• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkü Severler Kulübü

Nuran Tansel'i ilk kez dinledim sesi gerçekten güzel, başarılarının devamını dilerim.
bu da benden olsun TRT'de dinlediğim biriydi ben beğendim sizin de beğeneceğinizi düşünüyorum...
"SEVDA GÜL- Yürüsen de Yol Alamazsın"
[youtube]0co0h_-pCcs[/youtube]

Sheydayal, seçimin harika, teşekkürler katılımlarından dolayı:asigim:

nurettin rencber,mazlum cimen,cevdet bagca,hakan yesilyurt,tuncay akdogan,birsen akbulut,mustafa özarslan,metin yilmaz, ben hastasiyim bunlarin bi dinleyin isterseniz......vazgecemiyceksiniz..

İnsanların türküleri kendilerinden güzel,
kendilerinden umutlu,
kendilerinden kederli,
daha uzun ömürlü kendilerinden.
Sevdim insanlardan çok türkülerini.
İnsansız yaşayabildim
türküsüz hiçbir zaman.
Hiçbir zaman beni aldatmadı türküler de.
Türküleri anladım hangi dilde söylenirse söylensin.
Bu dünyada yiyip içtiklerimin,
gezip tozduklarımın,
görüp işittiklerimin,
dokunduklarımın, anladıklarımın
hiçbiri, hiçbiri,
beni bahtiyar etmedi türküler kadar...
Nâzım HİKMET

nurettin rencber,mazlum cimen,cevdet bagca,hakan yesilyurt,tuncay akdogan,birsen akbulut,mustafa özarslan,metin yilmaz, ben hastasiyim bunlarin bi dinleyin isterseniz......vazgecemiyceksiniz..

ayy canım sın yaaa bende bayılıyorum helde de mazlum çimen yokmu? FERYADA İSYANIM... benden tavsiye diinleyin

merhaba, aramıza yeni katılan arkadaşları görüyorum hepiniz hoşgeldiniz türkü külübümüzü öksüz yetim bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum,var olunuz.

Türkü dostlarım epeydir ..buralara uğrayamadım.ama aklım hep sizlerde.kattığınız güzellikler için herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum gönlüm sizlerle..

Back