• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkü Severler Kulübü

Slmar bende turkusuz yasayamam herzaman dinlerim kimi zaman aglarim kimi zaman dinledikce turkiyey olan hasret duyarim sizlere bizim vatanimizi koruyup kollayanlar olan sehitlerimize eledim turkusunu armagan ediyorum

[youtube]O8jBCjrJaiQ[/youtube]

cahildim dünyanın rengine kandım
hayale aldandım boşuna yandım
seni ilelebet benimsin sandım

ölürüm sevdiğim zehirim sensin
evvelim sen oldun ahirim sensin

sözüm yok şu benden kırıldığına
gidip başka dala sarıldığıma
gönülüm inanmıyor ayrıldığına

gözyaşım sen oldun kahirim sensin

garibim can yıkıp gönül kırmadım
senden ayrı ben bir mekan kurmadım
daha bir gönüle ikrar vermedim

batınım sen oldun zahirim sensin
GÜLAY SÜPER SÖYLÜYO...:

slm kızlarrrrrrrr türkü olurda selver olmazmıa.s. söylemeyide dinlemeyide severim ayrıca emeği geçen arkadaşlarıma tşk hepsi çok güzel bu türkülerin sevgiyle kalın dostlar

ben de geldim,ben ODAM KİREÇ TUTMUYOR diyorum ve CEM KARACANIN YORUMUYLA dinletmek istiyorum uygun görürseniz.... ..[youtube]ExsdyEkvr00[/youtube]

Ah ah ah, ben yokken kimler gelmiş kulübümüze, arkadaşlar değerli paylaşım ve katılımlarınızdan dolayı teşekkürler, beğenmenize çok sevindim, lütfen paylaşmaya değer bulduğunuz türkü-türkü hikayeleri- türkü sözleri vs bizlerle paylaşın... burası hepimizin:)

Erzincan türküleri,Gurbet elde bir hal geldi başıma...Dinlemeye değer

[youtube]BfpwICe6OfE&feature=related[/youtube]

Ah ah ah, ben yokken kimler gelmiş kulübümüze, arkadaşlar değerli paylaşım ve katılımlarınızdan dolayı teşekkürler, beğenmenize çok sevindim, lütfen paylaşmaya değer bulduğunuz türkü-türkü hikayeleri- türkü sözleri vs bizlerle paylaşın... burası hepimizin:)

Erzincan türküleri,Gurbet elde bir hal geldi başıma...Dinlemeye değer

[youtube]BfpwICe6OfE&feature=related[/youtube]

nephente şükür kavuşturana ,nerdesin canım uzun zamandır yoktun..:1hug:

[youtube]LhEntJijWzc[/youtube]

kızlar burası benim memleketim iyi dinleyin tmma.s.senağlama

gurbet ahah senağlama

Back