Türkiye'ye temelli dönüş

Zaten konu sahibi oraya hiç değinmemiş ki dikkat edersen, burda "heroin savaşları" var demiş... Türkiye de Sokakta heroin savaşı hiç duymadım ben? Heroin günah allahtan, bizde yok çok şükür

Siz kendi isteginizle dönmüyorsunuz. Bunlar esinizi de ezer. Akrabagim iki sene döndü, ama orda ikiside istiyordu. O yüzden bütün sorunlara beraber gögüz geriyorlar. Ama gelir seviyeleri ve ekonomik rahatlari eskiye göre yok.

Zaten konu sahibi oraya hiç değinmemiş ki, "heroin savaşları" demiş... Türkiye de Sokakta heroin savaşı hiç duymadım ben?

Uyuşturucu Avrupada büyük şehirlerde de var ama şehrin her yerinde olmuyor. Getto tarzı göçmenlerin bol olduğu yerlerde satılıyor mesela, o da uluorta olmuyor belirli parklarda oluyor mesela. Uyuşturucu çatışması da her yerde, her zaman olmuyor zaten tek mahallede, gettoda oluyor. Konu sahibesi oraya gitmezse, uzağa taşınırsa sorun çözülür. Ben bizim TVde de meydan savaşı gördüm resmen Afganlar Suriyelilerle kapışıyordu, yer Esenyurt. Eeee biz orda yaşamadığımız için ucu bize dokunmuyor ama sokak meydan savaşı artık bizde de var.
Onun dışında Kanadada sokakta kimseye uluorta şiddet yok. İnsanlar genelde kibar ve güleryüzlü. kardeşim gitmiş, çok çok beğenmiş.

Konu sahibi öyle anlatmamiş valla...senelerdir orda yaşayan kadın biliyodur nerde ne olduğunu....ona mı inancaz sana mı? Hem uyuşturucu bizlik bişey değil çok şükür. Her yerde varsa da bizim ülkemizde yok .

O yuzden mi kardeşiniz bu hep dibimizde seni goremiyoruz diyor. Ailenizde pek benimsememis anlasilan.

Konu sahibi öyle anlatmamiş valla...senelerdir orda yaşayan kadın biliyodur nerde ne olduğunu....ona mı inancaz sana mı?

Evet ablacım, Kanada'da uluorta, gündüz vakti silahlar ateşleniyor vatandaşlar vurulup yerlere düşüyor. Her yer cinayet vallahi, berbat. Şunu görüyorum ki, reisçilerin beyni sulanmış. 1 haftalığına tatile geliyorum, TVde habire şiddet habire hayattan soğuyorum. Sokakta insanlar her an random şekilde darpa uğrayabiliyor. Bizim toplumun acilen kendine gelmesi gerek, bu su götürmez bir gerçek. Her şey şahane, kalan her yer berbat diyerek şu ülkeye iyilik değil kötülük yapıyorsunuz. Acilen darpa daha çok ceza gelmeli, hiçbir ceza yok hangi haberi izlesem zanlılar ifade alınıp serbet bırakılıyor. Umarım sen de darp edilip karakolda hakkını aramak zorunda kalmazsın çünkü hakkını alamayacaksın.

Zaten konu sahibi oraya hiç değinmemiş ki dikkat edersen, burda "heroin savaşları" var demiş... Türkiye de Sokakta heroin savaşı hiç duymadım ben? Heroin günah allahtan, bizde yok çok şükür

Yorumlariniz dalga geciyor gibi. Gerçek değildir diye dusunuyorum. İyi gunler.

Oha gerçekten....kanada da enflasyon 6 olmuş, bizden beter sahiden....Bizde en azından daha 30 yıllık rekorlar kirilmadi...bizde kaçtı bu yıl?
Bizde rekorlar kırılmadı derken bizim son yirmi yıldaki en düşük enflasyon oranlarımızdan o, farkında mısınız?

Eklentiler

• Screenshot_20220801-131523_Chrome.jpg
    112,1 KB · Görüntüleme: 37
Konu sahibesi karar senin. Ailen mantıklı düşünemiyor, duygusal düşünüyor. Sen bilirsin, ben aileme destek olucam dersen dön ama maddi şartları mutlaka mutlaka hazırlayın. Ev almalık paranız olsun, ev sahipleri akıllarını kaçırmış, hem kiralar çok fazla hem de öyle kontrata falan uyan yok her an çık git diyebiliyorlar. Kirayla mirayla uğraşmak akıl karı değil, dönecekseniz ev alıp dönün. Gelmeden önce iş de bakın ona göre karar verin. Paran varsa Türkiye hiç kötü değil, dediğim gibi en iyisi uzaktan çalışmanız dolarla geçinmeniz. Bol şans dilerim.

Piraye nerde ? Sen kimsin ?

Neresinde? Varoş, getto bölgelerinde mi?
Yani insanlar öyle şeyler yazıyor ki ben yurtdışı diye nereye çıktım nerede yaşadım acaba diyorum. Bu dedikleriniz illâki vardır da, çok nadir ve çok kötü bölgelerdedir. Aldıkları sayılı göçmeni bu kadar dert ettiyseniz Türkiye Ortadoğu çöplüğü haberiniz olsun. x50 yapın kaba hesap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…