- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
Ama bakın ben şuan onu çok iyi anlıyorum. Annemde böyle. Çok masumane geliyor bu sorular, öyle de. Ama hakikaten hesap vermekten illallah geliyor. Yediyse yedi, yemediyse yemedi. Ne yapabilirsniz ki öğrenip?Herhalde kimse annesi kadar sevip düşünemez. Ona kim ne diyebilir. Ama anne her türlü bakımıyla ilgilenirken yorulup bazı seyler aklına gelmeyebiliyor. Mesela ayına göre oyun buluyorum. Gönderiyorum. Tamam diyor. Aa sağol abla. Sonra ona kızıyor. Sen ne karısıyorsun diye. Lohusa anne değil ki artık alıngan diyelim. Diyor su yemeği yaptım. Afiyet olsun diyorum. Yeğenim pek yemek yemez. O da yedi mi diyorum. Sadece soru ya. Niye o yemeği yaptın. Onu öyle yapma yeöez zaten. Bak bunu yap yer değil yani. Sadece yedi mi. Bu kadar. Ooo koyamete bak. Bu kadar da olmamalı. Cok zoruna gidiyorsa. Niye sordun desin. Ben de o sinirlenip köpürmeden acıklamamı yapayım. Ben kendim için de diyorum. Hiçbirimiz mükemmel değiliz
Kızım çok çok önemli. Ama benim herkesle konuşacağım tek şey kızım mo yahu? Yediğini, içtiğini, oynadığını, uyuduğu saattleri rapor halinde herkese anlatmak zorunda mıyım? Belki oda bunlardan bıkmıştır. Fevriliğini onaylamıyorum da son çare o kalmıştır belki diyorum.