Tutku olmayan bir evliliğin bitmesi mi gerekir

Esinizi sevmiyorsunuz gibi geldi sevseniz sanki daha cok cabalardiniz duzelsin diye siz rahatlik istiyorsunuz
Nen eşimi seviyorum karar verememem onu kaybetmek istemedigim icin ben sadece korkuyorum bu sebepten bi gün ilişkimiz biterse ve o gün yaş olarak bazı seylere gec kalırsam diye mantıklı bi larar vermeye calısıyorım o yüzden de öneri almak istedim. Tutku ve seks olmadan evlilik yürür mü sadece sevmekle diye yasadıgım herseyide yazdım o yüzden objektif cevaplar gelsin diye

Seks yapmamak çok acayip ya..yani niye yapmıyor eşiniz bu durum asla normal değil.Boyle evlilikte olmaz

Sizi anlamadigim icin degil yanlis anlamayin sex olmadan bence evlilik olmaz onu da anliyorum
Ama sonunda esim gitse bu evde kalsam felan deyince direk onu birakmak istiyormussunuz gibi algiladim

Sizi anlamadigim icin degil yanlis anlamayin sex olmadan bence evlilik olmaz onu da anliyorum
Ama sonunda esim gitse bu evde kalsam felan deyince direk onu birakmak istiyormussunuz gibi algiladim
Haklısınız.. Çok dengesiz oldum kararsız olmak ne istedigini bilememk cok kötü.

Ilk zamanki tUtku olmuyor ki zaten canim . Ilk zamanlar esimden kaynakli sorunlar bizde yasadik sinir oluyordum bse demiyordum kirmamak icin ama eşimin durumu düzeltmek icin çabası vardi ve de halloldu. Eşiniz durumu çözmek icin neden çaba harcamıyor onu anlamadım evlilikte cinselliğin önemi azimsanamaz. Boşanmadan once neden çabası yok bunu konuşmak lazim

Bende ay ı seyi soruyorum ona güya varmıs sen nerdne biliyosun olmadıgını biraz rahat ol zamanla düzelexek vs diyor konustugum zaman bende artık konusmuyorum zamana bıraktım bu mecrada içimi rahatlatıyorum

Bı cacık olmaz esinizden kusura bakmayın bunu soyledigim için. Duzeltecek adam sorunun varlığını kabul etmiş adamdır ki sizin eşiniz kendinde problem gorse terapiye devam ederdi. Seks olmadan evlilik olmuyor. Evlilik kadın için once ruhun tatminidir sonra seks gelir. Ruhu tatmin olmamış her kadın eksik kalir. Artı eksi hesabı yapın diyeceğim ama cinsellik olmayan evlilik için bir yanlis tüm doğruları götürüyor malesef. Araniz duzelse bile bu hep diken gibi batacak size,eksik hissedeceksiniz,kendinizi diğer kadınlarla kiyaslayip kendinizi suçlamaya başlayacaksınız,neden olmuyor soruları beyninizi kurt gibi kemirecegi için sağlıklı bir ilişki malesef olmayacak. İçinizi karartmak için yazmadım ama gerçek bu

Teşekkür ederim

Bu şekilde evlilik sonlandırma olmaz bence madem seviyorsunuz o zaman elinizdekinin kıymetini bilin ve eşinizle olan arnızdaki sorun her neyse gün yüzüne çıkartıp birlikte halledin gerekirse terapi alın seviyorunuz eşinizi halledemeyeceğiniz bişey olduğunu düşünmüyorum ben

Eşiniz depresyonda olabilir mi? Libido düşüklüğünün bir kaynağı var mı? Başarısız olduğundan demişsiniz de neyde başarısız tam olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…