Türkiyeyi çok özlüyorum :(

Çok merak ettim şimdi, yapacağım bu araştırma sonucunda o kadın hakkında öğrenebileceğim hangi nokta öldürülmesini haklı çıkaracak? Polemik olsun diye değil, gerçekten bilmek istiyorum. Neymiş turist bir kadının ölümle cezalandırdığımız kabahati?
Ajandi ajan der simdi :KK66:
Biz kadin olduruldu diyoruz o da arastirin diyor iste sana ulkemin gercegi

Çok merak ettim şimdi, yapacağım bu araştırma sonucunda o kadın hakkında öğrenebileceğim hangi nokta öldürülmesini haklı çıkaracak? Polemik olsun diye değil, gerçekten bilmek istiyorum. Neymiş turist bir kadının ölümle cezalandırdığımız kabahati?

Onu bizim vatandaslarımız öldürmemiş, dış güçler öldürüp ülkemizi kötü göstermek için üzerimize atmışlar diye düşünüyor sanırım :KK53:
Hoş yine temize cıkamayız devlet o kadını koruyamadığı için. O zaman kadın geç vakitte şortla dısarda geziyordu diyelim, böyle oldugunda aklanılıyor cunku ulkemizde.

Çok merak ettim şimdi, yapacağım bu araştırma sonucunda o kadın hakkında öğrenebileceğim hangi nokta öldürülmesini haklı çıkaracak? Polemik olsun diye değil, gerçekten bilmek istiyorum. Neymiş turist bir kadının ölümle cezalandırdığımız kabahati?[/
yok ben gelinlikle gelenı değil,diğerini söledim zaten

"kesin haketmiştir" cümlesinin hunharca kullanıldığı bir yer burası.. bu bile tek başına gitme sebebi..
Aslinda ayni turkiyede yasamiyoruz diyor ya hakli
Boyle dusunen insanlar bu ulkenin neresinde yasiyor merak ediyorum Farkinda olmamak da bir mutluluktur ya iste bizim gibiler ondan mutsuz

Türkiye düşünce bakımından çok gelişmiş bir ülke değil ama sizi anlıyorum.Hiç yurt dışına çıkmadım ama insan kendini yalnız hisseder bir süre sonra...

Konu iyice amacından saptı arkadaşlar; kimsenin arkadaşa bir önerisi yok mu?
Türkiye'de mi yaşam iyi Avrupa'da mı paneli yapıyoruz sanki :rolleyes:

Aslinda ayni turkiyede yasamiyoruz diyor ya hakli
Boyle dusunen insanlar bu ulkenin neresinde yasiyor merak ediyorum Farkinda olmamak da bir mutluluktur ya iste bizim gibiler ondan mutsuz

bu ülkede yaşamıyor ki dark.. bak ne demiş "bu arada sızın ülkenızde öldürüulen o hanımla ilgili daha detaylı araştırma yapın bence"

o yüzden öyle :)

Ajandi ajan der simdi :KK66:
Biz kadin olduruldu diyoruz o da arastirin diyor iste sana ulkemin gercegi
Pardon ben ajan olmasından şüphelendiğimiz yabancı kadınları tecavüz edip, boğup, çalılıklara atmamızı mümkün kılan kanun hükmünde kararnameyi kaçırmışım. Gelinlikle ülke ülke gezen genç bir kadın ne biçim istihbarat toplamıştır kimbilir.

Konu iyice amacından saptı arkadaşlar; kimsenin arkadaşa bir önerisi yok mu?
Türkiye'de mi yaşam iyi Avrupa'da mı paneli yapıyoruz sanki :rolleyes:
Oneriler acik :KK66: ulkeyi anlatiyoruz iste aslinda tam da amacina hizmet bu :KK66:
Macera arama otur evinde hatta mumkunse babaanneni de al yanina kadinin cani kurtulsun diyoruz daha napalim

