Kız kardeşimle küstük. Yeğenimi çok özlüyorum.

Benim ki de öyle. Canı isterse konuşur istemezse iğneler, kırar herşeyden nem kapar. Bıktırıyor ama insanı bir yerde. En sevmedigim insan tipi ota çöpe küsüp alınan tiptir. Bir de böyleleri hep karşıdakini suçlu çıkartır. Ne yapılır bilmiyorum. Ben bir çözüm bulamadım. Bu ara yine öyle. Ben de bekliyorum konuşursa konuşur, konuşmazsa kendi bilir.

Evli barklı kadin hayatına karışmayın bir ikincisi ozluyorsaniz ve kuş kalmak istemiyorsanız fazla uzatmadan ablanıza güzel bi mesaj doseyin . Biz neden kavga ediyoruz ne gerek var ben seni çok seviyorum ve sizi çok özlüyorum vs vs diye. Yabancı mi bu ya suyuna gidip yazsanıza

Benim küçüğüm. Tabi küçük büyük farketmez. Dediğiniz her sartta yapılabilir. Zaten yaptıgımız sürekli o. Ne sorunumuz var deyip alttan alıp gidiyorum ben. O da hiçbir sey olmamıs gibi gayet iyi davranıyor. Sorun olan iki gün sonra yine aynı seylerin olması. Sıkıldım artık. Alttan al git. İki gün iyi sonra laf saysın geri bir ay küs. Ki kendi küsüyor her seferinde. Ben bir kez bile küsmemişimdir. Çok karısmıyorum gerçekten. O niye burda bunu niye böyle yaptın demiyorum yani sürekli. Zaten diyorum ben bunu dedim diye yapmak zorunda değilsin. Aklına yatıyorsa yaparaın. Kavgalarımız onun işine karıstıgım için olmuyor yani.

Hicbirseyine karisma yorum yapma
Demek ki hoslanmiyor

Bir sure arama sorma.yegenini de gormeyiver bir sure.
O mutlaka ara sorar

Anne babamızı kardeşlerimizi anlasamiyorsak bile hayatımızdan tamamen cikaramayız. Zaten sonsuza kadar küs kalamazsınız. Siz de biraz kavgaya sebep olan yonlerinizi törpüleyin. Beraberken konuşma kavgaya gidiyorsa bı şekilde sakinleştirmeye çalışın.

O da yegeninizin fotoğraflarını gönderdiğine göre kin tutan bi tip değil. Ben de teyzeyim gerçekten çok seviyorum yeğenimi o yüzden anladım sizi. Umarım halledersiniz.

Yok kin tutmuyor. Tabi hayatımdan cıkaramam. Böyle seveplerden cıksın da iatemem yani. Ortada bir sey yok ama sürekli tekrarlanması yoruyor.

Benim ki de öyle. Canı isterse konuşur istemezse iğneler, kırar herşeyden nem kapar. Bıktırıyor ama insanı bir yerde. En sevmedigim insan tipi ota çöpe küsüp alınan tiptir. Bir de böyleleri hep karşıdakini suçlu çıkartır. Ne yapılır bilmiyorum. Ben bir çözüm bulamadım. Bu ara yine öyle. Ben de bekliyorum konuşursa konuşur, konuşmazsa kendi bilir.
Hislerime tercüman. Aynı durumdaymısız. Aynen ben suclu cıkacagım konussam da konusmasam da. Yoruldum cok

Hicbirseyine karisma yorum yapma
Demek ki hoslanmiyor

Bir sure arama sorma.yegenini de gormeyiver bir sure.
O mutlaka ara sorar
Artık iyiliğine bile olsa karısmayacagım. Zaten cok bir seyine karısmıyordum ama o aklına beni her seye karısan olarak koymus bi kere. Doğru söylüyorsunuz. Bir süre sabredeyim

Hislerime tercüman. Aynı durumdaymısız. Aynen ben suclu cıkacagım konussam da konusmasam da. Yoruldum cok
Başkasına kızabilirler, canları sıkkın olabilir, eşleriyle problemleri olabilir ama bunun acısını bizlerden çıkartmaları gerekmez. Herkesin kendine göre az, çok derdi hayat yükü var zaten. Birbirimize destek olmak varken hep köstek olunca olmuyor. Halbuki kızkardeş nimettir. Ama değerini bilene tabi.

Kardeşim beni yeterince değersizmişim gibi hissettirdi zaten. Ben kendine hakaret etmiyorum. Birisi ile cok samimi oluyor mesela iki gün sonra bir sey cıkıyor. Karıstıgım seyler bu tarz seyler. Akıl verme gibi. Diyorum arkadasın tabiki olacak görüs ama bu kadar sık olunca bir sey cıkıyor. Mesafeli ol. Tamam abla diyor. İki gün sonra bana kızıyor. Sen her seyime karısıyorsun diyor. Abla olmak kardesinin mutlu olmasını istemek. Ben gidip evine eşine cocuguna karısmıyorum. Bebek konusunda biraz paniğim aman düştü aman kafasını çarpacak diye. O da kişilik özelliği engel olamıyorum. Ona da bu kadar sinirlenilmemeli. Zaten abartıyon deyince diyorum. Doğru söylüyorsun işte engel olamıyorum kendime diye. Bilmiyorum ya. Mükemmel değiliz o kesin.
Ben sormadan akıl verilmesini hiç sevmem. Hele hele kızımla ilgili sürekli uyarılarda bulunulmasından çok daha rahatsızım. Herkes seviyor kızımı tamam ama benden daha çok değil. Boşuna uyarmayın sizde. Rahatsız oluyorsa söylemeyin.

