- 9 Kasım 2013
- 1.723
- 1.764
- Konu Sahibi Kelebek8989
ama bu mantıkla sende sadece 6 ay yaşamışsın Tr'de Doux? bu durumda senin savunmanı da "komik" olarak nitelendirmek mi gerek? nereden biliyorsun ki buradakilerin sadece tatile gittiklerini ve o şekilde bilgi sahibi olduklarını? biz kıyaslamamızı yapıyoruz keşke sende bizlere laf atmak yerine kıyaslamanı yapsaydın.. ha ırkçılık konusunda senin gördüğün o 1 kişi, bizim bir gün içinde uğraşmak zorunda kaldığımız yığının içinde damla bile değil..
Ben tatil haricinde türkiyede yasadim diyorum. Hani sizinde hep savunmaniz oluyor ya.. bunlar bir ay tatile geliyor tabi hayat onlara güzel gibisinden. 6 ay gayet yetti. Ve türkiye dörtdörtlük demedim zaten ama güzel rahat yasayabilirim eger temelli dönersem diyorum.
Ben irkcilik ile büyüdüm. Bende hergün ugrasmak zorunda kaldim. O anlattigim 1 kisi yi misal olarak verdim. Tek tek yasadiklarimi yazsam sayfalar yetmez.
Hem sizi zaten cok kati görüyorum bu konularda. Yurtdisinda yasayan insanlarin acisina tuz basiyorsunuz her defasinda.
Siz türkiyeyi hergün sikayet ediyorsunuz. E biz yasadigimiz ülkeyi niye sikayet edemiyoruz kötü yanlarini anlatsak tasa tutuluyoruz adeta. Bu ülkede siz mi yasiyorsunuz yoksa biz mi? Biraz saygi...