çok sağol gerçekten ,benim nedemek istediğimi ne hissettiğimi çok iyi anlamışsın
ilk başta öyle yorumlar okuyunca noluyoruz dedim ,onu salla bunu salla taş değiliz ki tabi takıyoruz az çok beklenti içine giriyoruz
aynen dediğin gibi torunum diye başkalarına hava atıcaklar çünkü kaynanam öyle bi karakterde ki yerine göre konuşma şekli değişir ,şunu yaptık bunu yaptık diye hava atar,ben böyle dedim yaptılar der ki bişeyden haberi yoktur...
bikere annemle ortak bi akrabaya geçmiş olsuna gitmişler ,onunda oğlu yeni nişanlı o dönem ,konu altıından takıdan açılmış
ev aldılar ilaydanın hiç bileziği kalmadı söz bileziği bile gitti çok üzülüyorum iki tarafta züğürt demiş

annemde orda kadın ya sabır çekmiş annemide tanıyolar onuda ,
ki evi biz koparatiften aldığımız için tabu çıkmadı ve kredi çekemedik,eşim annemlerin evi üstüne aldı o evin üzerinden kredi çektik ,kolay kolay kim yapar bunu kim verir evini ,babam emekli memur çeyizimi altınımı mobilyamı istediğim gibi yaptılar ikiletmediler bile ,ama bana sözlüyken getirdiği çorapların parası bile eşimden çıktı bi kuruşları yok üstümüzde ; sorarım kim züğürt ağzından çıkanı kulağı duymuyo densizde aynı zamanda
sonrada bizim gelin hiç takı istemedi biz kendimiz yaptık

demiş
ben sizden bişey istemem ki muhattabım oğlunuz ;
annemde ilayda oğlunuza güvendiği için sesini çıkarmadı yoksa herşeyin iyisini ister öylede alıştı ,onlar oğlunuzla aralarında konuşmuşlardır herşeyi demiş
işte böyle şeyler aklına gelince takma bakalım
canım benim ,anlıyorum seni insanın annesi böyle yaparsa ,evlat bu ya insanın içi sızlar

sende kaynanana yapıcaksın evlatlığı madem öyle ,herkes hakettiğini yaşasın şu hayatta