Türkiye'ye temelli dönüş

Eşim belli etmesede ben ne istersem o olacak gibi

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Niyetler kötü değilde, Evin tek kızı olduğum için bide devamlı gidemediğim için böyle oluyor, anne ve babam çok çile çekmiş insanlar ve birine yük olmaktan ödleri kopuyor. inş beni anlayıp gelip görürler rahatlarlar.

bi de ailenizi gaza getiren birileri var mi diye biraz sorusturun anne babaniza. mesela benim anneme akrabalardan gelip "ay sen kizini nasil gonderdin, ben olsam asla gondermem" vs deyip fitne sokuyorlar. onlari da firsati gelince bozmak gerekiyor.

Kardeşim üniversite de doktora yapıyor öğretim görevlisi
Adama bak, eğitimsiz de degil,
hani ülkenin genel durumunu, her yönüyle az cok degerlendirebilir.
İnsanlar ne yapsak, nasil yurt dışına gitsekin hesabinda, ailenizse sizin kurulu düzeninizi bozup gelmenizi istiyor. Emin olun sizi düşünen yok, yaptiklari bencillik.

Şurası da saçma.
İnsanın çekirdek ailesi çocuğu yanına geldiğinde özel konusmak ister.
Sizin eşinizin tatilde bile dip dibe olması da çok mantıklı değil.
Oda Türkiye'yi biliyor sizi az serbest biraksin özlem giderin o da Türkiye'yi dolaşsın illa arkadaşı vs vardır.

Aileniz size bagli falan degil orda bi anlasalim.Bagli olsalar yol cok uzak gelemeyiz,sen gel demezler.Ailenize neki nezaman doneceginizden?Sunu koca tarafi yapsa kiyamaet kopardi evde,esiniz bisey demiyor mu?

Valla siz benim ne demek istediğimi çok iyi anlamışsınız.
Gayette niyetler öyle. Yoksa iyi niyetli olan düzen boz gel, kocan yokken görmek istiyoruz gibi şeyler demez. Siz artık bir ailesiniz.
Bencil istekler.
Siz onlara yol göstermişsiniz. Onlar oralı bile değil. Onların yapamadığını sen neden yapasın?
Şimdilerde gelinler akıllandığı için evin kızlarına kalıyor her şey. Niyetler böyle benden demesi.

Cok toksik bi ailenin var farkindasiniz dimi, zehir saciyorlar resmen. Hangi ülkedesiniz? Asla ama asla donmeyin lütfen, yuvanizi bile yikar bi aile.

Emin olun bir süre sonra en ufak bir sızlanmanızda gelmeseydin olacak.
Kurulu düzeninizi neden bozuyorsunuz?
Durumunuz nasıl herhangi bir geliriniz var mı?
38 Yaşında kardeşiniz sizinle zaman geçiremiyor diye hayatınızı alt üst mü edeceksiniz?
Belli bir zamandan sonra insan kendi hayatına dönüyor. Böyle de olmak zorunda yaşam şartları neye el veriyorsa öyle bir düzen kuruluyor.
Ablam mesela çok uzak bir şehirde değil ama 6-7 ayda 1 anca görüşürüz.

bi de ailenizi gaza getiren birileri var mi diye biraz sorusturun anne babaniza. mesela benim anneme akrabalardan gelip "ay sen kizini nasil gonderdin, ben olsam asla gondermem" vs deyip fitne sokuyorlar. onlari da firsati gelince bozmak gerekiyor.
Aynen

Konu çok derin, ailenin evlatligi gibi diyeyim anlayın, yüzüne gülüp kullanan cinsten, o nedenle yalnız bırakamıyorum anında manipüle ediyorlar ve huzurum kaçıyor.

Aileniz size bagli falan degil orda bi anlasalim.Bagli olsalar yol cok uzak gelemeyiz,sen gel demezler.Ailenize neki nezaman doneceginizden?Sunu koca tarafi yapsa kiyamaet kopardi evde,esiniz bisey demiyor mu?
Eşim ara sıra kendini artık çok yorgun hissediyorum deyip bazen sıcak bile bakıyor konuya. Burda bütün mesele benim kararım gibi olacak.

Yanlış anlamayın ama aileniz çok bencil geldi . Burada yaşasaniz bir evliligi yürütmeniz çok zor bence huzurusuz olacaksınız belli ki çok duygusalsiniz. Kendi iyiliğiniz için de lütfen gelmeyin hayatınızın en büyük hatası olur . Hamileyim şu an imkanını bulayım şu anda çantamızi alır eşimle çıkarız yurt dışına .

Konu çok derin, ailenin evlatligi gibi diyeyim anlayın, yüzüne gülüp kullanan cinsten, o nedenle yalnız bırakamıyorum anında manipüle ediyorlar ve huzurum kaçıyor.
Birde o taraftan da sorun yasayacaksiniz buraya dönerseniz nasıl istiyorsunuz dönmeyi anlamadım

Türkiye refah içinde yaşanabilecek bir ülke olmaktan çıktı. Dönmeyin, sizin yerinizde olmayı isteyen yığınla üye var burada, eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…