafasina vurmuslar sonrasini hatirlamiyo. Esim anlatti sonrasini. Bu cemin abisi o ladar cok darbe almis ki ben ozur dilicem dilemezsek bizi oldururler diyerek cafeye geri girmis tekrar dayak yemis. Cemin elini cakiyla sikistirip kesmisler. Sinirlerin zarar gorup gormedigi belli degildi. 2 parmagini kullanamayabilir demisti doktorlar. Daha cok dayak yiyenler esimin oldugu taraf aslinda. Bicakla yuzu yaralanan en agir olani malesef

Eskiden böyle olaylar kimsenin basına gelmez kendi istemediği sürece derdim.bir iki olaya denk geldim bazen cidden bela geliyor buluyor insanı.

Şöyle bisey olamaz mi. Eşiniz gizli ifade vermek istiyorum deyip polis tutanaklarina cem yapti diye soylesin cemin abisi de tabi. Esinle cem in abisi cemin ceza almasindan korkmuyor anladigim kadariyla. Karşı taraf öldürür diye korkuyor. Onlara soylenmeden bu iş mahkeme dosyasina sunulamaz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…