Konu sahibesi yurtdışındaki hayatından şikayet etmekte haklı...
Niyesine gelince,
Yurtdışında eşinin ailesi ile 1 kere çarşıya çıkmış, Türkiye'de daha fazla gezmeye imkanı vardı büyük ihtimalle. Yani yabancı ülkede olduğundan daha özgürdü. Bir ev, kocası, kocasının ailesi ve onların tanıdıkları ile örülü bir kafes gibi... Türkiye'de ise arkadaşları, ailesi çevresi ile daha sosyaldi sanırım. , dilini de daha öğrenmediğini düşünüyorum, doktora gitmesi gerekse kendisini anlatamamak bile onu rahatsız ediyordur( dili biliyorsanız bu dediklerim geçersiz tabiki)
Şimdi bu açıdan bakarsanız yabancı ülkenin öyle bir çekici yanı kalmaz, Türkiye gözünüze cennet gelir...
Kısacası yabancı ülkede nasıl yaşadığınızla bağlantılı bir durum, Türkiye'nin cennet gibi gelmesi...,
Toparlayamamış olabilirim ama umarım anlatabilmişimdir.
( konu sahibesi yanılmışsam düzeltin beni ve kusuruma bakmayın)

hakikaten ya SADECE 1 kere çarşıya çıkmış
dil bilmek gerçekten lazım
tabi sıkılır
ben bunaldım burdan :/
geçenlerde de ingilterede yaşayıp (sanırım londraydı) kocası gezdirmediği için bebeğiyle evde hapis hayatı yaşayan bi kadın vardı ki sinirden saçımı başımı yolmuştum pc başında. nimetlerden yararlanın ya. off kızdım yine.

Konu sahibesi yurtdışındaki hayatından şikayet etmekte haklı...
Niyesine gelince,
Yurtdışında eşinin ailesi ile 1 kere çarşıya çıkmış, Türkiye'de daha fazla gezmeye imkanı vardı büyük ihtimalle. Yani yabancı ülkede olduğundan daha özgürdü. Bir ev, kocası, kocasının ailesi ve onların tanıdıkları ile örülü bir kafes gibi... Türkiye'de ise arkadaşları, ailesi çevresi ile daha sosyaldi sanırım. , dilini de daha öğrenmediğini düşünüyorum, doktora gitmesi gerekse kendisini anlatamamak bile onu rahatsız ediyordur( dili biliyorsanız bu dediklerim geçersiz tabiki)
Şimdi bu açıdan bakarsanız yabancı ülkenin öyle bir çekici yanı kalmaz, Türkiye gözünüze cennet gelir...
Kısacası yabancı ülkede nasıl yaşadığınızla bağlantılı bir durum, Türkiye'nin cennet gibi gelmesi...,
Toparlayamamış olabilirim ama umarım anlatabilmişimdir.
( konu sahibesi yanılmışsam düzeltin beni ve kusuruma bakmayın)

Türkiye'de yaşamaktan şikayet eden arkadaşlar kulaklarınızı kesecem. Siz bari ülkenin Batı'sındasınız,ya bizler nereye kaçalım anasını satayım :KK67:

hakikaten ya SADECE 1 kere çarşıya çıkmış
dil bilmek gerçekten lazım
tabi sıkılır
ben bunaldım burdan :/
geçenlerde de ingilterede yaşayıp (sanırım londraydı) kocası gezdirmediği için bebeğiyle evde hapis hayatı yaşayan bi kadın vardı ki sinirden saçımı başımı yolmuştum pc başında. nimetlerden yararlanın ya. off kızdım yine.
Ay cok hos yazmissin son cumlelerini :KK66:haklisin iste bizim elimize gecmiyor boyle nimetler

Hala ısrarla "o kadın değildi öbürüydü" diye bir kadının öldürülmesini haklı buluyorsunuz ya, ben de ona hayret ediyorum.
iyide benım yurtdışında gidden vatandaşlarıma acaba onlar acıyormu?hapishanelerde öldürülen,çocukları zorla elindne alınıp asimile edılen,yıtıp gıden hayatlar,asıl acımasız onlar,

Türkiye'de yaşamaktan şikayet eden arkadaşlar kulaklarınızı kesecem. Siz bari ülkenin Batı'sındasınız,ya bizler nereye kaçalım anasını satayım :KK67:
Allah yardimcin olsun canim
Hakkaride gorev yapan memur bir arkadasim var artik burasi Turkiye degil diyor o kadar uzuluyorum ki

X