- Konu Sahibi Eski_dxuxnya
-
kızlar bu üstteki türküyü türkçe olimpiyatlarında dinledim ikinci oldu bu parçayla abadan halmedova. bildiğiniz türkü sitesi varsa muhlis akarsudan dinlemek istiyorum. bulma özürlüyümde baya aradım bulamadım.
http://noertz.wordpress.com/2008/06/03/turkmenistan-don-gel-birtanem-turkce-olimpiyatlari/
Gurbet Eller - Zara
Ben bir gurbet türküsünde
Akşamın mavi örtüsünde
Öyle durdum bekliyordum
Geçmeyenler köprüsünde
Bağlandım kör düğüm oldum
Yolların şaç örgüsünde
Ah şu eller eller eller
Gurbet eller yetti gayrı
Birbirini çok sevenler
Böyle durmaz ayrı ayrı
Sen bir yerde ben bir yerde
Ayrı düştük aynı yerde
Senden önce bilmiyordum
Şimdi düştüm ben bu derde
Gurbet olmuş sıla olmuş
Ayrılık var varya serde
Ah şu eller eller eller
Gurbet eller yetti gayrı
Birbirini çok sevenler
Böyle durmaz ayrı ayrı
Bu türkü muhteşem yaa hatta önceden ben de vermiştim... Benim için özel yaniii... Gurbette olan biri için fazla duygusal... senağlamasenağlamasenağlama[/QUOTE
a evet şimdi iki sayfa geriye gittim de gördüm ben bunu az önce bu kızdan dinledim
http://www.samanyoluhaber.com/haber-50752.html
bakalım beğenecek misin?
evet canım aynen gurbetteysen eğer yaran kanıyor. senağlama
Gurbet Eller - Zara
Ben bir gurbet türküsünde
Akşamın mavi örtüsünde
Öyle durdum bekliyordum
Geçmeyenler köprüsünde
Bağlandım kör düğüm oldum
Yolların şaç örgüsünde
Ah şu eller eller eller
Gurbet eller yetti gayrı
Birbirini çok sevenler
Böyle durmaz ayrı ayrı
Sen bir yerde ben bir yerde
Ayrı düştük aynı yerde
Senden önce bilmiyordum
Şimdi düştüm ben bu derde
Gurbet olmuş sıla olmuş
Ayrılık var varya serde
Ah şu eller eller eller
Gurbet eller yetti gayrı
Birbirini çok sevenler
Böyle durmaz ayrı ayrı
bende parçayı sana hediye ettiğimi yazacaktım ev işlerinden vakit geçti. tam üstüne basmışım yani his cano.
his sen neden gurbettesin yani ailen nerde sen nerdesin evlenince nerde oturacaksın?
bendeniz sen rusyadasın galiba.
evet canım Allahtan internetin var öğrencilerin var bunlar çok güzel işte. az kalmış bi evlende bu günlerini özlersin. ben okuldaki günlerimi özlüyorum şahsen ev arkadaşlarımı filan çok eğlenceliydi. hiç yanlız değildim tüm gün beraberdik. :çok üzgünüm:Canem ben öğretmen olduğum için görev icabı gurbetteyim. Ailem Antalya da. Evlenince Ankara da oturcaz, ben yazın tayin isteyeceğim... Yani hem ailemden hem de nişanlımdan uzaktayım ve yalnız yaşıyorum neyse 28 gün kaldı biraz daha sabır senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
his sen neden gurbettesin yani ailen nerde sen nerdesin evlenince nerde oturacaksın?
bendeniz sen rusyadasın galiba.
evet canım Allahtan internetin var öğrencilerin var bunlar çok güzel işte. az kalmış bi evlende bu günlerini özlersin. ben okuldaki günlerimi özlüyorum şahsen ev arkadaşlarımı filan çok eğlenceliydi. hiç yanlız değildim tüm gün beraberdik. :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?