Onunda huyu agrasif olmak ama bu sizi kırıyor değil mi? Böyleyim ben der devam ederse, ilişkiniz bitecek. İkinizde kendinize hakim olun. Evlenmiş, çocuğu var. Büyük sorumluluklar almış. Artık uyarılara ihtiyacı yok.

Başkasına kızabilirler, canları sıkkın olabilir, eşleriyle problemleri olabilir ama bunun acısını bizlerden çıkartmaları gerekmez. Herkesin kendine göre az, çok derdi hayat yükü var zaten. Birbirimize destek olmak varken hep köstek olunca olmuyor. Halbuki kızkardeş nimettir. Ama değerini bilene tabi.
Değil mi ama. En büyük nimetlerden. Anlat sıkıntını. Ben hiçbir sey yapamasam bile anlatıp rahatlarsın. Ya da de on dk sınra aklına gelmiyor mu ya ben ablama sinirli değildim su sebepten sinirliydim. Abla kusura bakma ben sinirimi senden cıkarttım de konu kapansın. Uzatmanın ne anlamı var. Ben de bazen sinirli oluyorum. Ablam annem esim arıyor. Kızıyorum. Hemen geri arıyorum ben sinirliydim senden cıktı acısı diye. Özür diliyorum. Bu kadar. Unutuluyo hemen. Küs zamanlar ömürden gidiyor. Esinle bile cok önemli bir sebepten tartısmadıysak hemen giderim ben. Zaman kaybediyoruz küs kalarak diye. Nasılsa barısacax.

Ben sormadan akıl verilmesini hiç sevmem. Hele hele kızımla ilgili sürekli uyarılarda bulunulmasından çok daha rahatsızım. Herkes seviyor kızımı tamam ama benden daha çok değil. Boşuna uyarmayın sizde. Rahatsız oluyorsa söylemeyin.

Onunda huyu agrasif olmak ama bu sizi kırıyor değil mi? Böyleyim ben der devam ederse, ilişkiniz bitecek. İkinizde kendinize hakim olun. Evlenmiş, çocuğu var. Büyük sorumluluklar almış. Artık uyarılara ihtiyacı yok.
Herhalde kimse annesi kadar sevip düşünemez. Ona kim ne diyebilir. Ama anne her türlü bakımıyla ilgilenirken yorulup bazı seyler aklına gelmeyebiliyor. Mesela ayına göre oyun buluyorum. Gönderiyorum. Tamam diyor. Aa sağol abla. Sonra ona kızıyor. Sen ne karısıyorsun diye. Lohusa anne değil ki artık alıngan diyelim. Diyor su yemeği yaptım. Afiyet olsun diyorum. Yeğenim pek yemek yemez. O da yedi mi diyorum. Sadece soru ya. Niye o yemeği yaptın. Onu öyle yapma yeöez zaten. Bak bunu yap yer değil yani. Sadece yedi mi. Bu kadar. Ooo koyamete bak. Bu kadar da olmamalı. Cok zoruna gidiyorsa. Niye sordun desin. Ben de o sinirlenip köpürmeden acıklamamı yapayım. Ben kendim için de diyorum. Hiçbirimiz mükemmel değiliz

Ben de düsündüm ama inadına olmuyo. Bir sey demz ki kahve yapar oturur muhabbet ederiz. Sorun su iki gün sonra aynı seyler olacak. Ben artık ufacık seylerden kavga cıksın istemiyorum. Cözemiyoruz yani
Üstüne varmayin o zaman demek ki psikolojik sorunlari var kardes sonucta atsan atılmıyor.biraz bekleyin o da pisman olur.

niye herkese küsüp duruyor?
fazla şımarık geldi bana.
sinirlenince ağzına geleni say sinirin geçince video at birşey olmamış gibi..
şimdiye kadar git deyince gidip gel deyince gelen sizlerde asıl kabahat..

niye herkese küsüp duruyor?
fazla şımarık geldi bana.
sinirlenince ağzına geleni say sinirin geçince video at birşey olmamış gibi..
şimdiye kadar git deyince gidip gel deyince gelen sizlerde asıl kabahat..

E kardes oldugu için insan kıyamıyor. Yokluğunu hissediyor. Ne kadar uzun süre küsersek küselim düzelmiyor. Sorun bu

Küçük olan o. Ama artık ben de hep alttan almak istemiyorum. Yoruldum. Kapısına gidince de oturup neden böyle yaptın desem yine kavga cıkar. Altyan alıp ben yeğenimi sevecem gidecem desem hiçbir şey olmamıs gibi otururuz ama üç gün sonra yine aynı olur.
uzak dur hicte yüz verme. Mesaj dahi atsa cevap verme.Siz herseferinde altan alırsaniz şalırmamalıaınız u duruma

X